o,Boze,sta je to vise kod nas..
majjo,jel znas da mene nisu ni pitali pred porodjaj da li imam neke zdravstvene problema(verovatno misleci da sama sve prijavim),a ja im jedino rekla da imam alergiju na penicilin(to mi je tada delovalo najbitnije da prijavim,posto se uopste nisam plasila koksakija koji sam prelezala).tek dve godine posle porodjaja me je moj ginekolog pitao da li su me pitali za tako nesto,posto su jaki bolovi i samo to natezanje mogli da budu opasni!

ali,dobro,i ja sam tu ispala malo neodgovorna!

a,sad bih im pricala dva dana i stalno ponavljala sve svoje "dijagnoze"!
ma,ja mislim ako se budem opet poradjala da idem na epidural,majke mi...od carskog se NARAVNO plasim od anestezije ili,ne daj Boze,sepse.ovo mi nekako deluje najbolje resenje za nas panicare da bi se smirili...jer,mozete da mi verujete ili ne,ti porodjajni bolovi su neopisivi!
verovatno se pitate sto toliko pricam o tome.e,pa sinoc mi se porodila drugarica i dobila je zdravu devojcicu!!!
ali,bilo joj je bas tesko,imala je jake bolove celi dan,mnogo je plakala,nije posle ni mogla da prica...ali,hvala Bogu,sve se zavrsilo kako treba!!!
i naravno,meni se opet pojacala zelja da rodim jos jedno detence...nekako bih sve to uradila najvise zbog moje cerke...da ima nekoga kroz ceo zivot...razumete me?
bas me drma majcinski instikt,ali pricao porodjaju...?
kakvo je vase misljenje o epiduralu?jel imao neko od vasih to iskustvo?DR.IVICE,sta vi mislite?
minja,sta bi sa magnezijumom,vitaminima?ja te stalno smaram sa time ali moram!probaj da sve to pijes redovno,ali ne dve nedelje,nego stalno...probaj i ovaj majjin "recept"...popij nesto za smirenje bas da vidis da li ces manje da sosecas preskakanja.cisto probaj,pa da vidimo...secas se da su se meni svojevremeno preskakanja mnogo smanjivala od pola bensedina?!

to mi je mnogo vise pomagalo nego onaj propranolol..od onog propranolola mi se cinilo da mi preskoci traju mnogo duze,mada smanji puls veoma...
probaj ovo..
odoh u kupovinu,pa na spremanje rucka...sada sam ja glavna domacica u kuci,jer jedna ne radim...mislim nemam posao,inace radim ise od svih njih(mojih)...
oni svi dodju sa posla i vise nista ne brinu,a moj,bre,radni dan traje 24 sata!
ali,nema veze,ne pada mi tesko,jer sam sada nekako opustenija,posto mi muz radi...
pozz svima..