anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Tu smo, tu smo........(a gle mene sto persiram sebi :lol: :lol: ).

Nego, nemam nesto inspiraciju........ :roll:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Tu smo, tu smo........(a gle mene sto persiram sebi :lol: :lol: ).

Nego, nemam nesto inspiraciju........ :roll:

...............al imam smisla za dupli post!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

I mi smo tu ...... :lol: ,samo što kaže Maja ne znam šta da pišem .

To me podseća na jednog koji je otišao do doktora i kaže :Doktooore mi smo došli da nas pregledaš ,ako imaš vremena! ( a mi se odnosi na njega samog)

Ajd čujemo se...
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

cao

Post od ontario »

Cao drustvo........!!! :P :P :P
Drago mi je pa se polako vracate na forum!
Ja sutra ne idem kod psihoterapeuta jer muz nece stici sa puta i nije mi bas nesto ni zao.Draga Glisto pisacu kako se osecam kada pocnem raditi!
Poslala sam ti privatnu poruku.Ma samo da budem zauzeta da se manje sekiram i razmisljam zasto,kako,zbog cega.
Majo jesi li bolje?Imas moju p.p !
Minjab.....kako ne znas sta da pises?Kako si......sto te nije bilo?
Mrs.Parker dobro dosli na forum!
Jaco....gde si?
Nema Darkona,Jelene,Tarci,Kiwi..pa gde odoste narode?
Zasto Vas nema?
Pozdrav svima :wink:
nonius
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 13, 2007 10:23 am

uf

Post od nonius »

ontario,moram ti nesto priznati a to je da si pravi smor i da si dosadna kao proliv.
Pozdrav svima.
nonius
Novi član
Novi član

za ontario

Post od nonius »

Eto sada je ontario sretna sto ne ide kod psihoterapeuta, a PSIHOTERAPEUT je jedino sto ti treba sada.I mislim da bi trebalo da pocnes da mislis na svoju decu,kako se ona osecaju sedeci ispred kompjutera po cele bogovetne dane,jer mama nece i ne moze da ih sve zajedno pokupi i osmisli njihov drustveni zivot.Mislim da je tvoja primarna dijagnoza,sebicnost,pa tek onda sve ostalo.Jer da i jednog momenta pomislis malo na ljude koji zive u tvom okruzenju a ne samo na sebe zivot bi ti bio drugaciji.Ako nista onda bar zbog te dece koja trebaju normalnog roditelja i normalan zivot,digni tu svoju lenju guzicu i otidji kod psihoterapeuta koji ce ti uz razgovor i potrebne lekove poboljsati kvalitet zivota a time i zivot tvoje porodice.
Pozdrav svima.
nonius
Novi član
Novi član

za ontario

Post od nonius »

Eto sada je ontario sretna sto ne ide kod psihoterapeuta, a PSIHOTERAPEUT je jedino sto ti treba sada.I mislim da bi trebalo da pocnes da mislis na svoju decu,kako se ona osecaju sedeci ispred kompjutera po cele bogovetne dane,jer mama nece i ne moze da ih sve zajedno pokupi i osmisli njihov drustveni zivot.Mislim da je tvoja primarna dijagnoza,sebicnost,pa tek onda sve ostalo.Jer da i jednog momenta pomislis malo na ljude koji zive u tvom okruzenju a ne samo na sebe zivot bi ti bio drugaciji.Ako nista onda bar zbog te dece koja trebaju normalnog roditelja i normalan zivot,digni tu svoju lenju guzicu i otidji kod psihoterapeuta koji ce ti uz razgovor i potrebne lekove poboljsati kvalitet zivota a time i zivot tvoje porodice.
Pozdrav svima.
nonius
Novi član
Novi član

za ontario

Post od nonius »

Pozdrav svima.
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

#nonius jel ti to ozbiljno?Kao da ona ne zna da je sebicna i da misli samo na sebe i svoje zdravlje.Pretpostavljam da nikada nisi imao-la napade panike i fobije,pa zato to i pises.Ja ne kazem da ne treba da se bori,prvenstveno zbog nje same,a i zbog porodice,ali ti nemas pojima koliko je to tesko.Govorim iz licnog iskustva i znam da sam sebicna,ali mislis li da mi volimo sto smo ovakve panicarke?Da ti je samo jedan dan biti u nasoj kozi,pa bih te pitala kako ti je.Ne znam da li bi i ti bio-la dosadna kao proliv,ili bi problem resio-la za 5 min.
Ovakvo stanje stalnih strahova ne bih pozelela ni najgorem neprijatelju,samo da znas.
#majja i minja pisite o bilo cemu samo pisite :wink:
Cao
Idi kuda te srce vodi
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

#nonius jel ti to ozbiljno?Kao da ona ne zna da je sebicna i da misli samo na sebe i svoje zdravlje.Pretpostavljam da nikada nisi imao-la napade panike i fobije,pa zato to i pises.Ja ne kazem da ne treba da se bori,prvenstveno zbog nje same,a i zbog porodice,ali ti nemas pojima koliko je to tesko.Govorim iz licnog iskustva i znam da sam sebicna,ali mislis li da mi volimo sto smo ovakve panicarke?Da ti je samo jedan dan biti u nasoj kozi,pa bih te pitala kako ti je.Ne znam da li bi i ti bio-la dosadna kao proliv,ili bi problem resio-la za 5 min.
Ovakvo stanje stalnih strahova ne bih pozelela ni najgorem neprijatelju,samo da znas.
#majja i minja pisite o bilo cemu samo pisite :wink:
Cao
Idi kuda te srce vodi
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Re: uf

Post od dakon »

nonius napisao:ontario,moram ti nesto priznati a to je da si pravi smor i da si dosadna kao proliv.
Pozdrav svima.

Koje ovo ljudi, zvuči kao Garfild.

Stvarno je dr Ivica upravu.

Nonius kosi štasi dobar dan ma predstavi se makar. Slika
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Re: za ontario

Post od dakon »

nonius napisao:Eto sada je ontario sretna sto ne ide kod psihoterapeuta, a PSIHOTERAPEUT je jedino sto ti treba sada.I mislim da bi trebalo da pocnes da mislis na svoju decu,kako se ona osecaju sedeci ispred kompjutera po cele bogovetne dane,jer mama nece i ne moze da ih sve zajedno pokupi i osmisli njihov drustveni zivot.Mislim da je tvoja primarna dijagnoza,sebicnost,pa tek onda sve ostalo.Jer da i jednog momenta pomislis malo na ljude koji zive u tvom okruzenju a ne samo na sebe zivot bi ti bio drugaciji.Ako nista onda bar zbog te dece koja trebaju normalnog roditelja i normalan zivot,digni tu svoju lenju guzicu i otidji kod psihoterapeuta koji ce ti uz razgovor i potrebne lekove poboljsati kvalitet zivota a time i zivot tvoje porodice.
Pozdrav svima.

Ma ovo je neko stvarno pametan Slika Slika

Društvo ja nemam rijeći. Ontario da te neko nezeza ovo možda te zna, neznam......

Odoh......................... Slika
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Nonius.......ili vec kako FUCK OFF!
Kada vidim kakvih kretena ima tesi se i psihijatrija,a i LEPOGLAVA!!!
Ti mislis da nas zavaras pa da se predsavis pod novim nadimkom,e to ti nece pomoci veruj mi.
Ti jedino mozes biti jedan od 3 preostala doktora sa foruma,ali mislim da si ti" psihijatar "sa foruma.Imam savet za tebe,leci prvo sebe........pa onda drugima nesto reci........mozda neces razumeti poruku da ti pojednostavim..........FUCK OFF za sva vremena!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Cao drustvo,evo bila sam upravu ovo je srari clan i ulogovo je novi nik i ima 1752 poruke pa cu malo traziti na kompjuteru da vidim ko je.
Do tada svima pozdrav!
Kiwi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 07, 2007 7:54 pm

Post od Kiwi »

Caos drugari! Ja se evo lepo razbolela, u stvari nemam pojma sta mi fali, samo imam temperaturu juce i danas ceo dan. Ne kijam, ne boli me grlo, samo tako mi grunula temp. odjednom, pa sam sad na antibioticima.
Nisam izasla iz kuce dva dana, pa ne mogu da podnosim izvestaj o psihickom stanju.
Ontario mnogo mi je drago da si nasla posao, i u pravu si kad kazes da ce ti pomoci, ako nista drugo barem da skrenes misli. Samo napred, resices se ti ovog problema brze nego sto mislis :wink:

A ovog pod nickom nonius necu ni da prkomentarisem, vidi se da je neka neupucena budala, i zelim mu/joj da provede najmanje nedelju dana sa ovakvim strahovima pa da iskusi na svojoj kozi sve ovo o cemu ima petlju da sere. Mogu u stvari samo ovo da mu porucim: goreces i ti jednoga dana u paklu, pa ce ti se naci neka "dobra dusa" koja ce ti reci da si to sam izabrao i da je tvoja krivica za sve sto ti se desava.
Odgovori