anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

ontario

Post od ontario »

Cao svima ponovo!
Draga Kiwi bas mi je zao sto si se razbolila,nadam se da ce ti brzo proci.
Ne daj se bice sve ok!Puno ti hvala na poruci i podrsci i razumevanju.
Ma ko je ta budala da mu se pravdam?
Sit gladnom ne veruje i to je bilo i ostalo tako!
Mi znamo sto on ne zna jer misli da se to njemu ili njoj ne moze nikada desiti.Draga Glisto hvala ti na svemu!Dakon ti si upravu jer je to neko sa foruma ali mislim da nije psihijatar,Garfild jer ne vidim da on ima 1752 poruka.To je neko ko je jako aktivan na forumu!
Pozdrav mome drustvu!! :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

ontario

Post od ontario »

Cao svima ponovo!
Draga Kiwi bas mi je zao sto si se razbolila,nadam se da ce ti brzo proci.
Ne daj se bice sve ok!Puno ti hvala na poruci i podrsci i razumevanju.
Ma ko je ta budala da mu se pravdam?
Sit gladnom ne veruje i to je bilo i ostalo tako!
Mi znamo sto on ne zna jer misli da se to njemu ili njoj ne moze nikada desiti.Draga Glisto hvala ti na svemu!Dakon ti si upravu jer je to neko sa foruma ali mislim da nije psihijatar,Garfild jer ne vidim da on ima 1752 poruka.To je neko ko je jako aktivan na forumu!
Pozdrav mome drustvu!! :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Ma ja sam se zeznula jeste verovatno taj "psihijatar"jer se on ulogovo sa novim nikom i s obzirom da je to njegova ili njena specijalizacija.........nije ni cudo jer samo
to se od takvog psihijatra moze i ocekivati da bude prostak i budala.
Pa zaista ne znam ko bi drugi to bio??
pozdrav drustvo
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Draga ontario,nemoj da se nerviras zbog izjava nekih tamo..............da ih ne imenujem.Ne moze nas problem svako da razume,ni ne mora,ali ne bi trenbalo ni da se zaj****** na nas racun.PONAVLJAM:NIKOME NE BIH OVO POZELELA,PA NI NAJGOREM NEPRIJATELJU.Kao sto kiwi kaze,nas zivot je pravi pakao,iz kojeg cemo se,kad-tad izvuci.
NEmas za sta da se zahvaljujes i ne obaziri se na gluposti.Guraj napred i obavezno javi za posao :wink:
Pozdrav
Idi kuda te srce vodi
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ontario, nemoj da obracas paznju na ovakve komentare, ko se oseti jadno i verbalno nemocno, taj mora da vredja!! :wink:

Ko god da je u pitanju (tek time nemoj da se smaras) - zaobidji, idemo dalje. :wink:

Kod mene nista novo.........

Glista zelim ti da ozdravis sto pre!! :wink:

Pozz svima, :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Svasta cemo doziveti ovde. :evil: :evil: :evil:

Takve osobe i komentare treba samo zanemariti, jer oni upravo imaju zelju da izazovu bes i nerviranje. Najvise ih pogadja ignorisanje. Ili, jos bolje - smeh.

#ontario, znaci - ha, ha, ha... :P :P :P

Gde ste drustvo, hajde malo da kafenisemo :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Dragi moji HVALA VAM na podrsci! :P :P :P
Ja vise o tome ni ne mislim sada sam preokupirana praveci planove kako moram ujutro rano ustati i psihicki se pripremiti,sesti sama u auto i ici u taj drugi grad na razgovor za poso.Drzite mi fige!!! :o
Sutra radim drugu smenu u toj turistickoj agenciji!
Pisacu Vam sve i javljati se redovno!
Kiwi,da li ti je bolje?
Majce,Glisto,Jaco,Dakon,Kiwi..........sretna sam pa ste uz mene! :P
Hvala Vam na svemu,a i svima ostalima koje nisam navela a moji su prijatelji! :wink:
Cao
Kiwi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 07, 2007 7:54 pm

Post od Kiwi »

Caos svima, hvala na recima podrske, evo i ja se nadam da se me ova boljka, koja god bila proci. Nazalost od jutros i dalje imam temp., nit se smanjuje nit povecava, samo mi termometar stoji zaglavljen na 37,5. Nije mnogo strasno ali dovoljno da se osecam totalno malaksalo. Jedva sam ugrabila malo snage da se prikacim na net.

Ontario samo hrabro na poslu, bitno je samo da si zauzeta i da nemas vremena da razmisljas da ce ti biti lose. Cini mi se da je to kljuc svega. A vremenom ce ti biti sve lakse i lakse. :D
vilenjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 1:56 pm

Post od vilenjak »

Zeno dosadna si ko stenica, sve bolesti ti imas a ne samo ti, vec i tvoj muz, trazis savet za sve i svasta, otvaras nove teme tri na dan utrpavas se u drustva-mozda nemas prijatelje pa ih trazis na ovaj nacin, sve u svemu ti si za hospitalizaciju veruj mi, barem po onome sto si sve navela da te je sustiglo. Mislim da i mnogo lazes a za dusebriznike, iskrivljujes istinu da bi ti zivot bio INTERESANTNIJI. Alo sadji sa ovog dela foruma, ovo je kardiologija i trebao bi administrator da obrise sve poruke koje nisu u skladu sa temom pa i sve tvoje poruke, alI IMACES TI I PAR BOLESTI I SA OVOM TEMOM! OLADI MALO NAJGORA SI!! sMORILA SI SVE REDOM!!
vilenjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2007 1:56 pm

Post od vilenjak »

Da ontario mislim na tebe, i da ti porucim da je svet mali i da se sve otkrije.
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

:o :o :o :o :o

NARODE, STA JE OVO???!!!

:o :o :o :o :o
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ljudi idite da vidite na ''pitanjima i odgovorima'' tek polubolesnu osobu koja se naziva psihijatrom a potpisuje se kao Garfild, da vidite šta je slučaj za lečenje.........pa to je strava i užas,koga li ona leči ,jer se predstavlja kao psihić,

Ma ko zna koja je to.....kakav lekar ,to prošlo nije pored medicine,stav joj je naročito za psihijatra.

Okomila se nesretnica na Maju,mene i Ivicu,ma nema rečenice da nas ne pomene -

Zato Vas i šaljem da vidite kako izgleda slučaj za lečenje ,a ostali ne brinite -to je nesreća kad ni ne zna da joj fali nešto ( a fali joj 100%)

E sad ako me ne skinu ,neće nikad !
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pogledah temu, stvarno nešto nije uredu sa tom osobom. Još ako je doktor... :o
Evo i ovdje na ovom dijelu foruma se prestavlja sa različitim nickovima a siguran sam da je to jedna te ista individua.

Kako se neko može tako ponašati nijemi jasno :roll:

Ali dosta o personi koja misli da je neko i nešto i vjerovatno.....ma neću više da je spominjem dovoljno je da je izgleda uspjela u namjeri da nam upropasti za ovo kratko vrijeme ovo mjesto gdje smose družili.

Ali ja mislim da netreba obračati pažnju na nju ili njega(zavisi u kojem je tripu trenutno i koja je trenutno ličnost)i da se nastavimo družiti, nemora biti ovaj forum nego ima mali milion načina da ostanemo u kontaktu.

Mislim stvarno ste mi ono narodski rečeno "legli" ko ljudi svi na ovom forumu na ovoj temi da bi mi bilo žao da se pogubimo.
glista
Stalni član
Stalni  član

Post od glista »

Nemam komentar na dokone ljude,koji izgleda ne znaju sta ce sa sobom,pa su nasli nas da z.......... :evil:

Dakon slazem se sa tobom :wink:
Idi kuda te srce vodi
glista
Stalni član
Stalni  član

Post od glista »

Nemam komentar za dokone ljude,koji izgleda ne znaju sta ce sa sobom,pa su nasli nas da z.......... :evil:

Dakon slazem se sa tobom :wink:
Idi kuda te srce vodi
Odgovori