Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.
Cao drustvo!
Kako ste Vi?
E......svasta kakvih kretena ovde ima ma to je uzas!
Toliko su hrabri da se uloguju sa novim imenom,pa kakve kukavice
Misle.....neko je lud ovde pa ne zna da su to ljudi koji su na forumu od prije!
Vilenjak......imas poruku od mene istu kao i NONIMUS........PRONADI JE kada si mogao-la pronaci sve moje druge!
Bravo za tebe.......!!! Tvoja pakost i zloba neka bude tvoja stvar i svaka rec uvrede prema meni neka ti je na savesti!
Drustvo,dobila sam posao u bolnici i jako sam sretna!
Uspela sam doci autom juce idem i danas ima oko 15 minuta autom!
Sretna sam.......pisacu Vam opet!
Srdacan pozdrav od mene!
Cao
Ontario, bas mi je drago da si dobila posao, da si prezivela "put", ma videces, sad ce sve krenuti na bolje. Jedno po jedno...... Iskreno, divim ti se sto si uopste i krenula u potragu za poslom, a jos mi je draze sto si ga dobila.
Srecno!!
I nemoj sada da nas zaboravis, nadji vremena i da nam se javis po nekad!!
Sta se desava sa glistom?!
A sa starim delom ekipe?! Gde ste ljudi, niste valjda poklekli pred ovim sitnicama i glupim komentarima dokonih ljudi?!
Cao svima
Ontario jako mi je drago zbog tebe i divim ti se,ali stvarno.Mogu samo da zamislim koliko ti je snage i hrabrosti trebalo da sve to prezivis,ali si ipak uspela.I sad mi kazi da nisi jaka
Majo kod mene je jos uvek sve po starom ali trudim se koliko god mogu.Danas sam bila do grada,naravno ne sama,ali sam ipak izasla iz kuce.Ma tesim se ja da ce meni biti bolje-kad je ontario uspela valjda cu i ja(necu da ostanem sama kao panicar) Nisam valjda jedino ja izgubljen slucaj?
Pozdrav
Cao drustvo!
Jasna hvala ti puno na podrsci i lepim recima,Glisto ne daj se vidi mene gusi me ja vozim,juce kada sam prezivela taj veliki most koji prelazi preko jezera prezivecu sve. Jako mi je bilo lose u autu!
Ima 4 trake u jednom smeru,4 u drugom i most je dugacak mozda 4-5km i to mi je bilo dugo kao godina.Nigde se ne moze skrenuti i stati i nema izlaza da se vratis kuci.Stigla sam do te bolnice za 16 minuta,ali naravno vozi se 100km na sat.Kada sam se vratila odma sam produzila na poso u tu turisticku agenciju i posle 2 sata osetila sam nesvest i gusenje i nisam znala sta da radim.Najednom nista vise nisam cula ali sam nekako uspela doci sebi mada mi ni danas nije bas najbolje.U bolnici cekam da mi jave koji dan pocinjem raditi zato jos uvek cu raditi u toj agenciji dok god ne saznam kakve ce mi smene biti i kojim cu danima raditi.
Ne smatram uspehom sto sam otisla sama vec dva dana u taj drugi grad u bolnicu jer mi je bilo lose ali posto je i to veliki potez za mene......probaj i ti Glisto polako,negde blize pa malo po malo valjda cemo se i mi izvuci iz ovoga.
Pisite kada stignete.......Dakon puno ti hvala!!
Sve Vas pozdravljam!
Majo moja draga,javljacu se naravno redovno jer Vi ste moji prijatelji i uvek cete biti!
Uz Vas je lakse proci sve krize i prebroditi teske trenutke jer uvek ste tu i uvek imate pravu rec u pravo vreme.
Hvala ti Majo na podrsci,savetima i svemu,vidis nasla sam negde skrivenu snagu koje sam misla da vise nema nigde.
Nadam se boljim danima,mozda ce mi biti lakse kada budem zauzeta svaki dan jer ce mi misli biti preokupirane poslom tako da i kada se budem osecala lose znacu .....da moram posao zavrsiti bez greske i da kada dodem kuci mogu sa vama pricati i podeliti sve trenutke u zivotu.
Dragi moji........puno,puno Vas pozdravljam!!!
Cao drustvo,ma niste sami!
I ja sam tu samo sam zauzeta jer radim,pa dodem kasno sa posla navece i odma na spavanje.
Radim vec nedelju dana i mogu vam reci da osecam veliko psihicko poboljsanje.Nemam vremena da razmisljam o svemu i svacemu jer me poso okupira.
Kako ste vi?
Majci....Minjab........kako ste?
Pozdrav svima!!!
Cao
Ja sam proslavila cerkin rodjendan za vikend, pa sad odmaram.
Pre 2 dana mi se upalila vena na desnoj nozi, pa mi sad otekao i zglob, a sto je najgore i boli me. Svake godine na kraju raspusta mora nesto da me snadje. Nema sta, sutra moram kod lekara.
Ma nas jos i ima, ali gde nam je inicijator - tarcika. Ovo je bas dugo.
Jaco.......sretan rodendan tvojoj cerkici!!!
Sve najlepse od srca sto se moze pozeleti!!
Puno zdravlja,srece,uspeha u zivotu!!
Idi doktoru Jaco obavezno za nogu.Mogu misliti koliko te boli jer mi majka godinama ima problema sa venama.
Ja danas ne radim pa evo sedim ispred kompjutera.Javi sta ti je doktor dao za tu upalu!
Drustvo......sta nam je stvarno sa Tarcikom?
Zadnji puta je bila u Banji i od tada je nema ali to mi je nesto dugo.
Svi mi budite pozdravljeni
Ontario, bas mi je drago da citam da ti je bolje i samo tako nastavi. Kazu ljudi da je dokoni um djavolja rabota. Drago mi je da ne mislis vise o "glupostima", da mozes normalno da radis i da funkcionises.
Mene nesto zeza grlo.....spala je temperatura ispod 32, pa se "svilena" malo prehladila...tesko je podneti to!!