Evo ovako,Kiwi dobrodosla medu nas!
Glista i ja smo trenutno sadasnji panicari i potpuno isti fobicari!
Sve sto je kod nje i kod mene je,pa izvoli ti nam se pridruzi!
Svi ovi dragi prijatelji nam pomazu da prebrodimo ovaj pakao i da postanemo ex-panicari!
Ovaj forum mi mnogo znaci i zaista ne znam sta bih radila bez ovih plemenitih ljudi.
Jaco........ja sam dobra svima ali sebi po najmanje,ja sam ti kako ono kazu "zadnja rupa na sviralu".Sve cu ti reci kada vidim psihoterapeuta!
Bas me zanima koja mi je dijagnoza ili ja imam sve sto pise u knjizi

!
Ma svugde se nesto pronade i za mene.Prestala sam davno da verujem da ce sve ovo proci,ne znam zasto mozda zato sto vecinu vrmena provodim sama.Deca na kompjuteru citav dan,muz doso sa posla i neprica mu se,nemam sa nikim da pricam izuzev vas.
Imam osecaj da cu uskoro explodirati jer toliko sve potiskujem u sebi,tako da me sve vise gusi.Toliko mi je tesko u dusi,da Vam ne mogu to opisati.Valjda ce jednom proci!Vise me nije briga sta ce biti samnom jer vise ne vidim nista sve mi je crno.Ne radujem se nicemu!Upala sam u tesku depresiju i to traje jako dugo.Nisam Vam do sada to rekla mada ste mozda zakljucili po mojim postovima.Htela sam danas da pricam sa muzem ali njemu se jednostavno ne prica,stalno gleda televizor.Jednostavno.....bas ga briga kako mi je!Znate ono staro"sit gladnom ne veruje"!On je davno sve prosao i ja sam bila uz njega stalno!
Sada ja trebam njega ali on me ni ne primecuje.Kada hoce prica kada ne cuti!
Glisto.......jako sam sretna zbog tebe,sto si se usudila otici i vidis sada bi trebala sebe da nagradis sa nekom malom sitnicom.Pisi,vodi dnevnik i budi nasmijana citav dan jer je to veliki uspeh.Malo po malo bice tebi bolje!
Sve Vas skupa puno pozdravljam:Majo,Tarci,Minjab,Doktore Ivice,Danka,Jelena,Jaco,Glisto,Dakon,Kiwi------oprostite ako zaboravih nekoga