[quote="tarcika"]
"ispricacu" ti jos jednu moju ludost(jao,Boze,mislicete da sam otkacila):U to vreme,ja sam se tusirala i prala kosu brzinom svetlosti!kao,da mi se ne slosi u kadi pa da se cude ovi iz hitne,ne daj Boze,ako dodju!
Pa ti sad kazi da to nije problem(a,znaci tusiras se svaki dan,a peres kosu drugi,treci!zamisli onda kako glupost moze da ti upropasti taj mali ritual koji svi volimo!)?!?
/quote]
Dakle stvarno ne mogu da verujem koliko smo iste!!!

Imam ja jedan predlog: Da samo jedna ode kod dr Ivice - bice isto kao da smo sve otisle tamo!!
Auuuuuuuu al sam se nasmejala sada posteno!!
Ja to i sada po nekada radim (tako na brzaka) kada se generalno lose osecam. A najgore od svega je sto ja to tako brzo i energicno radim, da pocnu i ruke da mi se koce i trnu dok se trljam onom pufnom

, pa na brzaka predjem na stopala, pa se brzo dignem.......... - i najzdravijem bi se zavrtelo u glavi od tih akrobacija!!!
A kad sam imala faze opkoljavanja urgentnog, najsmesnije su bile scene kada pocnem u sred cekaonice da se izuvam (jer sam imala trip da jednu carapu nosim na nalicju

- nisam sujeverna uopste, to mi je vise bio kao ritual), jer se odjednom setim carape, a znam da ce da me golica po tabanima............
MA BRE ZENE, MI SMO JEDAN OBICAN CIRKUS!!!!!
A sad bez zezanja.........kada sam bila na pocetku ovog mog "putovanja", stvarno sam imala gadne tripove i bilo mi je jako lose u kupatilu. Ali to je bilo strasno...........

I kada se najnormalnije osecam, meni se desavalo da kako udjem u kupatilo i zatvorim vrata za sobom (nikada se ne zaljucavam), krenem rukom da pustim vodu - ja pocnem d se tresem kao prut. To su mi bili uzasni problemi........

Obucem se-ono nista. Opet udjem - opet isto..........bilo je gadno, no mogu da kazem da nije........

A da ne pricam da je uvek neko morao da dezura pored mene u kupatilu - ako mi pozli da me pridrzi. E sad zamislite moju mamu u svemu tome koja mora da kulira kad moj decko dodje dok on "strazari" u kupatilu dok se ja kupam!!

Ona je inace uvek odbijala da prihvati da je meni lose, jednostavno sa tim nije mogla da se pomiri!

U stvari, nikada nije htela da se "preda" tim mojim tripovima.
Sada hvala bogu toga vise nema, ali izbegavam kupatilo u sirokom luku dok se ne stabilizujem, a kada imam one gadne vrtoglavice kosu ne perem uopste dok to ne prodje (pa makar i celu nedelju

), inace, moj shrink je za mene imao poseban naziv - "vrtuljak"!!
Vidim ja, ovde se svasta izdesavalo dok sam bila na "bolovanju"..........i zurke, i kokteli, i predavanja, i pozivi u "daleke krajeve", nema vise persiranja...................

khhhhmmmmm, pa mogla sam ja i ranije da "nestanem" ako Vam svima smeta moje drustvo

Salim se naravno................
Ja bih rado prihvatila ovaj poziv za Skupstinu, ali mi nije jasan ceo plan i program, tj. Dr Ivice kako ste mislili da se organizujemo za to??!!! Kada to pocinje, koliko traje, da li ste mislili (joj,

i meni je malo tesko da predjem na Ti..........polako

) posle toga da organizujemo neko druzenje ili da i mi dodjemo tamo??!!
Minjab, ja mislim da tebe sve vise hvata panika od puta i da se sada tako branis!!! Lepo meni mam kaze da meni ne fali nista, nego da sam jedan obican manipulator!!
Na stranu to sto hoces u Pozarevac, mislim da bi stvarno bilo lepo da se okupimo u cetvrtak, bez obzira dokle TM radi, evo, ako hoces, ja cu da preuzmem na sebe odgovornost da te sacekam negde i da te vratim do kuce nakon svega!!! Ako hoces naravno, ovo nije zapovest, ovo je predlog...........nemoj odmah da ti pozli!!!
I ovako se sve desava u nasem kraju, tu ce biti i dr Ivica, blizu smo urgentnog............nema sta da ti fali.
Moja je ideja, ne da nam dr Ivica radi EKG u holu skupstine

, nego eto, da se upoznamo kada vec ovoliko vremena provodimo zajedno i kada se ispomazemo u teskim momentima - red je i da se "vizuelizujemo" konacno!!
Kako god hoces - ja sam ZA i na raspolaganju, a u svakom slucaju ne bih propustila da u cetvrtak upoznam naseg idejnog vodju!!!
Damaggio, kako je kod tebe danas??!! Jel si uspeo malo da iskuliras??!!!
Tarcika, bravo za hrabrost i za tvoje napredovanje u svakom slmislu!!!
Uh, nije me dugo bilo pa sam se sada raspisala (da nadoknadim sve propusteno

).
Pozdrav svima i lepo spavajte!!!