ali,minja,i ja imam organski problem(kao i mnogo veliki broj ljudi koji zivi sasvim normalno bez opterecenja),pa kazem sebi:"ako mi je srce toliko slabo,ono ce da stane i ovako dok sedim i tugujem!ceruj mi da meni u toku dana preskoci po dvadeset,trideset puta a da ja to osetim!

pa,sta da radim sada?da cekam da preskoci "fatalno"?e,pa,ne mogu vise!cekala sam,cekala i uvek u panici i placu isla na spavanje!veruj mi da dosta ljudi ima aritmije (i to ozbiljnije),pa ne sedi u kuci.i tuguje.moj komsija imao dva infarkta,stalne aritmije,organski problem(ne neki virus kao mi,vec pravu srcanu manu) i covek radi,sali se,muva klinke po ulici(ima 50 godina,pomislim cesto:"aman,covece,pa imas da crknes jedan dan u toku sexa!),i zivi normalno!ako budemo razmisljale tako da li ce biti i kako,onda cemo propustiti zivot koji je sada!a to je zivot!sada se stvaraju uspomene!
ja,licno mislim,da nas organski problem nije toliko veliki kao sto se nama cini.i doktori su to potvrdili i verovatno ti rekli da zivis normalno.jednostavno,pokusaj,kada ti preskoci da ga ignorises!jednostavno:"pa,sta!preskocilo!nije prvi put!"ja tako sebi kazem.sta cu ja sada da gledam sta ce da bude dalje.preskoci kao i uvek,i znam da ako obracam paznju jos vise cu to da primecujem!meni je bitno da mi to nesto nije mnogo cesto(iako zna da bude gadno kada ti preskoci 5 puta u minutu) i da ne pocne ono vezanio.pocela sam da verujem i da nece!pa,sta da radim?!da cekam da krene!?ne pada mi napamet!ja sam ionako ljuta na sebe kakve sam lepe stvari propustila u ovom periodu(pokusavam da ne osudjujem sebe),taman posla da se jos vise produbljujem.tu kraja nema.zabolece me stomak,ja cu da se pitam da li nije slepo crevo?!zabolece me glava,ja cu da mislim da je izliv i td.ne mogu,stvarno,vise da iscekujem mogucu smrt!POKUSAJ DA NE OBRACAS PAZNJU KADA PRESKACE,JER PRESKACE I MENI(MOZDA I VISE),NEGO SE ODMAH ZAOKUPI NEKIM DRUGIM RADNJAMA!SEX,NA PRIMER!
izvini,ako sam bila "stroga",ali stvarno te razumem i prepoznajem sebe,pa mi je krivo da se tako "patis" kada ne moras!
...ja,sad,kao tebi dajem savete,a nisam ni sigurna da su ispravni...ali,ti probaj,nista te ne kosta!ko prezivi,pricace!(sala mala

)..
pozdrav!