EVO I MENE.
prvo,dr.Ivice(po stoti put) hvala na odgovoru!
drugo,jasna,hvala na pohvalama i podrsci!sada,ja Vama da kazem da tu frku koju osecate imate sigurno da izgubite cim krenete.ja tako imam tremu dok ne krenem na put.a posle uzivam,i cesto zaspim dok se vozim!

verovatno imate tremu i zbog toga sto idete sa cerkom na kontrolu.(da idete u kupovinu verovatno bi ste bili opusteniji.).sve to sto osecate,prepisite obicnoj tremi i ona ce(ja se nadam i verujem) nestati!
dr.Ivice,ja bih skupila i novac i vreme da dodjem do Beograda da se svi nadjemo!naravno,da bih mozda imala tremu,ali ko je sisa!pa,valjda je dovoljna kompenzacija za to to sto cemo svi da se vidimo!
ja sam inace,zadovoljna kako napredujem,ali sam jos uvek,kako da kazem,nestrpljiva da dodjem u fazu kada necu ni da mislim o tome.i kada imam neki znak treme ili panike,ja ga iskuliram i teram dalje...nekako mi se vise svidja da sa detetom uzivam napolju,pa ako mi bude lose-nije smak sveta!jos nesto sam primetila kod sebe.ja kada imam tremu da krenem u neku novu avanturu sa panikom(da dokazem sebi da mogu),na pocetku stvarno ima treme ili bar razmisljanja.osetim i da mi brze lupa srce,ALI CIM prebrodim te prve trenutke na novom mestu,za mene vise nema straha.znaci,bude frka na pocetku,a kada se ja opustim i ne obracam paznju,sve od toga nestane i ja normalno stizem do mog cilja.ja ustvari pocnem veoma da uzivam tu gde se nalazim!jel je i to faza boljitka ili nesto drugo?

jos nesto:sta mislite da li je moguce da je ova moja panika malo uslovljena i naglim "propadanjem" u finansijskom smislu?naime,do pre 4 godine nisam zivela lose,imala sam sve sto mi treba.mada sam tada bila bez deteta pa nije bilo toliko bitno i ako nemam dovoljno!sada imam odgovornost prema njoj pa sam veoma opterecena time da njoj obezbedim sve sto joj treba(znate,kako je to sa zenama:vole da bas njihova deca imaju sve najkvalitetnije da pojedu,obuku,obuju).nisam snob u smislu da hocu da joj kupujem gluposti samo zato sto imaju marku,ali volim da je prvo nahranim najboljim namirnicama,da joj obujem kvalitetnu obucu,da je lepo obucem(ipak je ona devojcica).Tako da zadnje cetiri godine bijem bitku sa prioritetima,gledam da mi cerkica dobije najvise sto mogu da joj pruzim,a (KAO STO I SAMI ZNATE,KAO I VECINA SRBA) to nije uvek lako postici!

ja Vam ispricah ceo istoriat da bih Vas uputila u svoje pitanje!

Da li nesigurnost u finansijskom smislu i odgovornost prema nekom na drugoj strani mogu da budu uslovi za ovakva stanja?
drustvo,opet ja odoh napolje,da iskoristim fino vreme,pa se "vidimo" posle!