vesna, nemojte tako, pa sad bi trebalo da Vam je najlepse. Ajde da se vi lepo dovezete do mene, ako Vam nije pretesko, par umiranja do Pozarevca, ali stici cete zivi

Za Dimadja (jel to onaj bejzbol igrac?) - koji voli tablete - pa sta fali tabletama?

Ono za kesu na glavi, nije to lose, samo je hiperinflatorni sindrom malo drugaciji nego panicni napad, MI PANICARI (kako to gordo zvuci

vec smo prenadisani, respiratorna alkaloza kod nas nece da se razvije, pa kesa i ne pomaze puno. Mozda, ali vise kao "utesna radnja". Ima jedna forica, ako vas gusi, odete iznad umivaonika, pustite vodu da jako tece, tamo gde udara u lavabo razbija se u fine kapi, tu se pravi lep vlazniji hladan vazduh sa jonizovanim cesticama, odmah prolazi napad! Usput se umijete i gotovo.
O putovanjima: vidim ja da je najbolje da se napravi jedna ekskurzija panicara, ja cu da ponesem EKG (imam svoj, ali nemoj neko da je pomioslio da sam ga kupio da sebi slikam sve one stare infarkte

Imam jedno pitanje za sve - sve koji imaju paniku bar 7 godina, odnosno od pre NATO bombardovanja: koliko ste napada imali tokom onih 77 dana? Ja pre iposle toga po jedan nedeljno (dok se nisam definitivno ratosiljao bede!), a tada - NISTA!!! Samo sam brinuo da mi cerkao d 6 meseci ima dovoljno pampersa i da niko sa zeleznice ne otkaci.... A i ostalih pacijenata tada nigde nije bilo. U pozarevackoj bolnici uradi se dnevno po 5-6 operacija, nekad i desetak i vise. Za 77 dana ocekivali bi bar 400-500. A znate koliko ih je bilo? DVE ZUCNE KESE! Niko da se razboli!!!

Zivci su cudo!
CARPE DIEM!
Svima sve najbolje!
PS. Preporuka za danas: promenite muziku koju slusate. To je odlicna stvar. Ako slusate rok, naterajte sebe da slusate najvece ljige od narodnjaka. Ako ste vec narodjak, pustite malo Strausa. Promenite stvari...