anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

minjab napisao: e,da, kod mene samo ,čini mi se, jer nisam baš sigurna samo flekičica ,a možda i nie , ali nemam nikakav simptom,osim što sam malo ''uvredljivija'' i malo me više sve pogađa nego obično :lol: ,.........i malo bih nekog udavila , ma nije šalim se stvarno.
Ajde držim ti fige da preguraš bez mnogo nervoze ,a ovo kad nam stigne,(koliko sam ukapirala nema ništ ni kod tebe....ili opet grreška :lol: )
:lol: :lol: Stiglooooooo!!! :lol: :lol: Za sada ga drzim pod kontrolom, na vreme sam popila lek, pa preziljavam nekako :D , samo nek ovako ostane, ovoliku kolicinu bola jos i mogu da izdrzim, a sve preko toga :o !!

@ Ontario, tebe sam preskocila malopre.....izvini..... pa gde te i to snadje?! Cuvaj se i zelim ti da se to sto pre regulise!! :wink:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima, starima i novima :)

Danas sam se vratio iz Nemacke sa Svetskih Borilackih Igara, isao sam na takmicenje kao lekar ekipe i takmicar. Osvojio sam zlatnu medalju u prikazu japanskog macevanja (kate) i drugi sam u dziu-dzicu borbama u teskoj kategoriji :)) Cetvrti smo na Svetskim igrama, iza Nemaca, Engleza i Kanadjana. Nije lose za Srbiju medju dvadesteak zemalja i medju 360 takmicara (nas tim je imao samo 6!)

Eto, panicari, mozemo mi i tako... :)

Pozdrav svima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Svaka cast dr Ivice!!!! :D :D :D

I nemojte molim Vas tako, nego: ex panicari!!! :lol: :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Dragi moji!
Evo da vam se nabrzinu javim jer me bubreg jako boli ali mi je krvarenje prestalo.Spremna sam i nocas noc provesti u bolnici ako ovi bolovi ne prestanu.Svi su mi okrenuli leda i niko nista ne zeli preduzeti do kraja 9 meseca kada trebam ici kod urologa.Sta ce samnom biti do tada ko zna ali.......mi je najgore i najteze jer od februara se zalim sa problemima sto se tice mehura i NIKO nista.Jako sam razocarana i zabrinuta.Boli me bubreg evo vec vise od 10 dana i sada je sve jace i jace.Javljacu vam se povremeno!Hvala Vam na pozdravima!
Sve Vas skupa puno,puno pozdravljam!
Dokrore Ivice e neka ste ih rasturili!
Svaka cast,cestitam!
p.s.
pa ja misla da ste vi laksa kategorija :wink: :lol: :lol: :lol:
(salim se!)

Cao svima lepo spavajte! :wink: :lol: :lol: :lol:
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Cao svima!
Sada sam zavrsila sa citanjem prvih 10 strana vasih postova.Dobro sam se nasmejala i mogu vam reci da ste me ostavili bez teksta,posebno tarcika,koja se izlecila za manje od mesec dana.Vi sebe nazivate panicarima?Sta sam onda ja?Da li postoji izraz panicar na kvadrat? E to sam ja.
Stvarno vam se divim sto ste toliko pozitivni i pored svih problema.Ko zna,mozda ce me druzenje sa vama izleciti(daj Boze),pa se negde na 120.strani ovog foruma i ja potpisem kao ex panicar(da bar....).
Sad sam se setila dr.Ivice i njegove fobije od frizera.Ja sam resila taj problem, tako sto sam pocela da pustam kosu.Od same pomisli da treba da sedim mirno 20-30 minuta bude mi lose.
Valjda cu danas stici da procitam bar jos 10 strana. i malo bolje vas upoznam.........i tako do 109(mnogo je).
Pozdrav!
PS.za dr.Ivicu sve cestitke!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

glista napisao:Cao svima!
Od same pomisli da treba da sedim mirno 20-30 minuta bude mi lose.
Valjda cu danas stici da procitam bar jos 10 strana. i malo bolje vas upoznam.........i tako do 109(mnogo je).
:lol: :lol: :lol: Ooooo, pa dobro dosla u fun club frizera, njihovih vestih ruku, fenova, razvalcenja kose i cele glave po salonu, neudobnih stolica za pranje kose i odvratnog osecaja kada se zabaci glava pozadi!! :lol: :lol:

Ima nas ovde jos takvih, nemoj da brines uopste, samo citaj i smej se!! :lol: Videces kako se svi problemi mogu mnogo lakse prihvatiti, kad nisi sama i kad znas da imas drustvo, pa jos kad pocnes da se sprdas sa tim kako poludis kad vidis starije ljude kako galopiraju a ti kao zatvorenik.......pa kad ti pukne film jednog dana, pa zapucas negde sama sa parolom: "Ako mogu svi oni, a sto ne bih i ja??!" ima BRE da pevas!! :lol: :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Evo i ja sam pocela da citam ponovo sve, od prve strane :lol:, i definitivno sam imala najzesci UPAD na temu :lol: :
majja napisao:A kako se uopste dobija koksaki virus??!! :o
Odmah sam krenula u dijagnoziranje :lol:, Glista da lis sumnjas da sam isla da se terstiram i na koksaki??!! :lol:

Nemoj da sumnjas. Isla sam!! :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Glisto pa ja sam onda bio panicar na kub he he he..
Ja se ylopatim evo vec sest godina ali ima pobolsanja, jest puyevski ali ide nabolje.

Doktore svaka cast :D
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

E moja majja,bas ovih dana citam o koksakiju i cini mi se da imam sve simptome.Pocela sam i temperaturu da merim 5 puta na dan.......jos cu i umisliti da ga imam.S obzirom da se analize vrse na Torlaku,ne verujem da cu krenuti,jer me putovanje tek uzasava.Ma bolje ni da ne citam tekstove sa svim tim bolestinama,jer utripujem da bolujem od neke..........bolje da ne znam. :roll:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

glista napisao:E moja majja,bas ovih dana citam o koksakiju i cini mi se da imam sve simptome.Pocela sam i temperaturu da merim 5 puta na dan.......jos cu i umisliti da ga imam.S obzirom da se analize vrse na Torlaku,ne verujem da cu krenuti,jer me putovanje tek uzasava.Ma bolje ni da ne citam tekstove sa svim tim bolestinama,jer utripujem da bolujem od neke..........bolje da ne znam. :roll:
:lol: :lol: Ma jok!! Odes u Konzilijum, rade i tamo!! :lol: :lol:

AAAAAAAAAAAAA!! Ubice me sada nasi drugari sto te lozim :lol: , ali i to nam je u sklopu "(s)licnosti"!! :lol: :lol:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

#glisto, ja sam pila od 25mg, 3 puta na dan. I verujem da znas da ni jedan anti depresivi ne deluje odmah.

Svakako se posavetuj sa lekarom, pa mozda i neki drugi.

E, dragi moji, sinoc kad sam napisala poruku, osetila sam da mi je hladno i naravno, tu je temperatura. A sto je najgore, u toku noci i cerka dobila.

Jutros smo odmah bile kod lekara (sa njom) i dobili terapiju, ja sam sebi uzela Dovicin i danas se evo lecimo.

Nismo isle ni na kupanje i eto. A doktor kaze da joj je grlo bas upaljeno. Moram da joj uzmem i nesto za jacanje imuniteta.

Eto to je to, cas se smrzavam, a onda mi je toplo. :-? :-? :-?

Pozdrav do sutra :P :P :P
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Samo da vam mahnem!! :D :D

Gde ste ljudi?! :o
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Cao svima!
Majo ja ti masem na daljinski!Zasto ne spavas?Da li je jos vruce?Evo ja ti jos mucim muku sa mehurom i jos me boli kada mokrim.Evo rece mi nasa doktorica da grijem,pa idem i to da probam!Inace bureg me jako boli i bas sam bez-veze!Ni kafa mi se vise ne pije,cigare sam vec odkada smanjila na 5-7 dnevno i evo muz kuva kavu pa cu malo da srknem da mu pravim drustvo.Ovde kod nas je jako vruce!Vidim da nam se i Jasna razboli i njena mala.Nadam se Jaco da ste bolje!
Sve Vas puno pozdravljam iz daleke Kanade! :cry: :cry: :cry:
p.s.
Ne mogu da iscekam dan da vidim i upoznam psihoterapeuta jer se muz jako hvali na njega!Ako me izleci vracam se ove godine u grad gde sam zivela 8 godina i gde imam puno prijatelja i puno secanja.To je isto u Kanadi ali 2000km od mene.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Jasna, lecite se sada, sta je tu je :cry: . Imunitet mozes da podignes (i sebi i cerkici) onom mesavinom polena, meda, mleca...znas na sta mislim. I kapi ehinacee su dobre. Mene isto malo zeza grlo, opet mi je iskocila ona bolna kugla na vratu, naravno opao mi je imunitet pred ciklus i sada se bombardujem sa svih strana.
Prezivela sam ovaj dan pod Brufenima, nadam se da sam zavrsila, mada kako stvari stoje, mislim da mi se smesi jos jedan Brufen.

@ Ontario, grej se, kod nas je ovde sada hladno, citavih je 13 stepeni. :o Razlika je 30 stepeni!!! :o :o :o Sto je mnogo - PREVISE JE!! :o
Srecno sa lecenjem i psihoterapijom, sada ti je vazno da saniras to sa mokracnim kanalima i besikom!! :wink:

Minja??!! :o

Tarci, sta se desava sa Tobom? Ima li nekih novosti?! Danas sam tek shvatila, mi u stvari imamo ovu temu zahvaljujuci tebi! :D :D

E pa veliko ti hvala sto si nas okupila!! :D :D :D :D
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ja sam malo bolje, a ona je vec jutros imala 37,5 i sve je boli, kaze od glave do pete. Sad idemo da joj se uzme bris grla, mada je vec pocela da pije antibiotik, ali juce laborantkinja nije radila.

Danas mi muz dolazi, pa cu odmah da joj kupim Revitu

Da li je neko cuo za tablete MEGA VITA? Nedavno je kod nas u apoteci bila promocija, pa sam dobila od drugarice pakovanje od 10 komada. Isto su na bazi maticnog mleca i ehinacee.

Ali ne usudim se da koristim nesto sto mi je potpuno nepoznato :-? :-? :-?

Cujemo se kasnije :P :P :P
Odgovori