anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Neko je dr.Ivici,na drugom podforumu izbrisao post,pa zato nas napusta.
Ma sve je to bez veze,neko da ti brise postove,samo zato sto se ne slaze sa tvojim misljenjem...... :roll:

Uvredjen je i tu je u pravu.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

DOKTORE IVICE, VRATITE SE I OBJASNITE NAM ,PA NE MOŽETE DA ODETE ODAVDE! ja sam sada pročitala malo bolje to nije onaj stari post ,pa ne mislite valjda da zbog takvih ljudi ( nazovimo to tako ) treba da i nas napuštate! Pa i sami znate koliko je takvih ( stvarno ne znam kako da ih oslovim) bilo, i svi smo bili na istoj strani ,strani normalnih!
A dogovor da se svi nađemo, kafica, pa da Vas Maja i ja davimo ,.........NE SMETE DA ODETE DAVDE, UZ VELIKU MOLBU - OSTANITE NA FORUMU! :cry: :cry: :cry: :cry:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Uopste nisam bila u toku sve do malopre, i to sam krenula da citam redom, u stvari, videh na prvom podforumu da je poslednji odg pisala Minja, pa resih prvo tamo da "bacim oko", kad imam sta da vidim........ :o :o :o

Dr Ivice, i ja se pridruzujem molbi da ostanete!! :cry: :cry: :cry:
glista
Stalni član
Stalni  član

Post od glista »

Gde si majo,nocna ptico? :D
Kako si?Sta ima novo kod tebe?
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Dragi doktore,pa sta cu ja bez Vas?
Nemojte me rasplakati nego budite ovde uz nas koji Vas trebamo i postujemo! :cry: :cry: :cry:
Kako da vas uhvatim za ruku i vratim?
Nemojte.........molim Vas! :cry: :cry: :cry:
Mislite na mene ja nisam ex-panicar,ja sam sadasnji............stvarni panicar!
Nemojte mi okrenuti leda! :cry: :cry: :cry:
Vas sve skupa puno toplo pozdravlja Ontario! :wink:
p.s.
jos uvek me bole jako bubrezi.........nikada da prode.........
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

glista napisao:Gde si majo,nocna ptico? :D
Kako si?Sta ima novo kod tebe?
Evo me, besna sam ko ris!! :evil: Sinoc sam legla "normalna", a jutros ustala bolesna. Boli me grlo - OTKIDA ME :evil: , zapusen mi je nos i stalno se jezim!!

"Svilena" se smrzla na 22 stepena, nije stavila sal i kapu :evil: i sada ispasta!! :-? Jedva cekam da ovo prodje, pijem kapi ehinacee i propolisa, cajeve i limun, a drmnula sam i malo votke :lol: , da izvrsim unutrasnju dezinfekciju!! :lol: Spolja sam stavila oblogu od komovice, stavila kapi u problematicno uvo od koga me cesto boli grlo, i sada sedim kao Jezdimir Uskokovic :lol: sa salom oko vrata, dzempercinom do poda i idem odmah da se presaltujem u krevet!! :evil: Nadam se da ce mi sutra biti bolje i da cu zavrsiti na ovakvoj "narodnoj terapiji", ne piju mi se lekovi uopste!! :roll:

Ne pamtim kada sam bila prehladjena, ali uopste se nisam uzelela ovog osecaja. Samo da ne dobijem temperaturu, onda sam "ga ugasila"!! :x
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Majo zelim ti brz oporavak,nedaj se.......proce,sutra ces biti bolje videces!
Vi dragi moji budite svi pozdravljeni i lepo spavajte! :wink:
Ovde kod nas je danas 41C..........vruce :oops:
Cao,do sutra! :P
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Bravo majjo, mislim da kombinacija votke i komovice ne moze da omane :P :P :P

Moja cerka i ja se isto oporavljamo, tesi se da nisi jedina "svilena".

Ovde je vreme super, nema velikih vrucina, bas za uzivanje.

Dr. Ivice, ne vredi se nervirati. Ta je osoba, meni se cini, koja na tom forumu istresa svoje frustracije. Bas me zivo zanima kako bi se snasla da se nadje s vama - oci u oci.

Imate nas i ne moze to samo tako - odoh ja!!! (sala) :P :P :P

Odoh ja - da dam cerki antibiotik :lol: :lol: :lol:
jelenans
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 3:47 pm

Post od jelenans »

Postovani Dr Ivice,
Potupuno razumem Vasu odluku da napustite privremeno forum jer posle sveg truda, puno odgovora, puno saveta i lekarskih i ljudskih neko tek tako da obrise Vas post, i na taj nacin obezvredi sve sto ste ovde ulozili je postupak koji ne znam kojim epitetetom da opisem(ustvari bolje da ne koristim eiptete koji mi padaju na pamet jer nisu akademski)Sto se mene tice, znajte da ste za nas puno ucinili, i da ste nekim savetima i komentarima mene licno ucinili da pocnem drugacije da razmisljam i da samoj sebi vise pomognem u borbi protiv panike i generalno u zivotu.Zapravo, svojim entuzijazmom, optimizmom i ljudskoscu ste me naveli da razmislim da jos ima ok ljudi koji nas okruzuju.Zaista bih zelela da nam se vratite, i nadam se da ce vas post biti vracen(sa nestrpljenjem ocekujemo da ovo procita onaj ko je to uradio i sto pre ispravi gresku).
Ako se to ne desi nadam se da postoji nacin da ostanemo u kontaktu sa Vama , pa makar morali svi na kafu u beograd!!! :D
Puno pozdrava od Jelene
glista
Stalni član
Stalni  član

Post od glista »

Gde vas sve snadju te bolestine? :(
Zelim vam(nam) svima brz oporavak :wink:

Dr.Ivice vracajte se ovamo!!! :lol:
Idi kuda te srce vodi
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Ja se nadam da ćete dr,Ivice bar pratiti ovo što mi sročimo ovde, definitivno tamo na onoj temi ,niti je ko od dotičnih lekara civilizovan,niti je vaspitan, ja sam rekla tamo svoje mišljenje i nemam nameru više da polemišem jer su ljudi koji su na onoj i na još jednoj temi čini mi se ''stručne diskusije'',isto ste ih opomenuli da se ponašaju kao lekari i da obrate pažnju koji rečnik koriste, to je ekipa koja je došla da se dopisuje i sprda se (pardon na izrazu) sa ostalima,
Shvatam da Vam je svega preko glave ,ali zbog njih napuštati sajt - pa ko su oni i zar takvi da ostanu i maltretiraju sve redom i što je najcrnje još će neko pomisliti da su stvarno lekari ,pa još i stručni........UŽAS!

# Majjo, ja ulazim u 7 dan (čini mi se ) ali od pre dva dana nemam više simptome ''ježenja'',ali grlo idalje ,rekoh ti da mi je bris grla uredu, a ovako ''svilena'' prehladila se u prvom naletu hladnog talasa.... :lol: , možda i ti prođeš samo sa prehladom, ja sam ''grgotala'' Tantum verde i strepsils, i čudo da nisam nadrljala dalje i prvi put prošla bez antibiotika.

Odoh sad pošto sam dobila kritiku od neke ??garfild'' da sam danguba i ne znam šta ću sa slobodnim vremenom - i to imatena temi koju jedr.Ivica ostavio - pa da ''ne dangubim'' (ili možda nešto slično....) odoh ! A da ta Garfild se predstavlja kao psihijatar - E pa ljudi sada vi vidite ( ako je stvarno lekar -u šta duboko sumnjam) ko nas leči i ko mudruje po forumu! Strašno!
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Kako neće čovjek da popizdi, izvinite na izrazu.

Koliko je čovjek nesebično odgovarao svima nama na brdo svakojakih pitanja ovako javno na forumu a i koliko je imao još pp pitanja na svoj e mail???? Sgurno još više. Ja mislim ako ima nekakvog administratora i ako čita ovo što pišemo, može valjda skontati da ovaj forum nije više ono bez DR Ivice, ja mislim da sam upravu.

Još čovjek stavio broj mobilnog, pa gdje radi, pa čime se bavi u slobodno vrijeme, ima svoj sajt i na tom sajtu dosta slika njegovih...oću da kažem da je čovjek "stvaran" ako me razumijete i da stoji iza svojih stavova.

Koje ta ili taj garfild, još se prestavlja kao psihijatar, što admin njega nili nju ne provjerava, jer otkud znamo da je ona ili on ili ono?????Doktor kako se prestavlja??????
Neznam ja mislim ako je garfild doktor zašto nekaže kao DR Ivica gdje radi, ako radi, jer drugo smo mi obicni ljudi sa problemom tako da se izrazim a drugo doktori koji se ovdje prestavljaju kao doktori, otkud znamo da su doktori???Jedino smo sigurni da je Ivica doktor jer čovjek nije anoniman, pa pobogu dao je i telefon i gdje radi, može ga kontaktirati ko god oće.

Još pored svog posla, on ovdje nesebično pomaže svakom. Pored svojih pacijenata ima i nas "virtuelne" ako se tako mogu izraziti.

A onda mu grubo obrišu rijeć tj post na ovom sajtu. Mislim da je admin uradio ogromnu glupost. Umjesto da čovjeka koji je najaktivniji na ovom sajtu i koji mogu slobodno reći, drži ovaj forum na ozbiljnom nivou, umjesto da čovjeka takvog drži ko malo vode na dlanu(jer sumljam da bi iko ovako volonterski radio na ovom forumu mislim od doktora)

Eto to je od mene, mislim ebiga krivo mi da se tako ponašaju prema čovjeku koji je ispao ljudina prema svima nama.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Moze se svako predstavljati kao lekar ili kao nuklearni fizicar.
Ali, mi (Bogu hvala) nismo budale pa da to prihvatimo zdravo za gotovo.

Taj Garfild je lekar malo sutra!
Tj too sto on misli da je lekar ne znaci da i jeste lekar.

Ako dr ode sa ovog foruma, smesta odlazim i ja!
Uostalom mozemo se ladno svi nalaziti na nekom durgom forumu, ali ako se to desi, tada treba da saljemo PM jednim drugima da bismo se sasvim oslobodili sektasa (koji mozda samo vire).
poz

PS: jos radim i jos nisma u svojoj kuci!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Samo da Vas obavestim da sam dobila par PP od NORMALNIH ljudi sa foruma među kojima je i dr.Ivica (pretpostavljam da je on svima poslao PP) i ljudi se kupe na drugi forum ,pokušaću da pohvatam konce gde ko ide i da se ne pogubimo, jer ovde definitivno ostaje BAGRA ( e i iz mene progovori prostakluk ,ali progovorila bih da Vam ne kažem gde koliko mi se sve zgadilo) :evil:

Do daljnjeg ljudi ostanite ovde da vidimo šta će se dalje događati ,ja se stvarno nadam da ćemo uspeti da vratimo normalne ljude ,ako ne kud koji mili moji jer će ovde ostati samo oni koji govore jezikom vređanja,pljuvanja i mekati da li si zaslužio odgovor ili ne -što dr.Ivica nikad ,ali nikad nije radio,uvek je pozivao na mir i kulturu, pa i među kolegama.
Ma ja stvarno mislim da će ga proći bes, opravdani bes ,alli bez njega i par ljudi i ja ne verujem da ću ostati! :cry:
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

minja, ili ko me se seti, posaljite i meni PP da znam gde ste
Odgovori