anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 27, 2005 5:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hiram Abif »

Jasna60 napisao:Ma tako je Hiram Abif (valjda sam dobro napisala).

Stvar je u tome da smo svi super osetljivi.

Nismo svi ovde od pocetka, pa ni ja, al smo se super nasli.
Stvar je u tome da sve dok pomazemo nekome i imamo --pinceta-- prilaz, nista mu necemo dobro uciniti. Mislim da smem da pricam o tome i tako jer do pre koju godinu nisam umela bre da disem normalno kada treba da napisem nesto na forumu. ono, kao sociofobija cak i ako me niko ne vidi. zamisli tek fizickih muka kada to treba da bude''live''. ne pomazemo nikome ako ga pripitomljavamo i cimamo da progovori. to je kao kada dete uci da hoda. uci tako sto pada, ali nastavlja da se dize i pokusava. da ga neko stalno drzi, nikada ne bi prohodalo.
Jasna60 napisao:Iskocila mi neka zlezda na vratu, moze li to biti od promaje? Vec me 'vata panika i crne misli se roje. Spasavajte...
hahha, sinoc veceram sa mamom i zinem u nju...ona WHAT??? ja ladno gledam kako joj raste zlezda na vratu. znaci pred mojim ocima, pa ma koliko to izgledalo sick, ja sam se iskrivila od smeha. za minut se zena nadula kao pelikan. hocu d aje odvezem u urgentni, ona odbije. pogledam sastav sosa koji smo jeli, sve je ok. da nije neko trovanje?
od cega? stavila oblog od komovice i to negde do 03.00 splasnulo, ali ne skroz. i jako je bolelo, sad vise ne. ona misli da je neki razredjivac koji je tata koristio prekjuce a pocel aje da kija i kaslje i slinavi. pre ce biti da je klima udarila...
Deus est Homo!
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Bas smo takvi svi, o tome sam i razmisljala dok sam pisala.

Je se "snebivam" i kad treba da telefoniram. :-? :-? :-?

Upravo me cerka cima da zovem sestru na vikendici, da odemo malo do nje, a ja mislim - mozda ima goste, mozda spava pa cu je probuditi, pa sve odlazem. Glupaca...

A sutra kad mi kaze - pa sto niste dosli...

Taki smo...

:evil: :evil: :evil:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jasna60 »

E, da, i moja se zlezda smanjila. Jos me malo bolucka, ali je manja.

Moracu i ja da probam te obloge.

Al' cim se uhvatim za flasu, klinci ce da me spopadnu da opet krisom pijem... :( :( :(
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član

Post od Hiram Abif »

Jasna60 napisao:E, da, i moja se zlezda smanjila. Jos me malo bolucka, ali je manja.

Moracu i ja da probam te obloge.

Al' cim se uhvatim za flasu, klinci ce da me spopadnu da opet krisom pijem... :( :( :(
ja probala svojevremeno, komovica, ma koliko smrdela, daleko je efikasnija od alkohola, a ja sam stalno sa nekim anginicama, imam grlo picajzlu :evil: pa se i razumem u to
mama je dan pre toga isla u dom zdravlja i da vadi krv i mislim da je nesto zakacila jer su joj i oci malo smorene, kao da ima groznicicu

nije valjda i toga bilo?
ako si uspela da se skines, svaka cast! izem ti sve ovisnosti. uh. ja sam prestala da budem i social drinker kad ame je uhvatio bedak, tako dubok da mi nije bilo ni do zivota a kamoli do alkohola. kad smo kod topica, kako je moguce da uglavnom mogu da kuliram a kad sam prsla od nekog virusa, jednostavno ni sa 39 ne mogu da odlezim?
Deus est Homo!
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Hiram Abif napisao:
glista napisao:Ja sam mislila da se na ovom forumu razmenjuju iskustva i misljenja,ali sam izgleda naisla na neko odabrano drustvo,koje ne prihvata nove clanove.Izvinjavam se na smetnji,ako sam uopste i smetala.
Glisto, ja sam novi clan, imam sociofobiju, imam problem sa ukljucivanjem u vec formirane grupe ali zbog toga ne pokusavam da svoju nesposobnost za ukljucivanje u komunikaciju nabijem drugima na nos. :evil:

O kakvoj nesposobnosti za komunikaciju ti govoris?Ja, da imam problema sa tim,ne bih se ni ukljucila.Zasto sam ja nesposobna za komunikaciju,kada sam pisala o svom problemu i to na temu koja se bavi razmenom misljenja i iskustvima drugih koji imaju isti problem kao ja.
Nikome ja nista ne nabijam na nos,a po najmanje svoje nesposobnosti.
A ti nemoj toliko da se ljutis,nije dobro za zdravlje.
Ne :evil: vec :D
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član

Post od Hiram Abif »

[quote="glista]
O kakvoj nesposobnosti za komunikaciju ti govoris?Ja, da imam problema sa tim,ne bih se ni ukljucila.Zasto sam ja nesposobna za komunikaciju,kada sam pisala o svom problemu i to na temu koja se bavi razmenom misljenja i iskustvima drugih koji imaju isti problem kao ja.
Nikome ja nista ne nabijam na nos,a po najmanje svoje nesposobnosti.
A ti nemoj toliko da se ljutis,nije dobro za zdravlje.
Ne :evil: vec :D[/quote]

ha ahahahah, vidis kako sad ide, kao po loju!
veruj mi , da si na mom mestu, isla bi ti para na usi kao i meni. mislim , toliko sam se zeznula sa odabirom majstora za renoviranje, da sam time bacila dve godine gestalta kroz prozor!
jaoooooooo!!!!!!!!
Deus est Homo!
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

glista napisao:Dakon hvala ti puno na pozdravima :lol: Jedino si ti obratio paznju na mene i hvala ti zbog toga.
Ja sam mislila da se na ovom forumu razmenjuju iskustva i misljenja,ali sam izgleda naisla na neko odabrano drustvo,koje ne prihvata nove clanove.Izvinjavam se na smetnji,ako sam uopste i smetala.
Glista, izvini na "negostoprimstvu", malo smo se ubacili u price oko ove knjige (koja bi svakako i tebi koristila, kao i nama :wink: ), prem atome, nema mesta tvojoj uvredljivosti, niko te ne ignorise, i ovo nije nikakvo odabrano drustvo, i da, nije lepo sto nisi "konstatovana", ali ne treba odmah tako burno reagovati, pokusaj da se uklopis, pisi malo vise o sebi i sve ce da "legne" na svoje!! :wink:

Evo, ja Dakona nisam konstatovala :lol: vec na par strana, ali bezveze mi promakne i bas sam se uzelela njegovih postova, pa se covek ne ljuti, a jos nam je i "veza" za knjigu"!!
Isto vazi i za Mrs_Parker......i ona nam je glavna!!!

@ Jasna, i meni je iskocila zlezda na vratu, kao i dve afte - pao mi je imunitet, meni je tako skoro uvek pred menstruaciju!! Samo treba da pojacamo unos vitamina, i to se sredi!! :wink: (izuzev ako nema veze sa grlom i nekom ne daj boze, gnojavom anginom :o , al te utesiiiih :lol: , al valjda bi osetila da te i grlo boli!! :lol: :lol: :lol: )

@ Minja, gde si ti, jel te drma PMS??!! :lol:

@ Hiram Abif, jel ti mislis da ja sve prekucam, pa onda da ti saljem, ili kako?! Ne razumem bas najbolje, ali ne zameri mi, ovih dana cu da budem specijalno glupa :lol: :lol: , pripisi to mom PMS-u, ali ubrzo cu se vratiti u normalu!! :wink:

P.S. Hajde ljudi da komuniciramo normalno i da nam se ovaj kutak ne pretvori u medjusobno izvinjavanje, jer sigurna sam, da niko nikoga ovde ne zeli da uvredi ni na jedan nacin, a svako ima neke svoje misli koje prati, i braaateee, ubi ova vrucina!!! :lol: :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

E da, Jasna, meni nekada otekne zlezda kad me boli uvo!! :o :o Dva dana stavljam one kapi Otol-H, i prodje!! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Glista.........ne ljuti se jer vidis da ni mene niko ne sljivi :wink: :wink:
Ma salim se ........ne obracaj paznju na to!Dobro nam dosao! :wink:
E Dakon nam se lepo brcka.........bas mu zavidim! :P :P :P
Tarci........gde si ti? :cry:
Minjab........nema ni tebe,ni Danke,ni Jasne? :cry:
Majo.........kako podnosis ove vrucine??????????? :o
Ja sam sada bez auta i ako sad ne pobedim fobiju........onda necu nikada! :o :o :o Sta god sada da mi bude mogu da otegnem dok ne dodem do bolnice! :o :o :o
Eto idem kod psihoterapeuta u 8 mesecu,pa cu Vam javiti sta mi covek kaze ali ja mislim da sam JEDINSTVENI slucaj :lol: :lol: :lol:
Mozda jos nisu izumili takav lek :lol:
Adio
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

E sad ljutili se svi vi ili ne ljutili isto vam se hvata,ja nemam nameru niko, pojedinačno da se obraćam jer nas se nakupilo toooooooooliiiiiiiko da bi mi trebalo vremena dok vas sve ne popišem! :lol: :lol: :lol:

Ja sam se dobro prehladila ali me najviše muči to što već dva dana imam 37.3 i sva sam polomljena ,grlo me peče,uši me žigaju sinusi....glava mi je cela otečena ,anemam kijavicu :o , a kao po običaju to me uhvati za vikend!po ko zna koji put......
Čitam vas al me mrzi svaki put da se javim ,inače sam u tome redovna ,znaju stari članovi!

#Jasna ,ja po neki put imam taj problem da razmišljam šta će ko da kaže ,dal ću nekog da povredim itd.pa samoj mi pripadne muka......

E ljudi odoh sada sva sam ko prebijena,javljam se kad budem malo živnula ,a možda i pre (da me ne zaboravite) :wink: :lol: :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jasna60 »

Tako mi i treba, dok sam se smislila da zovem sestru, ona je vec krenula kuci. Al' smo se dogovorile za sutra. :lol: :lol: :lol:

Ja ipak mislil (i nadam se) da je ta zlezda od promaje. Kuci su mi svi prozori otvoreni, u kolima isto, jer me nista ne boli - nigrlo, ni uvo.

#Hiram Abif (ima li neki nadimak?) nije bilo nikakve zavisnosti. Ono sa flasom - cista zezancija. :P :P :P

#ontario, a jesi li pocela da pijes lekove?

Jedino sto mi ovde nije jasno - kako to da vas dve cure na M - majja i minja, obe ste iz BG, a jos ste niste nasle? Eh, da sam vam ja blize... (kao nesto bi se desilo) :-? :-? :-?

Svim ostalim pospani pozdravi... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Maja mi je obećala viđanje :lol: ,ali sad sam ja zaglibila (a taman sam se bacila u noćni život,i imali smo MB i ja zakazana neka ''druženja- i sada će sve da propadne) a nesmem da se zezam ,jer imam iskustva šta mi je neka od virusa odradila na srcu,pa sada kad kinem ja se umirim i čekam da prođe ( to je ono koga su zmije ujedale i guštera se plaši :lol: :lol: :lol: ) e mene sada dok ne prođe u stanju hibernacije sam :lol: :lol:
A Maja i ja toliko isto razmišljamo da je dovoljna samo jedna da se javlja :lol: :lol: ..........

Ćao odoh na spavanje jedva gledam na oči a ne da mi se jer me zeza grlo :cry:
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član

Post od Hiram Abif »

uh, braco i sestre al ste se naredjali, hahhaha
mene peti dan boli glava, i uvek, ali uvek se trudim da potisnem cinjenicu da su sinusi nego par dana pokusavam nesto i onda, kada se sagnem, gadno se napatim, kao da mi se mozak izbucka.
udjoh u sesti dan....
knjigu nemoj da kucas, ne daj Boze tolikog posla, onda bolje da napises svoju pa da je Parkeriska sredi i da trazimo izdavaca :P
imas skener?
sve sto smo spremali za sajt, mi smo skenirali i onda slozili u pdf. ne znam da li se bavis time?
ako ne skener je just fine, samo da vidimo jos kako da se doturi, kada se salje scan , bude puno sanduce
a ja ne videh Daka uopste! :o
lepo sto ste se razleteli.
imam jedno pitanjce za vas, kad smo vec na kardiologiji i virusima. jel imao neko povisen b3 koksaki a kao sa srcem sve ok? moja seka ima preko 250 b3 a b4 cak preko 1024, medjutim njoj je koksaki odalamio imuno a mycoplasma pneumoniae se naselila u pankreas pa joj zagorcala zivot na 6 meseci. sa 28 se dogodila u misovicu na kozervaciji, sada hexalab pokazuje da je aktivni manji od 1, a na torlak ce tek posle nove godine. ide kod prof pavlovica na infektivnu, on je pocistio mycoplasmu. ona je imace vrlo anxiozna i to ne priznaje ali joj je puls zeciji. zanima me sta se u stvari desava sa srcem prilikom posete koksakija? mislim, kardiolozi kazu da je sve ok....
Deus est Homo!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Jaco,nisam pocela piti lekove nosam ih u tasni i cekam da 10 Avgusta vidim doktora(psihoterapeuta)pa da mi kaze da li su ti dobri lekovi za mene.Radim to zato sto je ovde jako puno lekova i nijedan nije dobar jer posle izvesnog vremena pocinju veliki problemi i jako tesko ih se resiti.
Hocu prvo razgovor sa njim!Javicu ti sta ce mi on reci!
Minjab........nadam se da ces brzo ozdraviti!
Laku noc zelim svima!
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Jaco sto se tice zlezde mozda su to limfne zlezde jer moj muz ima cesto problema sa tim i posle antibiotika sve bude OK!
Nemam pojma zasto to otekne ponekad?
Otekne na vratu,ispod uha!
Sve ce biti ok,ne sekiraj se!
Lepo spavaj :wink: :wink: :wink:
Odgovori