Stvar je u tome da sve dok pomazemo nekome i imamo --pinceta-- prilaz, nista mu necemo dobro uciniti. Mislim da smem da pricam o tome i tako jer do pre koju godinu nisam umela bre da disem normalno kada treba da napisem nesto na forumu. ono, kao sociofobija cak i ako me niko ne vidi. zamisli tek fizickih muka kada to treba da bude''live''. ne pomazemo nikome ako ga pripitomljavamo i cimamo da progovori. to je kao kada dete uci da hoda. uci tako sto pada, ali nastavlja da se dize i pokusava. da ga neko stalno drzi, nikada ne bi prohodalo.Jasna60 napisao:Ma tako je Hiram Abif (valjda sam dobro napisala).
Stvar je u tome da smo svi super osetljivi.
Nismo svi ovde od pocetka, pa ni ja, al smo se super nasli.
hahha, sinoc veceram sa mamom i zinem u nju...ona WHAT??? ja ladno gledam kako joj raste zlezda na vratu. znaci pred mojim ocima, pa ma koliko to izgledalo sick, ja sam se iskrivila od smeha. za minut se zena nadula kao pelikan. hocu d aje odvezem u urgentni, ona odbije. pogledam sastav sosa koji smo jeli, sve je ok. da nije neko trovanje?Jasna60 napisao:Iskocila mi neka zlezda na vratu, moze li to biti od promaje? Vec me 'vata panika i crne misli se roje. Spasavajte...
od cega? stavila oblog od komovice i to negde do 03.00 splasnulo, ali ne skroz. i jako je bolelo, sad vise ne. ona misli da je neki razredjivac koji je tata koristio prekjuce a pocel aje da kija i kaslje i slinavi. pre ce biti da je klima udarila...