anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Nisam cula za te tablete, a ni ja se ne usudjujem bilo kakve nove proizvode da koristim, narocito nakon toga sto sam cula na vise mesta a i ovde citala na forumu da ona Doloreksa npr moze da napravi haos u organizmu, da jetra strada od nje i sl. stvari! :-?

Mislim da je bolje da kupis onako prirodno izmesano, a ne u kapsulama! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

CAO DRUSTVO!
SAMO DA VAM SE JAVIM.

NISAM NISTA CITALA STA SE DOGADJA,JER SAM U VRNJACKOJ BANJI I JAVLJAM SE OD DRUGARICE.

OVDE SAM NA KRATKOM ODMORU.JAVICU SE KADA SE VRATIM.NADAM SE DA STE SVI DOBRO!

POZDRAV! :wink: :wink: :wink:
glista
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 25, 2007 2:34 pm

Post od glista »

Cao svima!
Upravo sam se vratila iz setnje sa muzem i prezivela sam!!!Nagovarao me je pola sata da krenem,dok nisam popi***** i krenula.E ljudi moji za malo da se zesce posvadjamo. :-?
Svratila sam i do apoteke i uzela alkoholni ekstrakt ehinacea i propolisa za imunitet.Nikad to ranije nisam pila,pa bih vas priupitala jel moze nesto da skodi,posto pijem bromazepam(mozda sam lupila,ali kad se ne razumem u takve kombinacije).
#jasna znam ja da to ne deluje odmah,ja sam pila 2 meseca,posto 1. kutija ima 100 tableta.Ne znam ,mozda je i bila mala doza,ali stvarno,nikakvog poboljsanja nije bilo.
Motam jednog psihijatra,za koga kazu da je dobar,ali je problem u tome sto ne radi privatno.Ipak,da odem do bolnice i i izadjem za 5 minuta(posto je stalno guzva i on ima samo toliko vremena za pacijenta) ni to mi nije resenje.Znam samo da bi trebalo nesto da preduzmem,jer sa bromazepamom se necu ni zaleciti,a da ne govorimo o izlecenju.
POZDRAV!!!
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

@glisto (o, prosto mi je negodno da te tako oslovljavam), slobodno mozes kombinovati te preparate za imunitet sa bromazepamom.
Takodje izlazi sa partnerom u setnju, neka ti to postane rutina.
Uhvati ga pod ruku, ako ti se zamantra, ti se privij uz njega i ne brini!
Pokusaj da obracas paznju na ljude koji prolaze, pogledaj kako su obucene zene, akkove su im frizure - nemoj se fokusirati na sebe - to nikako.

Ako ti se ucini da ces dobiti napad panike, ukoliko nemas pri ruci papirnu kesu (u koju se stavi nos i usta i dise normalno, ali to je nezgodno jer svi mogu da vide)... znaci umesto toga, ti mozes jednostavno da stavis lepu textilnu maramicu na nos (tada obavezno disi kroz nos) i neka ti je cilj da te bas briga dal` ces imati napad panike ili neces.

Ja sam ovo imala (ali znam da jos cuci tu negde u meni i da mkoze da se aktivira, no bas me briga) od 1972. godine i tek kada sam postigla tu ravnodusnost, meni je znatno bolje, da cuknem o drvo.
Jos nisam u svom stanu, juce se naradih, ali zato danas plandujem.
.... da, ovih dana sam prvi put isla kod kozmeticarke na tretman i jako mi se dopalo!
Planiram da redovno idem,.
poz svima saljem!

PS:Majstor zavrsava za jedno 2-3 dana, a onda nas ceka veliki [psao vracanja svih stvari (pojma nemam gde nam je sta)... i parket je lakiran, ima super da bude.... a kada se umorim ima opet da idem da mi stavljaju razne maske &b sl na lice.
glista
Stalni član
Stalni  član

Post od glista »

Mene brine sto tinktura sadrzi alkohol,pa zato pitam.Nemam pojma ni da li postoji takva bez alkohola,kad ne gledam sta kupujem :x

Ma ja dobijem napad panike i pre nego sto krenem,a ljude gledam i zavidim im sto su tako opusteni,a ja kao na iglama.Uf....sto mrzim ovo "stanje" :evil:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

glista napisao:Mene brine sto tinktura sadrzi alkohol,pa zato pitam.Nemam pojma ni da li postoji takva bez alkohola,kad ne gledam sta kupujem :x

Ma ja dobijem napad panike i pre nego sto krenem,a ljude gledam i zavidim im sto su tako opusteni,a ja kao na iglama.Uf....sto mrzim ovo "stanje" :evil:
Postoji bezalkoholna tinktura, kupi nju!! :wink:

Pokusaj tu nervozu da "sredis" disanjem.....uvali se u fotelju, da ti bude udobno, udisi 4 sekunde, a 8 sekundi izdisi. Probaj. Veruj mi - radi!! :wink:
ponovi to par puta i sigurno ces da izbacis tu nervozu!!! :wink:

Tarci ti uzivas, bas te biriga!! :D

Danka, potpuno si u pravu: i kod mene je isto. Onog momenta kada sam postala ravnodusna prema tome (da li cu da umrem ili ne :roll: ) sve je postalo mnogo lakse i mnogo podnosljivije. Desi se i meni ponekada poneki ispad, ali mnogo, mnogo redje nego ranije!! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Cao drustvo!
Evo da Vam se javim i da Vas sve pozdravim!Meni problemi pocinju opet ako iko zna recite mi sta je dobro da pijem,koji caj izuzev uvinog?
Inace pijem samo vodu,prije sam pila sok od brusnice(mislim da ga tako zovete)ali nikakvog poboljsanja nisam videla nego zavrsi u bolnici.
Javite mi se kada mozete! :cry: :cry: :cry:
Cao,idem grijati besiku!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ontario, majka moje prijateljice iz Zagreba je imala takvih problema, i njoj je pomogao ovaj lek:

http://www.plivazdravlje.hr/pda/?sectio ... u2=&id=153

Pogledaj sastav, pa pitaj tu kod tebe da li imaju i kako se zove lek tog sastava. Zena se vrlo brzo oporavila od njega, a isto je mokrila krv. :(

Ja ti ne prepisujem ovaj lek, samo ti pisem tudje iskustvo, a ti vidi, ako ikako mozes, posavetuj se sa nekim lekarom o ovome!! :wink:
glista
Stalni član
Stalni  član

Post od glista »

Znaci ovu tinkturu da ne koristim?ok :wink:
Ovo za disanje si u pravu,jer to mi je i doktorka rekla.Ja "upraznjavam" ono duboko disanje stomakom i stvarno je dobro.,jer mi smiri srce.Koliko otkucaja srca u minuti je normalno?

Kako ste vi ovih dana?Meni se stalno spava,iako spavam 8-9 sati.Ma ni ovo vreme nije normalno.
Budite pozdravljeni! :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Cao svima!
Da Vam se javim i kazem da jos uvek nisam dobro ali se nadam da ce sve biti OK kada zavrsim antibiotike.
E moja Majo.......hvala ti sto si mi to poslala,ja ne verujem da oni to imaju!Oni imaju drugi zove se cipro i jako je dobar za upale.Ja sam na 1000mg dnevno i nadam se da ce mi biti bolje kada ga popijem citavog.
Ja sam prvi puta cula za taj lek od pokojnog oca 2004 kada je bio ovde kod mene u poseti.Jako ga je hvalio!Sada si me ti podsetila.Bez obzira na sve probacu malo traziti na kompjuteru da vidim imaju li oni slican lek ili je najslicniji moj cipro.
Puno Vas sve pozdravljam!
Kako se kuva caj od persuna,da li frizak ili suv,da li samo lisce?
Pisite mi!
Cao
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Evo me posle tri dana (čini mi se)na kratko, vozim sestru na aerodrom ,naravno sa MB,ja bez njega nigde (Tuta i Muta :lol: ),

Bris grla mi je ok! A i ja sam booje ,bazala sam sa sestrom ova dva dana po grau ,sa sve aritmijama.......

#Ontaario,koristi dosta peršuna i u ishrani ,i mirođija je dobra !

# Majče ,danas je i kod mene poooočelooooo,ali pravo! :lol:

#dr.Ivice svaka čast na ''odlikovanjima'' osvetlaste nam obraz ,u svemu pa i u tome da ste najaktivnji! :lol:

# Tarci, i ja sam nakratko ,ispričaćemo se drugom prilikom,samo li mi dokačimo komp,neće nas se otresti! :lol:

Ostali pozdrav ,na kratko se čusmo,........ :lol: al eto mene uskoro

P.S.
#Majo, MB je bio na onoj intervenciji(podvezivanju....,KOLPOSKOPIJA :lol: :lol:sećaš se ,pa i da si htela ne možeš to zaboraviti :lol: ),danas sam sa njim bila prepodne,ima to isto i u sledeću sredu ,pa i za još nedelju dana posle.........
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Upravu ste Dr Ivice, zasto je to uradjeno Boga Dragog pitaj :(

Obrisati post, šta je bilo u njemu? Nekakva zavjera štali........ :D :D :D

Možda će okriviti nekakvo zraćenje za to :lol:
glista
Stalni član
Stalni  član

Post od glista »

Da li sam ja to dobro razumela,da dr.Ivica napusta forum? :(
Jeste da nisam imala prilike da "razgovaram" sa njim,ali mi je zao.Ko ce sada da nas savetuje,tesi i hrabri? :cry:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Ma ne! Pa on se tek vratio sa takmičenja,ali nije mi jasno,u kom je kontekstu postavljena tema !
Dr.Ivice šta propuštam :lol: !!!! Nisam bila tri dana i jedva pohvatah konce..........

Ljudi glava će da mi eksplodira ,sedim ovde sa vama jer se borim da ne zaspim,(jako sam rano ustala imala sam ''aktivnosti''ceo dan ) i čekam da mi prođe još malo vremena pa da spaaaaavam :lol:
Odgovori