anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Nocna ptica, nego sta!

Mnogo lakse disem nocu, a inace vec duze vreme ne mogu da spavam. :cry: :cry: :cry:

#Parker i ja sam imala tih problema (ma kako se samo svugde pronadjem) i vrtoglavice i probleme sa ocima i...

Nama je jako tesko poverovati da je psiha u pitanju, ali jeste. I treba vremena da se to prihvati.

Mene je psihoterapija vratila u normalu, ali u pocetku je bilo tesko, koliko je samo vremena trebalo mom psihologu da me uveri u to. Mi nismo ni svesni sta sve psiha moze da uradi.

U svakom slucaju, treba imati cvrstu volju.

E ne mogu vise, jedna muva mi stalno seta po tastaturi, ne mogu da je uhvatim, idem sad po "pusku za muve" pa cu da je spljeskam.
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Jasna60 napisao:Mene je psihoterapija vratila u normalu, ali u pocetku je bilo tesko, koliko je samo vremena trebalo mom psihologu da me uveri u to. Mi nismo ni svesni sta sve psiha moze da uradi.
Znam da su telo i psiha interaktivni. probala sam ja i sa psiholozima i sa psihijatrima. Od tolikih "proba" zavrsih i 3 godine, tj prvi deo edukacije iz Gestalt psihoterapije. Za sada zbog neodgovarajuce struke ne mogu drugi deo uraditi.
Problem trenutno je sto oni ne misle da je u psihi uzrok nego da psiha trpi usled trpnje tela, pa mi daju tek nesto da se nadje za olaksanje... a svaka psihoterapija protice u razmeni misljenja i uvida. Samo jednom mi se desilo kod jungovskog analiticara prof. Popovica, na uvodnom razgovoru da mi je rekao da je potreban dugotrajan rad samnom i to dva puta nedeljno. Niti je on tada imao dovoljno vremena za tako ozbiljan rad niti sam ja imala novca za 8 terapija mesecno.
Ostali psiholozi i psihijatri obicno "vole" da se druze samnom, ja im dodjem kao neko osvezenje :roll:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Cao

Post od ontario »

E bas mi sada krivo pa ne odo ranije na forum jer vidin da ti Jaco i Mrs Parker ne spavate pa smo mogli caskati.Sta se desava sa vama? :cry:
Pa vi ste kao i ja ne mogu od zivaca da zaspem nocu ili ako i zaspem ovaj moj ker laje,ja mislim i na muvu i onda me probudi i nema sanse vise spavati.Ma to ljudi nije normalno koliko je sasav,ma nekad me toliko prepadne da mi srce hoce okazati.Ja nisam mogla na kompjuter jer je mala bila,a ja sam lapila citav dan jer sam rucak imala od juce pa nisam morala kuvati.E da vam kazem.......slusala sam preko interneta program uzivo radio iz moga mesta i svekrva je dala za muza nekih 20 cestitki,pa ce ti druga cestitka posma od Cane-Anonimna poruka,e kada sam to cula........poludila sam jer izgleda da me "jako obozava",ma uzas stvarno je sasava.E onda sam tek veceras cula muza,cestitala mu rodendan i rece mi da se vraca u ponedeljak negde popodne,pa ja kontam da pripremim malo iznenadenje pa da sve stignem ali cu poraniti ili kao obicno necu spavati.Minjab...svaka cast super ti je ideja i to cu napraviti :P Kupicu medu,zeku..ma nesto,e super je........ :wink:
Majo moja prepade me ziva za tu temperaturu jer mi je majka jos u Juznoj Srbiji kod moje tetke i moram joj reci da ne izlazi napolje ni slucajno jer je ona jako bolesna :cry: :cry: :cry: Danas sam je zvala.....jao sto mi nedostaje draga moja mamica...... :cry: :cry: :cry:
Jasna......odrasla sam na Dunavu i osetim jos uvek njegov miris..... :P
hajde malo u setnju i za mene........danas mu je majka narucila pesmu koju naj vise voli rastao sam pored Dunava....... :( a on radi i nije kuci.......bas mi je zao :cry: Ma ni razglednicu da dobije od majke.......uh....ali zato ce dobiti od nas,ja sam mu kupila hoce i mali da mu kupi nesto,a nema jadan dosta novaca pa cu mu ja nesto malo cusniti!
Tarci pa gde si mi ti????????Kako vas je lepo videti,mislim citati vase postove i uzivati znajuci koliki ste prijatelji!Ako ikada vise dodem u posetu svi cete mi doci kod majke da vas upoznam licno :P :P :P
AU.........STO SE JA NAPISA!!!! :P :P :P
Ja vam usla u Ginisovu knjigu rekorda za najduze razgovore na telefonu :wink: ovde se ne placa po gradu pa sam sa novom prijateljicom pricala 3 sata,a zgrada smo do zgrade.........bas mi lepo iste smo naravi pa meljemo kao navijene i UVEK price i prici nikada kraja.......pa se nadam da ce tako i ostati!!!!!Odo sada..........sutra se cujemo!!!!!!!! :P :P :P
Jaco na spavanje.......mrs Parker i vi.......... :wink: :wink: :wink:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Mrs_Parker napisao: A koliko covek treba da se navikava? Mozda mi gresimo u vezi toga...
Citam vas, nisam se bas oglasavala, ali "taj sam". Od kosakija do prolapsa. Dodali su meni tu i neke borelioze, pa tuberkuloze i koje-kakve autoimune bolesti. Dugo sam se borila, lecila, a onda sam odustala i prihvatila stanje onakvo kavo je. Istina, osecala sam se kao kolateralna steta. Medjutim ovi novi simptomi su me ponovo vratili lekarima. Sada dijagnoze postaju sve gore a o predlozenim lecenjima da ne govorim.
Sada sam pogodjena tamo gde je najbolnije... "u glavu". Teze mi je da citam, da vise pricam, narocito sa vise ljudi, smeta mi svetlo, zvuk, a o vrtoglavicama, propadanjima, ispadima u vidnom polju da i ne govorim. Kako da se naviknem i na to. Sta ce od mene, one prave mene preostati :-?
Od nekoga ko je imao energije da uz caskanje prepliva od Kotora do Perasta, postala sam biljka zalepljena za fotelju. Ali i tada sam ipak licila na sebe, jer sam mogla da mislim, da razmenjujem, da budem kreativna, da ucim, da otkrivam neke druge svetove. Sada i po tom pitanju sve vise vegetiram i ocajna sam zbog toga. Trudim se ja i dalje, skoro sam bila na jednoj psiholosko-analiticnoj radionici, sa sve mojom stolicom-lezaljkom koja je mnoge seminare i radionice sa mnom prosla, ali sve teze nadjem neophodno zrno energije i optimizma.
Milo mi je da nisam sama, manje sam uplasena kada cujem da i neko drugi ima slicne ili iste simptome, ali se pitam nije li nama losije sto sve to trpimo, i odakle nam snaga za tu trpnju.
Imam 14 godina 37.5 i najnormalnije stanje mi je stanje bola i slomljenosti kao kad covek ima grip. Moj muz, kada ima temperaturicu i tako se oseca, legne i trazi supicu. Pa zar nije to normalno? Kako i zasto sam stigla dovde?
Bolje da promenim nick u JOV.
Mrs_Parker, za pocetak, koliko to dugo traje kod tebe? Pre koliko je pocelo?? Kakve ti sada terapije preporucuju??!! Sto se tice ove "slomljenosti", iz iskustava koje sam do sada "pokupila", mogu da ti kazem da moze da bude i od psihickog stanja (mi smo stalno napeti), moze da bude od bakterija u mokraci (ali zar 14 godina :o )-sigurno nije to, ali eto, i ja sam imala jedan period od par meseci doduse, gde sam se isto tako osecala :( , umor moze da bude i jedan jedini simptom i kod hepatitisa C (ovo ti sada pisem jer sam proucila taj virus uz muza koji se od toga lecio.), ma moze da ima 1001 razlog....... :cry:

Kad sam rekla da se "navikavamo" na to, nisam mislila da treba to da prihvatimo kao nesto "najnormalnije", nego samo da ugusimo taj strah u sebi da nam se nesto STVARNO desava kada imamo te senzacije. Odvratne su, znam!! Iz iskustva. :(
I ovaj Hasimoto moze da bude posledica svih tih stresova koje prozivljavamo tako dugo, jer se svaki put posteno istraumiramo kada se desi, a stitna je i te kako osetljiva na stres.
A i za ovo "preplivavanje" te razumem, jer smo kao sto vidis, svi bili i te kako hiperaktivni i jako je tesko prilagoditi se na to "novonastalo" stanje gde samo vegetiramo. Mene je to najvise ubilo u pojam. Nestala je ona "stara JA", koja uvek i za sve ima energije, stalno sam smorena, nervozna, tuzna.........(doduse stvarno sam imala i imam razloge za sve to), ali isto tako sve to hoce i od Hasimota....... :cry:

A mozak mi sad slabo radi..takoreci NIKAKO.......ne razumem ovo zadnje za promenu nicka u JOV??!! Sta to treba da znaci?! :lol: :lol:

Pozz svimaaaaaaa!! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

drustvo,samo na kratko da vam se javim posto me isteruju sa kompijutera... :-? :lol:

minja,samo ti idi da se vidis sa drustvom,videces da cas sebe da podsetis na onu "staru"... :D

majjo,jel vide ti jos jedan komentar na onoj temi na "pitanjima i odgovorima" o vidnom polju?neko nas pitao da li merimo tada pritisak jer to moze da bude,ni manje ni vise nego,mozdani udar! :o pa,koliko li sam ga samo puta dozivela... :lol:

Mrs.Parker,a kakve ste vi to smetnje imali sa vidnim poljem?

Jasna,ja zaboravih da si i ti imala slicne... :-? jel ti rekose psiholozi da je na nervnoj bazi,a?
ja sam se toliko "uzjogunila"(ne znam da li kod vas uopste i postoji ovakav izraz u recniku :lol: ) posle citanja objasnjenja na tu temu,da se prosto nerviram...

ontario,cim vi imate volju da iznenadite muza,da se pokrenete i imate zelju da vam bude bolje-znaci da niste neki nepopravljiv slucaj,vec vam samo trebaju saveti,razumevanje,razgovori...bicemo tu da pomognemo.. :wink:

ako sam nesto zaboravila,javljam se posle,jer me vec cerka i sestra vuku sa stolice... :-?

...ja rekoh da cu samo kratko da se javim,a ono se bas raspisah...pa,dobro,valjda ste navikli... :lol:
caos! :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

ontario

Post od ontario »

Cao Tarci i SVI moji priatelji :P !!!!!!!!
EVO JA SE PROBUDI RANIJE MALOG SAM VOZILA NA POSO,MADA SE NISAM NASPAVALA JER SAM ZASPALA OKO POLA 5 UJUTRO.
TARCI HVALA NA RAZUMEVANJU I PODRSCI I SVIMA VAMA KOJI PRICATE SAMNOM.JA MISLIM KAO STO TARCI KAZE MOZDA MI TO I TREBA DA BAR MALO STO KAZU NASI-OLAKSAM DUSU I PODELIM SVE SA NEKIM POSEBNO KO CE TE RAZUMETI.ZNATE I SAMI DA MALO KO RAZUME MOJE PSIHICKO STANJE PA SAM SRETNA :P STO STE VI TU UVEK!
SVE VAS POZDRAVLJAM!!!!!!!!! :P :P :P
CAO.........
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

tarcika napisao:Mrs.Parker,a kakve ste vi to smetnje imali sa vidnim poljem?
Te smetnje sam opisala ovde http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#46521
Po savetu dr Ivice otisla sam kod ocnog koji nije nasao razlog za to pa je trazio neurologa koji je postavio dijagnozu i dao mi terapiju. Terapija je 80mg Pronizona dnevno par meseci i ja to ne smem da pijem, jer kada sam ga pitala sta ce biti sa kosaki virusom on je rekao da ce se razbuktati, a kada sam ga pitala sta ce biti sa TBC bubrega on je rekao isto. Za TBC bubrega nisam sigurna da je imam mada sam se od toga lecila samo dva meseca jer jetra nije dozvolila vise. Ko velim da imam, valjda bih se do sada raspala od 2000-te. Moja doktorica misli da je TBC primiren i ucauren.
Ovaj neurolog misli da su antitela na stitnu zlezdu napala mozak, a psihijatar misli da je koksaki napao mozak. E sada lecenje mu dodje kao ruski rulet.

@Majjo to traje kod mene vise od 14 godina sa konstantnom laganom progresijom. Pocelo je porodjajem na koji sam otisla zdrava i puna energije a izasla bolesna. Dobila sam bila prvo epidural pa totalnu zbog carskog reza. Jos u bolnici sam dobila visoku temperaturu, dijareju i povracanje, tako da mislim da sam tu zakacila Koksaki virus. Nije mi bilo dobro po izlasku iz bolnice. Tada se javila ova temperaturica, slabost u misicima i bol, tahikardija, totalna iscrpljenost. Tada su mislili da je depresija. Isla sam na terapiju, pila lekove ali to mi je pomoglo samo da bolje spavam i da se manje nerviram ali su svi simptomi ostali. Posto su svi nalazi bili uredni ja nastavljam da zivim normalno uz sve te probleme jedno 7 godina, dok nisam pukla. Tada saznajem za koksaki i potvrdjujem ga u visokom titru. On je oscilirao... smanjivao se pa se vracao a ja sam pokusavala da ispostujem preporuke lekara izmedju komisija-inkvizicija. Tada vec dobijam i druge simptome, kao sto je opadanje kose, preznojavanje, pritisak u vratnim venama, dijareje... u bolnici na imunologiji postavljaju se nove dijagnoze, Hasimoto i Sjegren. Stitna zlezda i tada i sada dobro radi, sve osim antitela je ok i hormoni u UZ.

Posto stalno imam krvi u urinu sumnja se na TBC i on biva potvrdjen PCR-metodom. Lece me ali me truju lekovima zbog omasene doze te zavrsavam u urgentnom a moja jetra ne prihvata te lekove. Onda se neko seti krpelja. Uradim testove i sve pozitivno... za svaki slucaj uradim i Western blot za potvrdu. Obradujem se opet sto sam konacno nasla uzrok mojih muka. Posle tromesecnog intravenskog antibiotika nalaz ostaje isti a zakljucak lekara je da je test dao lazne rezultate. Takve lazne rezultate dobijam i po pitanju Lupusa. Iz infektivne klinike me otpustaju uz dijagnozu nejasno febrilno stanje. Posle toga ja prekidam pretrage i napustam lekare i bolnice. Privikavam se na sve, na temperaturu na puls preko 100 u mirnom stanju. Sve do napada vertiga pre dve godine koji ostavlja stanje koje sam ranije opisala. To mi je dodatni simptom na sve ono sto sam skupljala ovih 14 god. Mislila sam da je napad vertiga, zbog straha koji sam tada imala, doveo do panicnih poremecaja i odlazim kod psihijatra jednog, pa drugog, cak i treceg i oni ne misle da je panicni nego da je ceo sistem urusen i da se mora naci definitivan uzrok. najnovija sumnja je da je smanjena funkcija nadbubrega... to jos cekam, a ona dijagnoza encelopatije stoji.

Bila sam ja i na mnogim psihoterapijama i na lekovima ali nista nije smanjivalo moje fizicke tegobe kao sto ni antibiotici ne spustaju temperaturu.

Kada sam pomenula Jova mislila sam na biblijskog Jova koji je bio izlozen stradanju i patnji. :-?
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Evo ja sad stigoh kući ,ceo dan smo ,od jutros bili prvo na Ušću,pa svratili do mojih i onda predveče do sad bili u Knez Mihajlovoj sa kumovima, ma ludo ,sutra imam žurku ,a prekosutra idemo u ''silikonsku dolinu'' došao mi drug iz canade da se istračarimo ,samo da nas ne ometaju ove vrućine bilo bi extra, ali oni predviđaju od sutra pakao.

# Tarci, izgleda da sam rešila tako da prkosim ovim dosadama ,iako ih imam (aritmije) rešila sam da teram dalje ,kad baš ne mogu onda odnirujem...

# Ontario, čestitke mužu za ''okrugli rođendan''

# Mrs.Parker -ja sam temperature imala dve godine ,unakažavale su me po svim klinikama sam se vukla i niko ništa otkrio nije ,jesu kasnije ali kasno ....izgleda da je nešto od virusa odradilo svoje mada su mi rekli i da može biti i od Sindroma hroničnog umora u koji ja iskreno rečeno ne verujem i nije ni bio.Počelo je kao virus i sve sam malaksalija i malaksalija bila,nisam imala snage da se odvučem do posla,ma horor,koksaki je bio nizak ,ali izgleda je odradio svoje (nije toliko bitan titar koliko sreća -tako mi se bar čini iz iskustava ,raznih) i to je tako trajalo dve ipo godine....I od tad postajem prava baka, svaki put mi po nešto novo se događa,postala sam ''svilena'' verovatno pad imuniteta....

# Majo, verujem ti za momačko veče, leeeepooooo je to ako znaš za neko zovi ,a ako ne ajmo ti i ja na kafu pa šta bude da bude...... :lol: :wink: A za Adu ,nećeš valjda da pokupiš sve bakterije ,ostavi neku svojoj svilenoj drugarici ,pa da podelimo :lol:

E sad je dosta bilo zauzela sam pola teme...... :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

tarcika napisao: majjo,jel vide ti jos jedan komentar na onoj temi na "pitanjima i odgovorima" o vidnom polju?neko nas pitao da li merimo tada pritisak jer to moze da bude,ni manje ni vise nego,mozdani udar! :o pa,koliko li sam ga samo puta dozivela... :lol:

e toliko "uzjogunila"(ne znam da li kod vas uopste i postoji ovakav izraz u recniku :lol: ) posle citanja objasnjenja na tu temu,da se prosto nerviram...
A jel vide ti moj komentar??!! :lol: :lol: Mislim, sve je to cinjenica, i to stvarno tako pise u knjigama, ali mi smo izgleda izrodi :lol: i neka ostane tako!! 8)
Nemoj samo da se nerviras i zracis, drzimo se mi bolje ove nase teme, jer kakvi smo triperi........eto nama mozdanog, kuca nam na vrata!! Dosta je bilo tripovanja, ne fali nam nista. Necemo valjda sada da unistimo onoliki rad dr Ivice??!! :roll:

@ Mrs_Parker, videh tek sada onu temu sa linka i ostavih i svoj odgovor.....ja stvarno ne znam sta da ti kazem, osim da te je bas poteralo..... Ocigledno je da si ti dozivela neki shok u toku svih tih anestezija u toku porodjaja, i da ti se tu sve zivo poremetilo (evo mene, jedva sam docekala da "pljujem" po anestezijama :lol: :lol: :lol: -ovo je sala na moj racun, ne zameri mi pls!! :wink: )
Ali ja bih svakako uz sve te analize koje radis, odradila i na hep C i B (za svaki slucaj), bas zbog tih umora, temperatura, iscrpljenosti i svega opisanog, mada mozda i ne treba mene da slusas, ja sam time sada jako opterecena i cak i posetu zubaru smatram kao potencijalni rizik (sto i jeste), ali dobro, odluci sama......

@ Minja, drago mi je da "vilenis", cuvaj se samo ovih vrucina.......a sto se tice momackih veceri....... :roll: ........bice da su se svi muskarci na ovoj planeti vec ozenili i da toga vise nema :lol: , sada jedino da sacekamo da prave zurke prilikom razvoda, pa da onda idemo!! :lol: Ovako kaze jedna moja drugarica: "Ko mi je kriv sto se nisam udala do sada? Sada su samo klinci aktuelni ili moram da cekam da se ovi ozenjeni razvedu, pa da lovim drugi krug!! Omatorila sam, sta cu??!!" :lol: :lol: :lol:

A za Adu........ :lol: :lol: :lol: ........ajd kad ti tako kazes, ostavicu nesto i za tebe!! :lol: :lol:

@ Ontario, srecan rodjendan muzu (jos jednom, al sada na vreme :D :D :D :D :D ) i nadam se da si smislila nesto lepo za poklon?! Pisi.......
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Majjo, moracu da proverim na otpusnim listama al verujem da su na infektivnoj klinici radili te testove.
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jasna60 »

Parker (lakse mi bez onog Mrs), Stvarno te svasta snaslo, ne znam sta da kazem. Ja sam imala 2 carska reza i sve je proslo u redu. Jedino je kod prvog bilo problema sa bebom, ali zbog greske doktora.

Ja sve mislim da bi to ipak trebalo da se sredi, mozda samo treba naci pravog doktora. Kod nas je ta poznata "situacija" da samo salju od jednog do drugog.

Ja danas nisam izlazila, jedino jutros u prodavnicu.Ceo dan se svo troje razvlacimo po kuci. :-? :-? :-?

Veceras mi je bila sestra, pa kad sam je pratila, izasla sam ispred kuce, kako je lepo.

Posto je pored moje kuce Pravoslavni hram, tu je napravljeno setaliste pored Dunava, pa se uvece tako oseti fina svezina, a valjda su svi ljudi izasli da prosetaju, predivno je :lol: :lol: :lol:

Ja sam smuckala sebi nes kafu, ali voda je tako grozna, kao da je plesniva. A zaboravila sam da je kad sam se tusirala, bila sasvim zuta. BLJAK :-? :-? :-?

Ontario, nije valjda da spavas?

Gde ste ptice? :P :P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Evo me, :P cao drustvo!!!!!!!!
Kako ste?Hvala na cestitikama muzu jako se obradovo za parfem kaze da je lep.Ja sam vam danas ,jutros....sela u auto,pokupila papire od skole i pravac u taj drugi grad u tu bolnicu da predam molbu za poso.Onakva bunovna,BEZ KAFE,namerno sam odlucila idem pa neka mi pozli.I ZAMISLITE........bilo mi je dobro i ako sam se IZGUBILA.......u tom gradu i provela i tamo i nazad 3 sata dok sam nasla put kuci.......ali ja vam prezivela.Mislila sam da ce me uhvatiti panika jer nisam mogla naci bolnicu zbog ludnice u gradu,sve JEDNOSMERNE ULICE......pa da poludis!
Ili smes samo levo skrenuti,ili samo desno......ma uzas! :o
Ma nista nije isto kao kod nas!!!! Obavila sam sto sam trebala i vracam se kuci,ulazim u moj grad kad moj selfon,ono muz stogo kuci.Ja ni rucka stigla napraviti,niti kolac......ali bilo je dobro jer sam posle kafe sve pristavila i zavrsila u pola4!ALI :P :P :P NAPRAVILA SAM VELIKI KORAK ZAR NE? :wink: IZNENADILA SAM SAMU SEBE I SRETNA SAM!
Taj grad je jako blizu od moga i tamo su nase crkve,nase trgovine i sve sto mi treba,a ja NISAM smela otici vec skoro godinu dana!Eto dragi moji prijatelji da KONACNO i dobru vest podelim sa vama.Rekla sam muzu da cu ici opet jer sam danas LUTALA po gradu ali to me nece zaustaviti IMA DA GA NAUCIM!!! DOK SAM SADA RASPOLOZENA I IMAM VOLJU TO CU RADITI!Juce mi je bilo jako lose,gusilo me citav dan! :cry: Nisam vam se javljala jer skoro zavrsi u bolnici!Mozda me i MUZIKA dovela u to stanje jer citav dan sam juce slusala i snimala nasu muziku!Javicu vam se opet!
Jaco gde si da li spavas?????????
Maja,Tarci i Minjab sigurno lepo spavaju!!!!!!! :P :P :P
Pozdravljam vas puno preko plavog okeana!!!!!!!!!!!!! :P
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član

Post od Jasna60 »

Ontario, bravo!!!

To nije mali korak, to je ogroman korak. Sad kad si jednom probila led, videces, svaki sledeci put ce biti lakse. :P :P :P

Ja sam malopre izasla napolje, da unesem ves. Ali moram da pazim dok izlazim, jer jako mnogo ima paukova, a ja imam fobiju od njih. I to su neki dzinovski. I dok sam se ja saginjala i gledala okolo, da ne bih slucajno kojeg zakacila, lepo mi je zaba uskocila u kucu. A ni njih bas ne volim.

Koja je to jurnjava bila...

Srecom, pa mi je bila neka kutija u blizini, pa sam je poklopila i nekako je otpetljala napolje. :evil: :evil: :evil:

E, sad sam posle ovog zrela za krevet, posto sutra moram ranije da ustanem. Samo ne znam kako cu :-? :-? :-?

Drage moje dame, verovatno lepo pajkite, "cujemo" se sutra :P :P :P
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Drustvo moje,evo ja Vam pisala kako sam sretna danas i eto dobi NAPAD PANIKE ponovo malo prije!
Ja sam bila sa muzem zajedno I SVEJEDNO sam dobila napad i evo sada placem i pisem vam sta je bilo.Lepo smo ja i muz seli na balkon da popijemo kafu i sve je bilo OK! Mali je dosao nesto da nas pita i SLUCAJNO nas zakljuco na balkonu i otisao van.Kada sam VIDELA na nema izlaza poceo je napad.......udarali smo,lupali na vrata i prozor,da probudimo malu koja spava u sobi ali bez uspeha.I ker je lajao ali ona spava.Ja sam cupala kosu sa glave,gusi,usta suva nemam vode na balkonu izuzev kafe koju ne pijem.......muz me kritikuje.....DA NISAM NORMALNA I DA MU NE SPOMINJEM DA ODBIJAM TABLETE........da moram da ih koristim,a ja se gusim.Ma da me zagrlio,ma da me RAZUMIO!
U glavi mi odzvanjaju njegove reci.......ma nisi normalna.....ma ne znam tesko mi je sta da vam kazem.Toliko smo lupali i Bogu Dragom hvala da nas je cula komsinica i da se muz setio da joj kaze da zove malog na mobilni telefon i zena to i uradi.Dok mali nije doso........minute su trajale kao godina! :cry: :cry: :cry: Jos uvek mi nije dobro,place mi se stalno i osecam veliku slabost!!!!!!KAZITE MI DA LI JE OVO PACENJE ZIVOT?
DOKLE VISE?ZASTO NE MOGU DA SE SMIJEM I BUDEM SRETNA BAR JEDAN DAN?ZASTO?
Evo dok vi spavate ja placem i pisem vam pismo!
Jaco moja.......hvala na podrsci i na tome sto si sretna zbog mene!
Majo,Minjab,Tarci........HVALA VAM NA SVEMU I svima skupa veliko HVALA STO ME SLUSATE I RAZUMETE! :cry: :cry: :cry:
Pisacu vam sutra,nadam se da necu nocas u bolnicu! :(
Cao.........
p.s.
jos uvek mi nije dobro.........
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ontario, vreme je za antidepresive i za ozbiljne promene u stilu zivota - aktivnostima i okruzenju. Bez toga cete da nastavite da se vrtite u krug.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori