tarcika napisao:
majjo,jel vide ti jos jedan komentar na onoj temi na "pitanjima i odgovorima" o vidnom polju?neko nas pitao da li merimo tada pritisak jer to moze da bude,ni manje ni vise nego,mozdani udar!

pa,koliko li sam ga samo puta dozivela...
e toliko "uzjogunila"(ne znam da li kod vas uopste i postoji ovakav izraz u recniku

) posle citanja objasnjenja na tu temu,da se prosto nerviram...
A jel vide ti moj komentar??!!

Mislim, sve je to cinjenica, i to stvarno tako pise u knjigama, ali mi smo izgleda izrodi

i neka ostane tako!!
Nemoj samo da se nerviras i zracis, drzimo se mi bolje ove nase teme, jer kakvi smo triperi........eto nama mozdanog, kuca nam na vrata!! Dosta je bilo tripovanja, ne fali nam nista. Necemo valjda sada da unistimo onoliki rad dr Ivice??!!
@ Mrs_Parker, videh tek sada onu temu sa linka i ostavih i svoj odgovor.....ja stvarno ne znam sta da ti kazem, osim da te je bas poteralo..... Ocigledno je da si ti dozivela neki shok u toku svih tih anestezija u toku porodjaja, i da ti se tu sve zivo poremetilo (evo mene, jedva sam docekala da "pljujem" po anestezijama

-ovo je sala na moj racun, ne zameri mi pls!!

)
Ali ja bih svakako uz sve te analize koje radis, odradila i na hep C i B (za svaki slucaj), bas zbog tih umora, temperatura, iscrpljenosti i svega opisanog, mada mozda i ne treba mene da slusas, ja sam time sada jako opterecena i cak i posetu zubaru smatram kao potencijalni rizik (sto i jeste), ali dobro, odluci sama......
@ Minja, drago mi je da "vilenis", cuvaj se samo ovih vrucina.......a sto se tice momackih veceri.......

........bice da su se svi muskarci na ovoj planeti vec ozenili i da toga vise nema

, sada jedino da sacekamo da prave zurke prilikom razvoda, pa da onda idemo!!

Ovako kaze jedna moja drugarica: "Ko mi je kriv sto se nisam udala do sada? Sada su samo klinci aktuelni ili moram da cekam da se ovi ozenjeni razvedu, pa da lovim drugi krug!! Omatorila sam, sta cu??!!"
A za Adu........

........ajd kad ti tako kazes, ostavicu nesto i za tebe!!
@ Ontario, srecan rodjendan muzu (jos jednom, al sada na vreme

) i nadam se da si smislila nesto lepo za poklon?! Pisi.......