anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: ontario

Post od majja »

ontario napisao:Sada mi pade napamet drustvo,kako Vas je proslo stanje panike,agorafobije,klaustofobije i citavog ovog haosa? :wink: :wink:
I ako Vas nije proslo u potpunosti sta ste radili,da li ste na tabletama,kako ste se povratili?
Vec dugo primecujem da nemate takvih problema cesto kao ja pa mi kazite magicnu formulu??? :wink:
Majo........nemoj me kritikovat lenja sam da citam sve postove ima ih puno!
Svima veliki pozdav :P
Necu da te kritikujem, samo cu da ti kazem opet: procitaj ih!! :wink:

Lepo sedi, skuvaj sebi neki caj, zavali se i citaj!! SVE je napisano, a mislim i da je lakse da ti sednes i procitas to, nego da ti svi mi opet pisemo sve isto sto je vec napisano, i to u skracenoj varijanti, kad tamo sve lepo pise nasiroko i nadugacko.........

Tebi ce biti lakse da shvatis kad je tako postepeno, a nama ce biti lakse da ne ponavljamo ono sto smo vec 1000 puta ovde "prezvakale"!! :lol:

Nema mesta kritikama, ovde se podrzavamo!! :wink:

Pozz, majja :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

E nek nam je srecna stota strana!!! :P :P :P

Sinoc sam oko pola 1 izasla napolje ispred kuce, sela na klupu pored Dunava i uzivala. Zapalila sam koju cigaru i bas se opustila. Tako je bilo prijatno, duvao je vetric i cak mi je u jednom momentu bilo hladno. Da ne poverujes.

Necu da budem prognozer, ali danas mi nije kao juce. Sad je pola 9, a "samo" je 22 stepena, a jos ima i malo vetra. A bice do podne pakao.

#minja, verujem da je zelja svake zene da bude sa cerkom drugarica, ali ja sam sad bas samo mama, posto je dama pod kaznom pa je zato stalno kod kuce. Inace samo zuji negde, nema mira na jednom mestu. Ali sam resila da ovo vreme iskoristim da budem sto vise sa njom o punim joj glavu pametnim majcinskim savetima. Ali rospija mala, ona se ponasa kao da je bas briga, kao da uziva sto je zarobljena. :-? :-? :-?

#ontario, jeste proslo, ali uz puno truda u vremena. Videces da ce ti lekovi pomoci, ali znaj da i njima treba vremena da pocnu da deluju. A kad se jednom vratis u "normalu" lako je prekinuti sa njima.

I sto kaze majja - citaj postove od pocetka. Ionako kazes da nemas nasih knjiga, pa neka ti to bude umesto toga.

Veruj mi da ja i sad ponekad, kad imam vremena, sednem i citam sta smo sve ranije pisali.

Idem sad do prodavnice da se snabdem sa potrebnim namainicama i da vise ne moram da izlazim :roll: :roll: :roll:

Bas mi je legla ova jutarnja kafa :P :P :P
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

E nek nam je srecna stota strana!!! :P :P :P

Sinoc sam oko pola 1 izasla napolje ispred kuce, sela na klupu pored Dunava i uzivala. Zapalila sam koju cigaru i bas se opustila. Tako je bilo prijatno, duvao je vetric i cak mi je u jednom momentu bilo hladno. Da ne poverujes.

Necu da budem prognozer, ali danas mi nije kao juce. Sad je pola 9, a "samo" je 22 stepena, a jos ima i malo vetra. A bice do podne pakao.

#minja, verujem da je zelja svake zene da bude sa cerkom drugarica, ali ja sam sad bas samo mama, posto je dama pod kaznom pa je zato stalno kod kuce. Inace samo zuji negde, nema mira na jednom mestu. Ali sam resila da ovo vreme iskoristim da budem sto vise sa njom o punim joj glavu pametnim majcinskim savetima. Ali rospija mala, ona se ponasa kao da je bas briga, kao da uziva sto je zarobljena. :-? :-? :-?

#ontario, jeste proslo, ali uz puno truda u vremena. Videces da ce ti lekovi pomoci, ali znaj da i njima treba vremena da pocnu da deluju. A kad se jednom vratis u "normalu" lako je prekinuti sa njima.

I sto kaze majja - citaj postove od pocetka. Ionako kazes da nemas nasih knjiga, pa neka ti to bude umesto toga.

Veruj mi da ja i sad ponekad, kad imam vremena, sednem i citam sta smo sve ranije pisali.

Idem sad do prodavnice da se snabdem sa potrebnim namainicama i da vise ne moram da izlazim :roll: :roll: :roll:

Bas mi je legla ova jutarnja kafa :P :P :P
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

LJUDI,PA MI ISPISASMO 100 STRANA!
ovo je pravi mali jubilej!
dakone,ajde ti sada daj malo onih tvojih lepih smajlija,onih praznicnih!!! :D
ontario,magicne formule-nema!niti napadi prestaju odjednm.proredjuju se,pa se strah za odredjene "akcije' smanjuje,pa polako,pa malo vise skupljena hrabrost,pa pocetak uzivanja u nekim aktivnostima,pa opet neki napad,pa nerviranje zbog istog,pa opet nastavljanje borbe i td.vecina nas je bez terapije,pa verovatno i zbog toga duze traje...lekovi ce da ti budu sigurnost da moze da ti bude bolje cim popijes lek,a imaju i onu svoju "pravu medicinsku stranu" da pospesuju lucenje necega :lol: sto poboljsava raspolozenje(ovo je jedno laicko objasnjenje,ne zameri sto izgleda kao da ga pise dete iz osnovne skole :oops: :lol: ).ja sam uvek kod sebe imala bensedin,za svaki slucaj...a,najbitnije(kod mene) sto sam imala i imam ove ljude ovde i nasu malu grupnu psihoterapiju... :D

minja,sigurna sam da ti je odmah nekako laknulo kada si saznala da je i tvoj drug imao neki virus.ne zato sto mu to zelis,vec sto znas da sa njim mozes da caskas o tome i da razmenite iskustva...

majjo,ma svi smo slogirani od ove vrucine...meni je tako dosadno u kuci da ne mogu da ti opisem.samo se obrcem sa ovom mojom decom(cerkom i sestrom) i slusam ih!uvece se tako isetam sa muzem,pa onda na terasu,i sve mi bude zao sto mi se spava.ostala bih na vazduhu celu noc...e,bas razmisljam da mi se nesto mnogo cita i ne znam sata da uzmem...sigurno cu to da procitam,po tvojoj preporuci... :wink:
na bazenu je bilo super,samo sto sam ovog puta cerku isterivala iz vode na 15 minuta...videcemo da li cu uspeti ovom taktikom da izbegnem prehladu. :-? :lol:
DR.IVICE,javite se na ovu 100.stranuda ostanemo svi zabelezeni! :D kako Vi podnosite vrucinu?
jasna,moja mama i ja smo citavog zivota prave drugarice,ali to i nije tako pametno(tek sada to priznajem :lol: ),jer moja mama nije imala pravi autoritet kada sam ja u pitanju.iskreno,volela bih da ja imam veci autoritet sa svojom cerkom!ali,kako je krenulo-videcemo!moja reklama je sigurno ona:ko se zalio na majku,a sada se ponasa isto?!

e,ako ovako nastavim,nece vise niko imati mesta na 100.strani! :lol: :wink:
caos! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Slika

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
Slika
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Eto malo vatrometa i ko bi rekao daćemo napisati 100strana, ma mi smo cudo uraa za nas :wink: :wink: :wink:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

ontario

Post od ontario »

Cao drustvo,brzo cete vi samnom doci i do 1000 stranice :lol: :lol: :lol:
Majo.......evo citam postove! :wink:Hvala!!!!!!!!! :P :wink:
Minjab sva cast na poruci! :wink:
Jaco ti uzivas na Dunavu,seti se i mene,Hvala va savetu! :P
Tarci......sve si upravu,zahvaljujem se puno :lol: :P
Dakon svaka cast,bas sam se nasmijala sa ovim sto plese,moracu se ugledati na njega :P :D :lol:
Doktore Ivice,pa gde ste da slavimo? :D :P
Svima pozdrav!!!!!!! :D
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ziveli i neka je svima sve najbolje, pa sledecih 100 strana da budu sa manje "kukanja" :)

Ko ima volju, moze jos ovo i da odstampa kao knjigu. "ONLINE GRUPNA TERAPIJA PANICNOG SINDROMA" :)

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Jupiiiiiiiiiiiii, evo ga još jedan ljubilej!!!! I to na 43 stepena!
Nek nam je sa srećom.

Ja se topim i pored klime ,ako potraje , nek nam je Bog u pomoći! :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

JAO.....PA TO SU UZASNE VRUCINE KOD VAS!!!! :o :o :o
CUVAJTE SE I STO MANJE PROVODITE NA SUNCU!!!
SUTRA MORAM ZVATI MOJU MAJKU,JOS JE U SRBIJI!!!!!
NADAM SE DA CE VAM USKORO ZAHLADITI! :lol:
SRETNO SVIMA!!!!!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Evo i ja da odmenim Maju,ne mogu da spavam od vrućine,a neću više da sedim u klimi,kao da mi uđe malo vazduha :o .Oči mi se sklapaju,ali ne ide mnogo je toplo ,sad sam gledala na terasi mi je 32 stepena :o .
Ako ne zaspim ,a ako je još neko tu vidimo se.....ako ne raspalim glavom o tastaturu :lol: ,ljudi ovo nije nesanica nego mučenje :lol: ,na kraju ću se vratiti klimi ,ajd još malo da probam na ''svežem vazduhu''

A komšiluk mi je u parkiću,veselije sad nego u podne! Da mi se ne spava pa da zbrišem u kupovinu u Tempo .....Majo oćemo li ,ja ću da spavam u kolicima a ti vozi :lol: :lol: :lol: ,bar je tamo hladno :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Ma negde mi se izgubi poruka nemam pojma sta sam radila!
Minjab pravac pod ladan tus :wink:
Ni ja ne znam kako cu nocas spavati,ne od vrucine nego........!
Sto misli mi se mota u glavi ali sto bas navece! :lol: :lol: :lol:
Bas sam i kafu prestala da pijem navece(popodne)zbog toga ali nista.
Lepo spavaj i sanjaj........verovatno svi drugi uveliko sanjaju!
Caos........
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Majo, Tarci,Dakon ,Jasna,DR.Ivice.............ma ljudi,pa gde ste :( , pagde švrljate po ovoj vrelini,niko ni slovca da napiše,a ja čekam i čekam i čekam ...........jedan tako ček'o i umro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

minjab napisao:Majo, Tarci,Dakon ,Jasna,DR.Ivice.............ma ljudi,pa gde ste :( , pagde švrljate po ovoj vrelini,niko ni slovca da napiše,a ja čekam i čekam i čekam ...........jedan tako ček'o i umro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: Neces da umres, evo pisem ja neko slovo i samo toliko, jer sam jaaaaaaaako nervozna!!

Ovo je bilo tebi za ljubav!! :lol: :lol: :lol:

I sada je bolje da nestanem!! :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E Majo ,vraćaj se ovamo ,ima da ne budeš nervozna, ako mogu da ti pomognem ,gukni ili ovde ili idi na PP.

Ja sad stigla iz Tempa i mnogo sam odlepila ,napolju je + beskonačno ,tačnije 33 stepena a duva neki vreo vetar. Al kad smo napravili u kolima promaju,moglo bi i da se dremne,ja dok vozim MB da spava i obratno :lol: .

Majo nije ti PMS ,šta ti je .....i hvala ti za ''slovo'' meni za ljubav i nemoj da me rastužiš,ako si nervozna i tužna sa kim ću ja ovde da lupam ,ako lupam sama ispašće da baš nisam normalna 8) :lol: ........
Odgovori