LJUDI,PA MI ISPISASMO 100 STRANA!
ovo je pravi mali jubilej!
dakone,ajde ti sada daj malo onih tvojih lepih smajlija,onih praznicnih!!!
ontario,magicne formule-nema!niti napadi prestaju odjednm.proredjuju se,pa se strah za odredjene "akcije' smanjuje,pa polako,pa malo vise skupljena hrabrost,pa pocetak uzivanja u nekim aktivnostima,pa opet neki napad,pa nerviranje zbog istog,pa opet nastavljanje borbe i td.vecina nas je bez terapije,pa verovatno i zbog toga duze traje...lekovi ce da ti budu sigurnost da moze da ti bude bolje cim popijes lek,a imaju i onu svoju "pravu medicinsku stranu" da pospesuju lucenje necega

sto poboljsava raspolozenje(ovo je jedno laicko objasnjenje,ne zameri sto izgleda kao da ga pise dete iz osnovne skole

).ja sam uvek kod sebe imala bensedin,za svaki slucaj...a,najbitnije(kod mene) sto sam imala i imam ove ljude ovde i nasu malu grupnu psihoterapiju...
minja,sigurna sam da ti je odmah nekako laknulo kada si saznala da je i tvoj drug imao neki virus.ne zato sto mu to zelis,vec sto znas da sa njim mozes da caskas o tome i da razmenite iskustva...
majjo,ma svi smo slogirani od ove vrucine...meni je tako dosadno u kuci da ne mogu da ti opisem.samo se obrcem sa ovom mojom decom(cerkom i sestrom) i slusam ih!uvece se tako isetam sa muzem,pa onda na terasu,i sve mi bude zao sto mi se spava.ostala bih na vazduhu celu noc...e,bas razmisljam da mi se nesto mnogo cita i ne znam sata da uzmem...sigurno cu to da procitam,po tvojoj preporuci...
na bazenu je bilo super,samo sto sam ovog puta cerku isterivala iz vode na 15 minuta...videcemo da li cu uspeti ovom taktikom da izbegnem prehladu.
DR.IVICE,javite se na ovu 100.stranuda ostanemo svi zabelezeni!

kako Vi podnosite vrucinu?
jasna,moja mama i ja smo citavog zivota prave drugarice,ali to i nije tako pametno(tek sada to priznajem

),jer moja mama nije imala pravi autoritet kada sam ja u pitanju.iskreno,volela bih da ja imam veci autoritet sa svojom cerkom!ali,kako je krenulo-videcemo!moja reklama je sigurno ona:ko se zalio na majku,a sada se ponasa isto?!
e,ako ovako nastavim,nece vise niko imati mesta na 100.strani!
caos!