caos,drustvo!
ja sam nocs zaginula u Vrnjackoj Banji jer smo muz i ja vodili moju malu sestru,gde drugo,nego na Cecin koncert!

krenuli smo pred pocetak koncerta misleci da smo blizu i cas cemo da stignemo,medjutim pred Banjom-kolaps!jedva nekako udjosmo u Banju a kola smo morali da ostavimo kod nase kuce koja je dalje od centra.i onda krece ludilo!provlacismo se nas dve kroz masu(posto,jeli,moj muz ne bi ni za zivu glavu to radio,ne znam ko da je u pitanju),idosmo,i na kraju smo uspeli da je vidimo-NA VIDEO BIMU!

nema veze,njoj(mojoj sestri) je jedino bilo bitno da zna da je bila tu!

i tako,kada smo se vracali kuci,opet guzva,opet kolone sa svih strana i mi nocas stigosmo kuci!
mico,ja sve to razumem!moji napadi panike su i poceli zato sto sam stalno osluskivala svoje telo-da li preskace,kako radi...i normalno da se tada puls ubrzavao...posle toga sam vec bila "uigrana"

,pa je tahikardija sama od sebe(citaj:podsvesno) dolazila nicim izazvana.pa,se tako nizalo sve redom...strah od guzve,daljine,putovanja,ispita...ali,sve se to da srediti!samo covek mora da ima jaku volju....videla si verovatno i kod sebe...jednostavno,ja sam sebi dosadila(mogu misliti drugima

) sa svojim stalnim "umiranjem" i odustajanjem od svakokakvog vida zabave,druzenja,da sam resila da vise to necu da radim!ali,osecaj panike je nenormalan!uzas jedan!ja sam vrlo kratko imala strah da cu da umrem,ali bez obzira na to sto sam znala da je sve iz glave,nisam mogla da kontolisem taj nalet tahikardije,preznojavanja...sve sam resavala polako.jedno po jedno!
drustvo,zaboravila sam da vam kazem da je vitamin B6(BEDOKSIN) super za opustanje.majjo,minja,pise da je odlican i za PMS.vredi probati,jer je to ipak samo vitamin i ne moze da skodi!

a i obnavlja nerve.mojoj majci su ga dali posto joj se ukljestio nerv u kuku i super joj je!probajte!
del boy,samo napred!bitno je da se nestoo radi!cak i ako sada ne vidis svrhu,isplatice se!
ontario,ma stici ce neki drugi posao,bez brige!uostalom,setite se koliko nas mladih u Srbiji traga za poslom godinama,pa se tako utesite!super je sto imate drustvo,to vam mnogo moze biti od pomoci!
Mrs.Parker,ja nisam imala te senzacije,ali sam citala da ih mnogi imaju.pa,cak,i da imate osecaj da dok hodate ulicom da vam se ulica priblizava,pa cak i da se zgrade pomere sa mesta na tren!
minja,tebi bi izgleda preseljenje znacilo preporod!ja bih to odmah isforsirala!
pozdrav!