anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Nov 25, 2006 5:53 am

Post od ontario »

Progres da te malo utesim ja sam ovde najtezi PSIHIJATRIJSKI slucaj pa se nista ne brini!!!!! :P
Kukaj i ti zajedno samnom pa cemo u duetu da davimo ove divne ljude! :P :P :P
Ma salim se,samo ti pisi i dobrodoso!!!!! :wink: :wink:
Pozdrav
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo!
ontario,nemojte tako...niste vi nikakav najtezi slucaj,nego ste trenutno u najtezoj fazi...svi smo mi manje ili vise bili u istoj...samo smo se nakako ovde izborili...bice bolje,verujte...a sto se tice lekova,pokusajte da pronadjete neki kome "verujete"..mislim da je mnogo bitno i da se veruje da ce lek pomoci...bar je tako bilo kod mene... :lol:
progres,taj prolaps sigurno ima veze,to nam je rekao i DR.IVICA...meni je kardiolog rekao da jeste neprijatan osecaj,ali da je bezopasan...a postoji neka veza sa napadima panike i prolapsom...ko ce vise znati sta sa cime ima veze... :-? :lol:

minja,ja sam ekspert za udarce,padnja i td.ne preostaje ti nista drugo nego da trpis,a tamo gde vodis muza stavi one velike naocare i pokusaj da objasnis da nisi jedna od zena kojoj muz batinama izrazava ljubav! :D :wink:

ljudi,i kod mene toplo,uzas!mi smo setali nocas do jedan,tek je tada bilo bas lepo za setnju..
ja se polako opustam od skolskih obaveza,ali jos uvek nisam svesna da imam vremena za pauzu...
a,jasna,i mene glava ubi vec par dana,a nije pms...mozda post ms.. :lol: :wink:

cujemo se...
caos! :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

\\\ontario, kada si vec svesna da ces kad-tad poceti da uzimas lekove, zar nije bolje da pocnes sto pre, da ti bude bolje? Bar ja tako razmisljam.

Tarci, danas mi je lakse, posto sam konacno dobila, a sad me boli stomak. Bljak!!!

Kisa pada, napolju je 19 stepeni, milina. Kazu da ce tako biti nekoliko dana.

Odoh do mojih da im pomognem oko spremanja slave. Ko hoce da jede, mora i da radi. :-? :-? :-?
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

JEEEEEE!!!!!!! Dobila sam smajlija :lol: :lol: :lol: :lol:

Sad sam skontala, dobije se sa 100 poruka.

Sad cu da slavim jubilej... :P :P :P :P
progres
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 02, 2007 8:12 pm

Post od progres »

eee jasna60 pa nije tachno evo i ja sa neke 3-4 poruke imam evo smajlija :-), da da pa ti vidi, lepo vreme - zahladnilo bash lepo, jel dolazi neko na EXIT u NS, to nemojte ljudi da propushtate makar jedan dan dodjete da vidite, ipak je to jedan od najvecih festivala u evropi, vredi posetiti,pozz.
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Cao drustvo moje! :P Ja mislim da cu se puno bolje osecati kada pocnem raditi! :wink: Mozda me ovi zidovi i dovode do ludila ko zna! :(
Sa tabletama cu poceti ako ne dobijem posao u narednih mesec dana jer znam da ovako ne mogu dugo.Hvala Vam pa me trpite i slusate zaista vam kazem puno mi znacite i nemam pojma kako bih sve prosla da Vas nemam.Bar imam sa kim da pricam! :cry:
Sada sam pronasla bolnicu oko 17min autom,nekih 13-15 km od mene pa mi kazu da dodem popuniti molbu za posao i ne znam sta da radim jer opet na autoput.Kazu mi da ce uskoro primati radnike i ako moje molbe nema male su sanse i ako sam dala podatke na kompjuteru.Ne znam sta da radim??? :cry: :cry: :cry:
Kako da se usudim sama sesti u auto??? :o
Ma uzasna sam,ne mogu da verujem!
Kako i sta da radim da ne razmisljam unapred,a sta ako mi pozli ko ce mi pomoci?Razmisljam i onda normalno dode do napada!Ma pitam se da li sam ja uopste normalna ili mi je bolje pravac na psihijatrijski odjel! :cry:
Joj.......kada ce ovo proci i da li ce ikada proci evo jos malo pa godina dana.Puno Vas sve volim!!!!!!! :P :P :P
del boy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 9:19 pm

Novi član

Post od del boy »

Pozdrav svima. :)
Ukratko... imam 30 godina, bez stalnog zaposlenja i u nazovi vezi. Ne znam da li sam imao virus, ali simptome koje ste opisali jesam. Ustanovljena dijagnoza panični poremećaj sa agorafobijom. Koliko sam uspeo da pohvatam tj. da pročitam (a ima toga dosta :D, kao pravi student, krenuo od prve stranice pa lepo redom... stigoh do 20-te) to ide jedno s drugim. Ljudi oko mene ne razumeju ovaj moj problem, tj. totalno im je čudno, jer od osobe koja je non-stop izlazila (kod kuće samo prespavam), druženja, avanture, ma sve i svašta (neki me i zezali ,, u fazonu, da te bace i među bušmane snašao bi se :D ), i onda ..... znate i sami šta.... strah i da se izađe...
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Del boy već viđeno :lol:
del boy
Novi član
Novi član

Post od del boy »

vidim...ali red je da se napiše nešto ukratko .... da se predstavim...
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

Post od ontario »

Del Boy-Good Luck! :P :P :P
Nisi sam!!!!
Pozdrav
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

tarcika napisao:cao,drustvo!
a,jasna,i mene glava ubi vec par dana,a nije pms...mozda post ms..
Gresis Tarci, ne zove se tako to stanje, nego: SPS

a u prevodu

Stanje Posle Stresa!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Del Boy, dobrodosao u nas mali klub, vidis da nisi jedini, ima nas jos :lol:

Ako jednog dana resimo da se skupimo svi na gomilu (kako je dr Ivica jos odavno predlozio), bicemo kao Fortuna!! :lol: Broj clanova nam se stalno povecava!! :lol: Ma sigurna sam da nas ima mnogo vise, nego se ljudi stide da priznaju to, a neki i nemaju kome, jer vidis da nam je svima zajednicko da nam "normalni" ni ne veruju. Kako vidim po tvom opisu, mogao bi da budes Minjin i moj kosmicki brat TRIzanac!! :lol: :lol: :lol:

Pozz svima, mozda veceras ranije odem da spavam, evo hvata me san, ali to je samo MOZDA, ako se ne zablesim sada sa jos necim!! :lol:
Korisnikov avatar
ontario
Stalni član
Stalni član

cao

Post od ontario »

Majo lepo spavaj!!!!!!!! :P :P :P
Pozdrav svima !!!!!!!
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo..

del boy,dobrodosao! :D samo ti nas citaj i vec ce da ti bude bolje kada shvatis da je dosta nas "umiralo" milijon puta... :lol: ovde pisi o svakom svom iskustvu(bilo losem bilo nekom uspehu koji si postigao(otisao sam u neku guzvu,otputovao negde i td.).vreme je potrebno za sve...koliko tebi to vec traje?(mozda si i napisao,ali sam ja to "propustila :lol: )

ontario,MORATE da idete to da popunite makar se sami polivali vodom!!!nemojte slucajno da ne odete!!!pa,ja sam u svojoj najgoroj fazi izlazila na ispite,i sto je najcudnije-POLOZILA IH!!a,tresla sam se kao prut,"otlazivale" mi noge,ma svasta...nemojte slucajno da propustate stvari koje morate da odradite!ja taj "luksuz" sebi nikada nisam dozvoljavala!STO SE MORA-MORA SE!!! :D
majjo,mislis da se opustam sada od ispita i bronhitisa po kuci,a? :lol:
jao,i kod mene neka jesenja kisa...hladno...ma,neverovatno!cim se ja naviknem na toplotu i prija mi sunce,ono zahladni 15 stepeni!dobro,danas moze da bude dan za soping!danas mi je muz u Beogradu,DIPLOMIRA!!!Daj Boze,da sve prodje kako treba,a ja cu sa cerkicom da izadjem do grada da kupim neki prikladan pokloncic!bas sam nekako srecna i ponosna!
minja,gde ti nestade?kako si?kako zdravlje? :wink: jel poce ti sa vitaminima?nesto mi vrdas... :o :wink:
jasna,pozdrav i tebi!javljaj nam se...
danka,abas mi je drago da ste se super proveli nerazmisljajuci na paniku...i mene uhvatilo nesto da mi se putuje...

"cujemo" se!!! :wink:
del boy
Novi član
Novi član

Post od del boy »

društvo, hvala na dobrodošlici. :D
Pa ovako, kod mene to traje nekih 6-7 godina, s tim da je u poslednjih godinu i po haos. Pre toga su se napadi panike dešavali recimo jednom do dvaput mesečno. Doduše, to sam ja sam okarakterisao kao "preosetljiv si" i to je to...ali definitivno nije samo to.

Što se tiče škole tj. studija, sramota me.... :oops: konkretno već nekih 3 godine ja nikako da položim još dva ispita koja su mi ostala - frka...mada nikako ni da ih spremim, sve nešto krenem pa stanem, ma ni sam ne znam....najgori student svih vremena.... :oops: klasična varijanta, položiš najteže ispite, ostanu dva onako ni previše laka ni previše teška i sve ono ima vremena, kad ono, ovaj problem se baš baš intenzivirao, tako da na faksu nisam bio dobre dve godine...

Izlasci, hmmm, šta to beše... :( tačnije, odem jednom mesečno sa društvom na pićence i to je to....ali uglavnom na mesta gde meni odgovara, gde je manja gužva, manje dima, gde mi odgovara muzika,,.... ima takvih mesta, nego jednostavno, problem je što mi se par puta dešavala sledeća situacija, a to je da mi posle određenog broja izlazaka, neki iz društva prebace zašto uvek idemo samo tamo gde se meni ide, a meni bzv da im svaki put objašnjavam da je to zbog tog problema, .... ma kontam ja njih naravno, oni bi da se lepo provedu i idu na mesta na koja oni hoće.... s druge strane ja onda sve ređe (može li ređe od jednom mesečno :oops: ) pristajem da izlazim da njima ne bih kvario....

Desi se ponekada, da ja zablistam kao ranije :D , pa se onda oni čude u fazonu, jel ti dobro, šta ti se dešava, pa se ja u tim situacijama dodatno iznerviram i počnem da se "ispipkujem" da li mi je dobro !? :( i onda kreću ubrzano lupanje, znojenje, da li me neko gleda ili ne, hoće li mi se desiti nešto, da li da popijem lek ili ne..... ma znate i sami...

Ajd' da ne teglim baš odmah... :)
Pozz
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Ijao Del Boy, ti si definitivno nas "burazer"!! :lol: :lol: :lol:

Tarci, pa ti i tvoj muz samo udarate po ispitima, svaka cast!!! :D :D :D

Minja gde si?! :roll: Nemoj da te nema pliiiiiiiz!! Vidi kako je lepo vreme! Nema magle!! :lol:

Ontario kako je danas?
Odgovori