"Jelte, a jel imao neko strah od frizerske stolice? To je jos jedan znak prepoznavanja, posebno kod muskih, cim ode kod frizera, pa mu stave onaj plast oko rata, dobije utisak da ce da se ugusi, srce se ulupa i odmah ustaje, otkazuje sisanje i bezi glavom bez obzira. Ja sam to imao, ali sam u medjvremenu ocelavio, pa je problem resen"
Auuuuuu dr.Ivice ja još uvek imam baš tešku frku da se šišam

Sednem, stave mi onaj đavo oko vrata, samo me guši, mada to i nije najveći problem. Mene najviše nervira konstantno zujanje aparata, trimera. zzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzz zzzz zzzzzzzz AUUUUUUU pa da poludim!

Drugo, veoma mi smeta da se gledam u ogledalu

Hm... kako bi mogao sa tim da izadjem na kraj??? Da namerno nekako oćelavim ??? Nešto mi je baš pametna ta ideja

Danas sam inače opet bio do tri radnje, promenio bravu na ulaznim vratima i zalepio neke parketice jer su mi se odvalili od poda. A da, i opravio sam jedan kompjuter i sve bilo ok !!!
Dok sam pio bromazepam morao sam da ga pijem 4-5 puta na dan i to "na kilo" a sad, fluxilan ujutru i 3x0,5mg Ksalola. Sve je ok!
Nego dr.Ivice imam ja jedan problem, hm... mislim da je problem

Ja mislim da sam tabletoman...

Kažu isti sam kao neki narkoman....

Bilo bi krajnje vreme da se odviknem tih lekova jer ih pijem 4-5 godina a mislim da će mi baš naškoditi, ipak sam još mlad 28 godina.
Koliko se fluxilan i ksalol mogu piti "bezbedno" ????
Za tarciku
Svaka ti cast, tvoj tekst me je isto ohrabrio kao i priče dr. Ivice

Samo napred tarcika!!!