evo i mene...bas se svasta izdesavalo na forumu,dok ja nisam imala vreme za net...ja sam veoma zadovoljna svojim napretkom i time kako sad zivim u odnosu sa onim ranije...uvuklo mi se u glavu ono JASNINO kada imam tremu ili ubrzan rad srca:SADA SE TAKO OSECAM,BICE BOLJE!i tako nastavljam dalje...cak namerno krenem brzim korakom da ne bih osecala srce i tako zaboravim...MINJA,znam ja sta je jedno a sta drugo(proucila sam dobro kardiologiju(kao i svi mi koji "patimo" od srca

)),nego me je interesovalo da li tebi pocne da preskace srce pod napadom panike?znaci,pocne brzo da radi,uspanicis se,i onda pocne i da preskace uz sve to?to se meni desavalo...mislim da je dr.Ivica i rekao da je normalno da kada je hladno vreme da srce cesce preskoci jer se suzavaju periferni krvni sudovi od hladnoce..tako je nesto rekao...minja,veruj mi,da i pritisak mozes da povecas i to gadno,na nervnoj bazi...ja sam jednom imala 170/100,a vise puta 150/100.-svi ovi slucajevi su "dokazani" da su od panike...tako da ne brines za to...
dimaggio,MISLIM DA TE SVI NA OVOM FORUMU RAZUMEMO,KAO I TI NAS!!!ja sam se tek skoro oslobodila tog stalnog misljenja:A STA AKO JE SADA TO ORGANSKI?!?STA AKO SADA BUDE STVARNO INFARKT?!naravno,da se hiljdu puta dokazalo da je sve to nesto sto pola bensedina moze da "izleci"...ja mislim da organizam treba da bude spreman da prihvati sve savete i da ih primeni u praksi...ja,recimo,kada sam dosla na ovaj forum,sve sam pomno citala ali nisam smela to da stalno primenim u praksi...sada sam dosla u fazu da sve probam.po principu:STA BUDE,NEKA BUDE...ako mi je lose,nista strasno,samo cu posle da budem tuzna...a ako mi bude dobro,BICU SRECNIJA OD SVIH zato sto sam uspela...i tako....malo po malo...naravno,da ja i sada razmislim,kao li ce da bude,ili mi i bude trema ili lose....samo sada ne odustajem...ne zavlacim se u kucu...nego idem dalje...necu da zivim u kuci,kao da sam invalid,hocu da uzivam u zivotu kao nekada...opusteno...hocu da uzivam u cerkinom odrastanju,da je svuda vodim,ane da mi uvek neko pomaze oko nje ili da je vodi napolje jer je meni kao lose...ne mozes da zamislis kako mi je bilo lepo na decijem rodjendanu gledajuci je kako se igra sa drugom decom...(sada mi suze krecu na oci)...a da je rodjendan bio pre mesec dana,naravno,da bi je vodio moj muz i ja bih sve propustila...RELA SAM SEBI DA TO NECU!!!sada idem na fax,setam,smirenija sam...naravno,da bensedin stoji u torbi za svaki slucaj,ali nije bitno...da Bog da,da mu prodje rok trajanja u torbi a da meni ne treba...
tako...
dr.IVICE,ne znam da li VI mislite da je to moguce,ali ja sam ubedjena da mi ovaj forum i VI veoma pomazete!Nadam se da cemo se videti da Vas od srca izljubim i zahvalim Vam na svemu!!!
pozdrav svima i cujemo se...