anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Pa dr.Ivice Vi mi čitate misli ,to sam ja sa suprugom komentarisala, Za Ukrajnu - ludi ,ćoravi ,gluvi ili 'nastrani''
Favoriti su mi bili (naravno) sem Marije, Litvanci (ali mi nikako nije bilo jasno što na Italijanskom ), i Bugari (oni perkusionisti)nisam valjda pogrešila državu ali mislim da su Bugari.
A sa ostalim što ste rekli se slažem 100% ,

Što se tiče preskakanja ,javi se tu i tamo,ali je podnošljivo , samo da ne naleti još jedan onakav napad kao za Uskrs ,kad sam mislila da je gotovo,vreme mi ne smeta osim što kad je vrućina, smlati me i samo bi zavalila krevet ili me onda uveče glava bolli.Ali prija malo osveženja ,ipak je naglo odletelo na 35 stepeni.

Planiram letovanje sa MB, mada ne znam za gde pa ako neko od Vas negde ide dajte predloge, ja bih tamo sredinom -krajem avgusta ako Bog da da sve bude uredu.

Pozdrav društvance,

P.S.
#Majjo kako si ti i ''borba'' sa mamom.

# Tarci-Viktorija :lol: ,ja ne napravi ništa excluzivno,prvi put, a htela sam nešto do te mere da sam sela kod frizerke i rekla ''ako te interesovalo da se igraš nekad sa dugom kosom a nisu ti dali-evo ti prilike zezaj se slobodno'' i naravno nije pogrešila nigde, istepenastila mi je ,pošto mi je ultra duga kosa i čuvana žao joj bilo da mi bilo šta uradi i ne dobih ja moju novu ''bekam'' frizurua MB mi je presrećan ,a mojim mukama opet nikad kraja sa ''gajenjem'' iste ,jer se mora održavati da bi bila zdrava kad je tolika.

Danka ,Jasna Dakone , pa i dr.Ivica nam se dugo nije javljao (od vampira iz skupštine koji većaju noću) pa mu bilo pozlilo ,da se nije javio baš bi se zabrinuli...

E udavih Vas ja ali .........sorry :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

dr ivica napisao:Pozdrav svima.

Ima li meteoropata kojima smeta sunce? :D Ima li esktrasistola, gusenja, vrtoglavice, ziganja u grudima, trnjenja i slicno? Ako nema, onda super!

:lol: :lol: :lol: Ima........... :oops:

Juce mi se pritisak spustio na 70/50!!! :o :o :o Vrtelo mi se i bila sam jako malaksala, prespavala sam skoro ceo dan, jela slane supe i uvece mi se tek stabilizovao i unormalio na 90/60! :D

Vec danas mi je bolje!! :D

Sto se tice komentara za Eurosong, APSOLUTNO se slazem, i vec mi je muka od jugonostalgicnih komentara i raznih misljenja kako sve te dvanaestice nemaju veze sa nasim ljudima u dijaspori i bla, bla, bla.......

@Tarci, drago mi je da je sve proslo ok!! :wink:

@Minjab, vazno je da si ti zadovoljna frizurom i bas mi je drago sto pravis palnove za more!! :D :D

A gde su nam ostali? Jasna? Dakon................??!!

Mama je sada malo bolje, stabilizovalo se stanje (bar tako kaze, neda mi da joj pridjem!! :roll: , nece da meri t), ali generalno je malo zivnula. Nisam bila dva dana tj. danas sam samo svratila u prolazu, jer sam isla kod gin, i deluje mi bolje, mada stvarno nemam zivaca da se ukljucujem onoliko, kad ona sama ne zeli da saradjuje..... Samo se iskidam i nista ne postignem. :cry:

Toliko od mene, kuckamo se!! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Tu sam :D

Majo pritisak ti je stvarno nizak, vjerovatno vrijeme jer i sam sam ti nekako.....loša forma vjerovatno :evil:

A Marija Šerifović je odradila sjajan posao, svaka čast :wink:
jelenans
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 3:47 pm

Post od jelenans »

Cao, drustvo,

Posto vidim da je ovo fin trac-cet, ukljucujem se i ja kao "stalni"clan. :D

Moram i ja da prokomentarisem pesmu Evrovizije.Jeste, istina je da je pobedi doprinela dijaspora, al zasluzeno, jer Marija zaista ima glas, nije cudan komentar koje sam procitala da je snagom svog glasa "pomerila prve redove unazad".Mislim da su se nastupi pomerili ne cak ni u pravcu vizuelnog efekta, vec kicaste atrakcije, a mislim da ce sledece godine biti vise kvalitetne muzike i lepih kompozicija. Naravno, nadam se da smo u stanju da organizujemo Evroviziju :D

Sto se tice palpitacija, evo vam cudan primer:pred prvi maj sam ih osecala skoro svako prepodne, a onda dobila virus neki, i pod temperatuturom 38-39 nisam osetila skoro nijedan presok, prosto neverovatno :D

Sto se tice onog komentara doktora Ivice, da zaista treba organizovati zivot, da bi se sto manje bio u kontaktu sa "preispitivanjem svog tela i stalno ruke na pulsu" mislila sam slicno, i nesto , iskreno receno razmisljam da od septembra upisem postdiplomske.Mislim, kad vec nisam udata i nemam decu, bar da u nekom kontekstu nastavim kvalitetan zivot.
Videcemo, imam jos vremena ali generalno, ako zivot nije savrsen, ne treba odustajati od njega :D

Svima puno pozdrava, i nadam se da me primate u drustvo.
Jelena
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Jelenans, samo napred! To se zove CARPE DIEM! Bravo!

O letovanju: sa suprugomi decom sam poslednjih 10 dana avgusta u Olympic Beach-u u Grckoj. Nista posebno, stara destinacija (prosle godine smo bili u Nei Poriju...), lepe plaze, relativno jeftino... Ko slucajno bude tamo u to vreme - vidimo se :D
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Ja uskoro idem na Frusku goru na jedno nedelju dana, a posle toga u neku banju na 10tak dana - dragi mi je imao operaciju nosa, i dato mu je 'zeleno svetlo' na danasnjoj kontroli.

Ali, pre toga imam da obavim neke uobicajene poslove.

Imam brige oko dece (neki gadan otok uz temperaturu na laktu pa se to sve se povuce, pa se posle nekog vremena opet javi, na slici deluje bas zastrasujuce - meni lici na burzitis, ali videcemo sta ce tamosnji dr reci).... izem ti decu, velika je istina da su velika deca-velika briga... najgore je kada se nista ne pitam - a to je i normalno kada je odraslo bice u pitanju... onda je bolje i da ne znam...

A da i ja pomenem Evrosong - zadovoljna sam vrlo. A rodjaka iz Francuske mi je pisala kako su se svi oni radovali pobedi.
pozdrav

PS: Minja, nisam shvatila kakva ti je sada frizura! Divna ti je kosa onako duga (na slici se lepo vidi), ali nekada treba nesto i izmeniti.

PPS: Jeste da je nizak pritisak nezgodan, ali je bolje nizak nego visok. Meni je ovih dana malo varirao (skakao) zbog sekiracije - to me bas nervira: sa malo lekova ga drzim u normalnim granicama, ali cim se malko najedim, odmah skoci - pa `ajde sto skoci, vec ostane visok ceo taj dan!
A nekada mi je bio nizak - geni su cudo!
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

cao,drustvo!evo me opet se javljam iz Nisa.ja sam dobro,ali novcanik moga muza nije sigurno :lol: ...po celi dan idem po "rasprodajama" po buticima i ovim velikim marketima..sta ti je prednost velikog grada...

kako je kod vas?ima li sta novo?

jelenans,to je pravi duh!ako imas snage-SAMO NAPRED!ja uvek glasam za rad na sebi i usavrsavanje u bilo kom smislu..i,dobrodosla u nasu malu druzinu..

e,ljudi,mene su tako dva dana hvatali grcevi u listu leve noge da je to uzas!a sada me po celi dan boli list kao da ce svakog trenutka da me uhvati opet!secam se da su me takvi grcevi hvatali stalno u trudnoci,ali sada sam sigurna "da nije od toga" :lol: .

jel to bese moze da bude nedostatak kalcijuma,zar ne?kada sam bila trudna pila sam neki sumeci(odvratni) kalcijum,i moram da priznam da mi se ne pije opet...no,dobro,to me ne sprecava da sopingujem.kako sam negde cula da je soping jedan od najjacih antidepresiva,zar ne? :lol: tamo nema ni napada panike,ni slabosti.. :lol: :wink:

pozdrav svima i pisite kako ste..

caos! :wink:
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ja malo zaostajem, ali vreme je krivo, blizi se kraj godine, imamo neke koncerte, pa sam po celi dan u skoli. Kuca mi je u haosu. :-? :-?

Jos smo sinoc napravili malu zurku, onako spontano. Malo nas je pa to lako krene. Jos, naravno, svi znamo da pevamo i sviramo, pa je bas bilo super. Popila sam, verujte mi, samo pola case vina - danas me glava tako boli, da sam jedva ustala. Sok je zakon :wink: :wink: :wink:

Ma Danka tako ide sa decom. Meni je mama uvek govorila - mala deca mala briga, a velika...
A ja sam mislila - ma lako je kad narastu, sve se moze sa njima kroz razgovor...

Ali bila je u pravu.

A sta cemo, sve je to sastavni deo zivota i roditeljstva. I divno je :P :P :P

Tarci, sto bih ja da sopingujem... ali muz mi ovaj mesec nije dobio platu, pa bas patim. Vise i ne nosim novcanik sa sobom, kad nemam nista u njemu :cry: :cry: :cry: :cry:

Valjda ce biti bolje, pozdrav svima :lol: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

# Danka jao slatko sam se nasmejala na ''kakva mi je sad kosa'' ma ista, samo osvežena ,pa i ja sam se zaprepastila da odem sa jednom namerom a da me frizerka ne dea da je ošišam ,prvi put u životu, pa dovoljno je bilo da me pokoleba da proradi moj znak ''vaga'' , i da ja odustanem ,ali još nisam završila ,možda se predomislim -dosadilo mi.

# Majo, ma pravim ja planove :lol: , pa kad me danas opet opališe aritmije, zaboravila sam i planove i more i sve ostalo, a nešto sam bila nervozna tokom vikenda ,a i oko mene su se žalili na pojačanu nervozu ,možda je vreme :o ......

#dr.Iviceja sam bila u tom delu Grčke odavno, i mislim da je za porodice sa manjom decom ok. Pretpostavljam da idete kolima, ma i mi se nešto razmiščjamo, ,naravno za avgust uvek u tom intervalu i letujemo već 10 godina, i cene su tada niže i more toplo i nema velike gužve.Ma sve nam ide na ruku :lol: , sem da se ja prvo raspitam da li ima lekara i bolnice u blizini :lol: , sva sreća jer mi MB ne čita ove ''gluposti'' od rečenica , ali šta ću kad mi je lakše da znam da što je sigurno sigurno. :lol: (bez smejanja molim)

Pozdrav i javljam se .
P.S.
Od petka mi nije radio komp (i on je šiznuo) sad sam opet mobilna
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Minja, dodjite i vi sa suprugom u Olympic Beach u isto vreme kad i ja sa porodicom, pa cete da imate i lekara :D
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

cao,drustvo!konacno stigoh iz Nisa..

minja,sta to bi sa aritmijama opet?jel danas bolje?sto se tice letovanja:idi slobodno,osecaces se super,veruj mi!ja uvek sebi kazem(kada se mislim da li ima tamo doktora):pa,valjda i tamo zive neki ljudi!nemoj da stalno mislis o onom tvom:A sta ako...?.razmisljaj:a sta ako meni tamo bude super,budem opustena i razuslovim se svojih strahova?a sta ako uzivam sa svojim muzem i mozda sklopim neko prijateljstvo?a sta ako budem toliko jaka da mogu da se provedem kao kada sam bila klinka?e,tako razmisljaj!nemoj da ti ja dodjem tamo... :wink:

majjo,kakvo je stanje kod tebe?jel ti "prija" ova zapara od vremena? :-?

dakone,kako je kod tebe?

svima pozdrav! :wink:

a,da...veceras je VALJDA prva emisija one "48 sati svadbe",pa ko je dokon,moze da potrazi u prvim kadrovima mene koja sedim na klupi ispod lipe i moju cerkicu sa mojom komsinicom koje jurcaju okolo...

unapred izvinjenje ako nas iseku iz kadra(za one koji nikada ne bi ni pogledali ovu emisiju... :lol: )

caos! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

mozda i nije lipa u pitanju,ali neko drvce jeste! :oops: :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

#Dr.Ivica ovo Vam nije loša ideja,ja lepo kažem mom suprugu da bi bilo idealno da povedemo nekog od doktora spojimo lepo i korisno, jer kad sam sigurna da imam nekog pored sebe onda je super provod jer ne razmišljlam ni o čemu , .......ali kad idem u nepoznato ,ja ovako nepoverljiva dok osmotrim situaciju, prođe letovanje :lol:

#Tarci, pa dobro si nam javila ne bih ni palila komp.Sad kad ugledam Viktoriju ispod drvceta :lol: , jesi mi mahala???? :lol:
Aritmija ima ,odakle se sada pojaviše Boga pitaj......?

#Ostali jel se ubuđaste, vreme je ludo pre podne 30 stepeni Sunce, popodne kiša , grmljavina, vlaga i kao u sauni ,ko udahne normalno na konju je :lol: :lol: :lol:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

drustvo,ja ne gledah od pocetka vecerasnju emisiju,jer me je cerka vukla po gradu...gledala sam od pola...jedino sto imam da kazem u "odbranu" je da ne pricamo svi bas ovako... :lol:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E Tarci ja ne mogu da pričam jer nisam gledala,sutra ću gledati reprizu jer sam gledala ''Insajdera'',pa ti se sutra javljam ali sam se pred kraj uključila i jedino pod drvetom sam videla 5 (muških)penzionera,(ne liče na Viktoriju Bekam) :lol: :lol: :lol:
Odgovori