Što reče Tarci, ako nas dohvati tvoj MM biće i tebi i nama do ''šumskog čoveka''.Ja dolazim na taj tvoj dijetalni obrok, ali to da bude salata, daj tebi bar radi mašta,moraš da smisliš nešto i za nas žderonje........i čokoladnu tortu

Šalim se, guraj samo uspravno,taj humor tebe i drži, da nam je svima u teškim trenucima tog ''humora'' neke stvari bi lakše pregrmeli.
#Tarci aritmije me popuste ,pa evo danas (od jutros )se ponovo javiše,a treba da idemo na neki ručak, a i nešto sam od jutros ko da su mi vezali tegove ne noge pa me teraju sa tim da idem-baš sam sva mlitava.
Za more nešto pomenusmo,pa ja prekratih priču da nam je još rano,jer iovako nećemo pre avgusta

Jao ,moram da Vam sse još malo izjadam šta sam uradila(ili pohvalim).Gledala sam reportažu na Beogradskom programu o samohranom ocu koji ne radi sa dve devojčice, preklapa dinar sa kraja na kraj,žive u jednoj sobici,spavaju na krevetima na sprat(on dole,a njih dve dele gornji krevet a na plafonu izinad rupa od vlage).Ma užas ,a to je bio apel ako neko može da ga zaposli da bi mogao da ih prehrani(inače mala je prirodni talenat za gimnastiku-al nema para da je školuje).
Malo-malo pa ja pomislim na njih, i juče se javim redakciji, da bar ako mogu u stvarima i hrani da im pomognem,i kad recimo dođe kod mojih ugaljili drva da ode da istovari i tako bar koliko-toliko zaradi :Ono što je u mojim mogućnostima- sad čekam odgovor.Baš mi neka tuga .
Pa eto ja se raspisah-čujemo se ženskaći, i vi muški,naravno.