anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

# Majjo, pa ja sam crkla od smeha ,a baš ti i nije situacija da ti se smejemo.
Što reče Tarci, ako nas dohvati tvoj MM biće i tebi i nama do ''šumskog čoveka''.Ja dolazim na taj tvoj dijetalni obrok, ali to da bude salata, daj tebi bar radi mašta,moraš da smisliš nešto i za nas žderonje........i čokoladnu tortu :lol:
Šalim se, guraj samo uspravno,taj humor tebe i drži, da nam je svima u teškim trenucima tog ''humora'' neke stvari bi lakše pregrmeli.

#Tarci aritmije me popuste ,pa evo danas (od jutros )se ponovo javiše,a treba da idemo na neki ručak, a i nešto sam od jutros ko da su mi vezali tegove ne noge pa me teraju sa tim da idem-baš sam sva mlitava.
Za more nešto pomenusmo,pa ja prekratih priču da nam je još rano,jer iovako nećemo pre avgusta :oops: :o .Ma ne znam ni da li mi se ide što je najcrnje.

Jao ,moram da Vam sse još malo izjadam šta sam uradila(ili pohvalim).Gledala sam reportažu na Beogradskom programu o samohranom ocu koji ne radi sa dve devojčice, preklapa dinar sa kraja na kraj,žive u jednoj sobici,spavaju na krevetima na sprat(on dole,a njih dve dele gornji krevet a na plafonu izinad rupa od vlage).Ma užas ,a to je bio apel ako neko može da ga zaposli da bi mogao da ih prehrani(inače mala je prirodni talenat za gimnastiku-al nema para da je školuje).
Malo-malo pa ja pomislim na njih, i juče se javim redakciji, da bar ako mogu u stvarima i hrani da im pomognem,i kad recimo dođe kod mojih ugaljili drva da ode da istovari i tako bar koliko-toliko zaradi :Ono što je u mojim mogućnostima- sad čekam odgovor.Baš mi neka tuga .

Pa eto ja se raspisah-čujemo se ženskaći, i vi muški,naravno. :wink: :lol:
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

:lol: :lol: :lol: :lol: Ha ha ha, dobro pitanje (ili konstatacija) Tarci...." Ne znas sta mi je u mozgu?!!" :lol: :lol:

Ja cu da ti kazem: Jedno VELIKO NISTA!! :lol: :lol: :lol:

Ja to vise ne posedujem!!

A sto se tice muza, ne brinite, kad se ja ne sekiram, nemojte ni vi!! :wink: Vise mi je preko glave svega!!

A sto se tice gurmanluka, nis'' vi ne brinite, pa valjda ce rmpalija biti sposoban da ulovi nesto??!! :roll:

Ako ne bude, nista strasno-naci cu novog!! :lol:

A gle mene, k'o da svi oni u sumi came cekajuci bas na mene!! :lol:

Al nema veze, lepo je kad mastam!! :lol: Ja se tako zavalim u fotelju, ili zmurim, ili se zagledam u tacku i pustim mozak..........(zato ga sad i nemam, jer je odlutao :lol: ) i onda odem........ko zna gde........ I stvarno se nakon toga osecam opusteno i lepo.......sjajna je stvar, probajte.... :wink:

Minjab, svaka cast na dobrom delu!! :wink:

Odoh ja sada na jos jedno "iskljucenje"!! :lol:
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ovaj predlog o susretu FORUMSKIH LEKARA nije uopste tako los. Ali, neka to organizuje Admnistrator :)

Svim veselim zenama sa sajta zelim sve najbolje, makar samo u mastanju o "rmpaliji"! :D

Pozdrav i nek vam je sve najboje. Odoh sutra (danas - vec je nedelja) u Vrbas kao dezurni lekar pozarevackog kluba americkog fudbala. Momci dobili kacige, bice razbijanja noseva i udaraca do mile volje, spremio sam miosprej i injekcije Diklofena i Novalgetola, tablete, zavoje i sve zivo...
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Srecan Vam put, i sto manje posla Vam zelim!!! :lol: :lol: :lol:

A ja svima preporucujem mastanje :D , jel vidite da deluje!! :D

A sad da dodam u SVOM maniru: plasim se samo da ovo nije histerican smeh :lol: , onaj najgori, pred odlepljivanje!!! :lol: :lol:

Ali i ako jeste-ne mari, ja naucih od dr Ivice da zivim za ovaj trenutak i uzivam u njemu, da ne lupam glavu time sta ce biti sutra, jer je sve neizvesno, i da se sto vise smejem - dobro je i za krvotok, i za hormone, i za misice na licu, sjaj u ocima......... :D :D :D :D

A rmapalija me ceka........vec negde........samo treba da ga pronadjem!! :lol:

Pozz svima!!! :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

I ja želim srećan put i da ne upotrebite ni jedan od ''medikamenata''

Majjo,ma pusti i ako je ''histeričan'' i ako je pred ''odlepljivanje'' ja bih volela da imam i ja takvih trenutaka a ne samo da preturam po glavi i da planiram sutra i mnooogo unapred,jer zaboga kod mene ne sme ništa nepredviđeno i van šeme ,jer onda remeti moj plan :o :o :o , e da ja čitam ,pomislila bih ,koja je ova ludara :lol: i rob svog žživota,da ne može da se opusti ni za trenutak i isključi mozak skrozzzzzzz :evil: .

Ajd Majjo ,ako nađeš ''rmpaliju'' javi :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Ma nema tu "AKO", ima da ga nadjem, ne zvala se ja majjja!! :lol: :lol: :lol:

Ups!!

Majja!! :lol: :lol:

Moramo MinjaB, da se vidimo nas dve, da ti prenesem malo ovoga!! :wink:

Samo je potrebno da POCNES da se smejes, a onda grohot dodje sam po sebi!!! :lol: :lol: :lol:

Ja sam cesto depresivna, cak i cinicna, ali ne dam se, ona mrva optimizma zna i te kako da prevagne, pa cak i u korist moje stete (ali obicno nije steta!!) :wink:
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

E moja Majjo, ako će i taj ''grohot'' da se zalepi i prenese na mene kao svaki virus koji se prenosi i uspem da ga pokupim (ali svaki ,ni jedan me ne zaobiđe) ,pa se nadam da će i to ,valjda moći da se nalepi.........

A za ''rmpaliju''..........ma nisam sumnjala,daleko od toga :lol: ,pa znajući tebe.............stvarno me ne bi čudilo da mi pošalješ sliku jednog ''Tarzana '' , a ti njemu na ramenu :lol: :lol: :lol: :lol:
jelenans
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2005 3:47 pm

Post od jelenans »

Devojke,
posto ste vi zauzete, a ja slobodna,mislim da tog "rmpaliju"kad nadjete trebate da posaljete meni :D
imam da ga drzim zarobljenog u stanu :D

pozz!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

jelenans napisao:Devojke,
posto ste vi zauzete, a ja slobodna,mislim da tog "rmpaliju"kad nadjete trebate da posaljete meni :D
imam da ga drzim zarobljenog u stanu :D

pozz!
E pa draga, mrdni malo gOOzom.........ako nastavis tako da budes pasivna, ostaces i bez rmpalije!! :lol:

Nema nista od sedenja u kuci, moras malo da se pokrenes!!!

Hoces sa mnom u sumu!!?? :lol: :lol: :lol:

I ti Minjab, pitas u napred da li ce se zalepiti!! Mrdni malo, probaj, ako se zalepi - super, ako ne.......probas ponovo!!

Nema nista od sedenja!!!!!!!! :wink:
jelenans
Stalni član
Stalni  član

Post od jelenans »

ma veruj te mi, ovde ima toooooooliko slobodnih, da mogu da izlazim svakog dana sa drugim al tooooliko neozbiljni da "citajte" nema tu nista od ozbiljne veze.Prosto neverovatno da se tako ozbiljni profesionalci i obrazovane osobe zezaju sa vezicama.Zato , mi i treba neki "iz sume" al da mi je tu, veran i u stanu :D
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Moje dame, mnoooogo mi se dopada vasa pozitivna energija.

Jasno je da bez akcije nema ni reakcije (bljak - ovo me podsetilo na skolu). Jeste da je tesko pokrenuti se, ali je mnogo dobro kad se krene.

Majjo, a kod mene sume koliko hoces, samo treba preci Dunav.

Sad kad je ti spominjes, bas je cesto gledam i secam se kako sam kao dete odlazila tamo, a sad vise ne mogu. A bas bi bilo lepo. :lol: :lol: :lol:

Ali tebi u svakom slucaju drzim palceve, da ne promasis tog "rmpaliju" :P :P
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

jelenans napisao:ma veruj te mi, ovde ima toooooooliko slobodnih, da mogu da izlazim svakog dana sa drugim al tooooliko neozbiljni da "citajte" nema tu nista od ozbiljne veze.Prosto neverovatno da se tako ozbiljni profesionalci i obrazovane osobe zezaju sa vezicama.Zato , mi i treba neki "iz sume" al da mi je tu, veran i u stanu :D

Jelena :lol: :lol: :lol: , pa necu ja da se udajem za rmpaliju!! A ti bi, ni manje ni vise, nego sumskog coveka pa direkt u stan!! :lol: :lol: Nece to tako "da moze"!!! :lol:

Trazis nemoguce!! Neizvodljivo!! Spajas nespoivo!!

Razemem te, i ja sam teska sanjalica :wink: , bisi mi je jednom prilikom rekao, kada me je pitao kakav po meni treba da bude SAVRSEN MUSKARAC ZA MENE!!?? Kad sam mu ja odgovorila, on mi je rekao: "Pa tebi ni carobnjak Merilin ne bi uspeo tu zelju da ispuni!!" :lol: :lol: :lol:

A onda vremenom naucis da se prilagodjavas, da se ne vrti ceo svet oko tebe, da nije dovoljno samo tvoje postojanje da bi svi nicice padali pred tobom (ovo ne pricam za Tebe, nego prvenstveno za Sebe :lol: a pisem u drugom licu, al mrzi me da prepravljam sada ) :lol:

Samo je vazno napraviti procenu i videti da li vredi!! Ne moze se prema svakome postavljati isto!! Svakom prema zaslugama!! E tu lekciju jos nisam savladala!! :lol:

Prema tome, ako hoces rmpaliju-sumskog coveka, pakuj se i kreci, a ako hoces nekoga za stan, idi nadji bibliotekara :lol: .

Auuuuuuu, skroz sam prolupala!! :lol:

Jasna, tvoja akcija i reakcija me je vratila na fiziku i na traume iz detinjstva :lol: , muvanja na kontrolnom "za dvojku", pa na one valence....pa 1s2, 2s2, 3p6....... :lol: :lol: :lol: ili kako vec bese, sve mi se pomesalo :lol: i fizika i hemija su mi u magli, nikada mi nije bilo jasno zasto se sve to uci!! Na kraju sam zakljucila - zbog vezbanja memorije!! :wink:

Cek sad si me zbunila, a gde si ti??? Odakle si?? Taman lepo dodjemo do tebe, pa ko Tosm Sojer i Haklberi Fin :lol: krenemo u svoju potragu, a mozes i ti sa nama!! :lol:

U sta se nama pretvori ova tema o tahikardijama??!!

Pravi sam troll!! :lol: :lol: :lol: :lol:
jelenans
Stalni član
Stalni  član

Post od jelenans »

ma znam ja da trazim savrseno, ali takvog nekog sam vec imala :D
salim se, da je bilo savrseno ne bi se sigurno zavrsilo raskidom, ali zaista mislim da ja mozda nisam jos negde u sebi izivela tu ljubav pa sada nadjem svakom manu :-?
mada sto se tice aritmije, jako smo blizu teme, jer se cak i moj kardiolog salio pa kazao"ako zbog ljubavi preskakce, dozvoljena preskakanja" :D

a ona sala o "sumskom coveku u zarobljenom stanu "je zaista na racun tog sto ovde veze, i brakovi nisu postojanji, -pa bi moja sala bila da umesto "ziveli su srecno do kraja zivota"treba da se kaze "ziveli su srecno narednih pet godina" jer je to neki prosek :D

pozz! i kao sto moj kardilog kaze"ako preskace zbog ljubavi , samo nek preskace" :D
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Samo da vas pozdravim (popodne ima da vas citam) :) jer sam se sinoc vratila sa Fruske gore gde mi je bilo super!
Tako smo se zezali da uopste nisam imala vremena da merim pritisak (ali sam redovno uzimala lek za hipertenziju i o tome nisam ni razmisljala kada sam isla na bazen)
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Danka,konacno, ja sam se vec zabrinula,a zaboravih za put........nema veze,bitno je da si opet sa nama. :lol:
Ej, bre devojke,dajte da Vas pouydajem,bez tebe Majo, :lol: ti si najgori period prosla uz jednog coveka sad zajedno gurajte.....nema Tarzana,Konana,i ostalih "pecinskih ljudi'',(sem, naeg Cole, Dzordz Klunija,pa opet Klunija,pa Cole, :lol: :lol: :lol: takve valja oprostiti)

Jelenans sad treba iskoristiti Maju kad je u zaru pronalazenja Konana varvarina,mozda ces uz nju imati srece,........pa sto rece Maja da Vam se i ja nadjem ako Vam zatreba pomoc,cure.........nego sta cu ako me aritmija uhvati,ima da propadnete zbog mene( a tri dana me ne popusta) ili da cekamo period bez istih.

Majjo, a kod mene sume koliko hoces, samo treba preci Dunav

Jasna jel bese Novi Sad .....meni jedan od omiljenih gradova.........i nekada davno bese ..........u Novom Sadu .......cesto se tamo dolazilo .......mozda smo se i videle.......pa devojacke ljubavi iz N.S........eh kakva su to vremena bila....... :lol: :lol: :lol:

Ljudi ,trgoh se zvucim ko moja pokojna baka, pa i ona je ove recenice izgovarala u 80-toj :lol: :lol: :lol:

Ajd pa se cujemo veceras ,cim mi popodne ode majstor sa kompijutera eto mene ponovo :wink:
Odgovori