MinjaB, mislila sam na ove testove na hranu!
Dakon, samo sam konstatovala da je lupalo, pa sme se valjda?!?!
Inace, na momente se osecam, kao da mi mozak otkaze na trenutak

, kao da se pogubim u sekundi, zavrti mi se na kratko pa se "vratim"!!
Nije prijatno ni malo.
Danka, hvala na pitanju za mamu, ali sad je opet lose

. Pritisak je u redu, ali vec 7 dana ima temperaturu od 37.1 do 37.7, ne moze da jede, malaksala je, samo joj dajem supice, corbice, kompot, kacamak, keks i caj - nista drugo nece i ne moze. Nece ni kod lekara. Nemam pojma sta da radim sa njom??!!
Danima sam vec rastrojena oko toga, moram sa njom kao sa malim detetom, jednostavno ne zeli da saradjuje uopste.......kao da to vise uopste nije ona. Ludim i ne znam sta da radim, trazila mi je da joj kupim Eritromicin, a ni sama ne zna zasto (a sve je krenulo od setajucih bolova u rebrima sa desne strane-ali na dodir, ne "iznutra"), i to tako traje i traje.......ja sam poludela za ovaj antibiotik, jer MRZIM lekove, a NAROCITO NA SVOJU RUKU, al je toliko nemocna, i samo lezi i jos kad je izjavila: "eto, ja ne mogu ni da mrdnem, a ti neces ni lek da mi kupis" e tu sam pukla

, otisla, kupila i..........AAAAAAAAAAA poludecu, veruj mi!
Sad pije, evo vec treci dan, temperaturu ima i dalje, i danas sam sela sa njom i rekla joj da se sutra pripremi u glavi, da je vodim na rentgen pluca i kod pulmologa, da bar vidim da li sa tim ima veze........
Jos u martu joj je sedimentacija bila jako povisena (onda kad je bila frka sa pritiskom), bila je 56, ma ni sama vise ne znam. A tesko se krece, prakticno uopste, pa mi je zao i da je cimam da idemo kod lekara, da ceka red.............ako uspem sutra da je UBEDIM, vodim je na ovo pa cu videti sta i kako dalje.
Dzigericu svoju pojedoh, nemam vise snage ni za sta!!