anksioznost posle virusa!!!

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Jasna60
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 23, 2006 12:07 am

Post od Jasna60 »

Ma tu sam ja, samo nikako da dodjem na red za komp, od klinaca. Uvek nesto traze, skidaju, sin mi sad radi u nekom 3D programu o dan i noc.

Joj majjo skroz te razumem. I ja sam previse vezana za moje, pa samo letim oko njih. Mama ima od mladosti "100 bolesti" (kako ona kaze)i vecito je kod lekara. A tata mi je pre 4 godine operisao debelo crevo i treba svakih 6 meseci da ide na kontrolu u NS. A svaki put sve vise oteze. Cele nedelje planira da ide da vadi krv i konacno sam ga nagovorila da danas odemo. Jos popodne treba da ga vozim kod interniste.

Jos kad treba nesto da planira (na primer zubara) onda uvek kaze - pa da prvo odem u NS, pa ako je sve u redu, onda cu. Ako nije, onda i nece.

A sto se tice preskakanja, tu je. Da li vam se nekad desi da se ujutru probudite, i da imate takav osecaj u grudima da znate da ce ceo dan da preskace? To mi je najgore. kad me strefi nespremnu, onda i ne registrujem toliko, ali kad me ovo uhvati, onda samo iscekujem i znam da nece proci.

Tarci ako saznas tacan datum, obavezno javi, da se smestim u fotelju i gledam.

Pozdravi svima... zaboravila sam smajlije... :-? :-? :-? :-? :-?
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

minjab napisao:Au,bre Majjo, baš te poteralo, ma nema rešenja, to ti je što ti je, takav tip ljudi (slični su i moji :evil: ,ma užas) moraš da se ulaguješ i da izigravaš idiota ko što i ja radim da bi MOŽDA postigla nešto ''za njihovo'' dobro,još ako si vezana ko ja za moje......e onda , cvrc :cry:

E bas tako......... :evil:

Sigurna sam da me potpuno razumes!!! :wink:

Tarci....samo te molim da nas podsetis ovde pls!! :D

Ja vise ne znam ni koji je dan, ni koja je godina...........
tarcika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 14, 2006 4:56 pm

Post od tarcika »

majjo,ti moras da se odmoris i odspavas kvalitetno,da bi imala snagu za dalje..pokusaj da kvalitetno odspavas a da se preko daa dobro umoris fizicki da bi imala sto manje vremena za razmisljanje.moras da sebi napravis neki red,ma sta to podrazumevalo.jednostavno,da sebi das oduska(kvalitetnog sna) a danju da sebi zadas zadatke koje trebas da obavis,pa makar to bilo i sredjivanje kuce,odlasci do grada,setnja...pokusaj da sebi zadas da recimo prepodne radis po kuci,posle da malo odmoris,pa odlasci do grada(zavrsavanje obaveza,odlazak kod mame),uvece setnja i na vreme u krevet.trebas da "premotas" svoj sistem da bi se osecala jace.to ti govorim iz iskustva,veruj mi.ako dan pocne ranije ujutru-em,brze prolazi,em je covek jaci,raspolozeniji i spremniji za obaveze koje taj dan nosi.ja,kada ustanem kasno,se osecam celi dan umorno,mrzovoljno i td..pokusaj nesto od ovoga,odgovarace ti... :wink:

ja bila po ovoj vrucini do sada u Banji u skoli.htela sam da puknem od vrucine u kolima,ali i to jedna vezba koju ja radim,posto mi smeta vrucina(od kako mi se desilo ovo "nase"),narocito vrucina u kolima,ja se sada namerno vezbam da normalno putujem i zavrsavam ono sto trebam i po vrucini i to u kolima.. :wink:

ljudi,na danasnji dan(Sv.Vasilije Ostroski) pre 25 godina sam se rodila-JA!a na danasnji dan pre 3 godine krstila se moja cerkica!tako da nam je danas trostruki praznik u kuci!

pa,srecni mi praznici! :oops: :wink:

imam posle godte,pa moram da spremim "deciji" rodjendan(pa,i ja sam necije dete,mada do 25.godine ogranizam raste i razvija se,jel tako?sada krecem da starim,zar ne?! :o :x :wink: -sala mala...)

caos! :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

majjo,ti moras da se odmoris i odspavas kvalitetno,da bi imala snagu za dalje..pokusaj da kvalitetno odspavas a da se preko daa dobro umoris fizicki da bi imala sto manje vremena za razmisljanje.moras da sebi napravis neki red,ma sta to podrazumevalo.jednostavno,da sebi das oduska(kvalitetnog sna) a danju da sebi zadas zadatke koje trebas da obavis,pa makar to bilo i sredjivanje kuce,odlasci do grada,setnja...pokusaj da sebi zadas da recimo prepodne radis po kuci,posle da malo odmoris,pa odlasci do grada(zavrsavanje obaveza,odlazak kod mame),uvece setnja i na vreme u krevet.trebas da "premotas" svoj sistem da bi se osecala jace.to ti govorim iz iskustva,veruj mi.ako dan pocne ranije ujutru-em,brze prolazi,em je covek jaci,raspolozeniji i spremniji za obaveze koje taj dan nosi.ja,kada ustanem kasno,se osecam celi dan umorno,mrzovoljno i td..pokusaj nesto od ovoga,odgovarace ti... :wink:

ja bila po ovoj vrucini do sada u Banji u skoli.htela sam da puknem od vrucine u kolima,ali i to jedna vezba koju ja radim,posto mi smeta vrucina(od kako mi se desilo ovo "nase"),narocito vrucina u kolima,ja se sada namerno vezbam da normalno putujem i zavrsavam ono sto trebam i po vrucini i to u kolima.. :wink:

ljudi,na danasnji dan(Sv.Vasilije Ostroski) pre 25 godina sam se rodila-JA!a na danasnji dan pre 3 godine krstila se moja cerkica!tako da nam je danas trostruki praznik u kuci!

pa,srecni mi praznici! :oops: :wink:

imam posle godte,pa moram da spremim "deciji" rodjendan(pa,i ja sam necije dete,mada do 25.godine ogranizam raste i razvija se,jel tako?sada krecem da starim,zar ne?! :o :x :wink: -sala mala...)

dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

SRECAN RODJENDAN!

Sve najbolje cerkici i ostalim ukucanima!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

[quote="tarcika

caos! :wink:[/quote]

Joj i meni smeta vrucina od kad sam "falicna"!! :lol: :lol: :lol:

SRECAN TI RODJENDAN I ZELIM TI NA PRVOM MESTU DOBRO ZDRAVLJE!! :D

A sto se tice starenja...........starimo od samog pocetka.........a ja sam cula da to sto si navela "pocinje" od 30.!!! :wink:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pridružujem se čestitkama.

Slika
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Upravo gledam ''Molitvu'' i divna je pesma ......joj ,sva sam se ježila,koliko emotivno je otpevala

Tarci želim ti sve naj,naj,najbolje ,puno zdravlja, pa sveg ostalog,i naravno na Veliki dan si se rodila,to sigurno da znači nešto ( bar ja tako osećam,jer sam vernik)

Ostalima pozdrav i čujemo se ..... :lol:
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

JOj Minja, i ja sam se jezila (ko nezdrava :lol: :lol: :lol: )!!!

Ima li jos koga od "nasih" ko se jezio!!??? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
dakon
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 15, 2006 7:16 pm
Kontakt:

Post od dakon »

Pobjeda :lol: :lol: :lol:
Molitva prva.

Svaka čast Mariji Šerifović :D
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

drustvo,HVALA svima na cestitkama !

dakone,poslednji put sam bila u manastiru u trudnoci i tamo mi je prelepo!jedva cekam da idem opet!

i ja sam odusevljena pobedom Marije Serifovic(i najezila sam se,naravno! :lol: ).u jednom trenutku sam se uplasila da nam se ne desi isto kao i 2004.god. sa Zeljkom Joksimovicem i dobro je da nije!Nemam nista protiv bilo koga,ali da je pobedila "pesma" Ukrajine,onda stvarno... :-?

pozdrav svima!ako veceras odem u Nis,mozda vam se ne javim dok se ne vratim,i da do tada svi budete jaki i veseli,kako mora i biti!

Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

Samo da Vas pozdravim i posle ''milion'' godina gajenja kose odoh da se šišam - kako? Nemam pojma ,ali ću da lupim nešto ko i uvek što sam radila -drastično:
Čujemo se :wink:
tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

drustvo,javljam vam se iz Nisa...u ponedeljak sam radila onu intervenciju laserom i ,jasna,mislim da si mi ti rekla da ti kazem kako je.
nije nista strasno,ali stvarno..sve traje dvadesetak minuta.tu ukljucujm lasersko spaljivanje,posle toga malo nekim diatermogoaulatorom(ako sam tacno napisala :oops: ) i posle toga neko lapisiranje.laserom ne boli skoro nista;ovo drugo boli malo vise(boli donji stomak),ali stvarno sve traje kratko i nije nikakav problem da se radi jer je totalno opusteno i bez nekih iznenadjenja.sada samo ne bi trebalo da se prehladim i da ne lezim ukadi dok se kupam(mada to ne radim ni ovako).a,da.dok se radi to laserom pusi se dim i mirise peceno meso :oops: :lol:
uglavnom,slobodno idi jer se ja sada mnogo bolje osecam jer ne razmisljam vise o toj ranici..
dragi nasi muskarci,izvinjavam se zbog detaljnog opisa,ali krecem od toga da imate supruge pa vam sve ovo i nije tako strano :wink: .

mina,jel Viktorija Bekam frizura? :wink:

majjo,kako si ti?ima li sta novo?

danka,vas dugo nema..

DR.IVICE,dakone,kako je kod vas?

pozdrav celom drustvu!

tarcika
Aktivan član
Aktivan član

Post od tarcika »

htedoh reci : minja..
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Pozdrav svima.

Ima li meteoropata kojima smeta sunce? :D Ima li esktrasistola, gusenja, vrtoglavice, ziganja u grudima, trnjenja i slicno? Ako nema, onda super!

Samo da dam kratki komentar na Evrosong: Marija je pobedila i svaka joj cast, pobedila je nasa dijaspora, koja se ocigledno "ojadila" od telefoniranja, ali nisu manje to isto radili ni Sovjeti (koje poznajem sa putovanja na kojima sam bio i sa takmicenja, i moram da kazem da su mi VEOMA ANTIPATICNI), a nisu se ustezali ni Kiprani (koji su poene dali Grcima), ni Turci (koji su iz Nemacke poslali 12 poena Turskoj) i tako redom. Nadam se da ce Evrosong uskoro ipak uvesti pametniji sistem glasanja, pa onda, kad Hrvati, na primer, sazovu svoju komisiju (probranu, naravno) da u studiju glasa i iz studija saopsti poene, nema sanse da cemo od njih da dobijemo 12 poena, kao sto smo dobili sad... Nama nece da ide u korsit, ali ovako realno nije fer, jer se ovako desava da pobedjuju povremeno i autsajderi - evo, ja sam siguran da su prosle godine LORDI i ov godine oni idioti iz Ukrajine dobijali poene i zato sto su pojedini vervatno mislili: daj da glasamo za ove autsajdere, da ne damo poene nasim konkurentima (kad vec ne mozemo nasima). Muzikom se bavimmaltene od kako sam ziv, amaterski, naravno, sviram nekoliko instrumenata i mogu da kazem bez ustezanja: onaj ko je ukrajini dao 10 ili 12 poena, ili je lud, ili je gluv! A o slepilu necu ni da govorim - pri cemu ne mislim na to da li je neki pevac lep ili ruzan, vec kakav estetski utisak ostavlja celav debeli hermafrodit u srebrnom odelu sa tankim krivim nogama na stiklama okruzen sljastecim denserima koji izazivaju nauzeju i dijareju istovremeno. Zao mi je sto nisu doobili vise poena momci iz Litvanije, ona sestorica sa sesirima, eto, da ne bude da sam potpuno antisovjetski nastrojen - oni su sjajnio pevali i pesma je odlicna - samo se pitam zasto na italijanskom???

Pozdrav svima.

PS. E, ovo je sad najdalje od kardiologije sto je moguce.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori