#tarci, i meni je u Kamenici kardiolog rekao isto to za antibiotike, zbog prolapsa. Onda ipak ima nesto u tome.
A sto se tice jacanja krvne slike - za mene je kupinovo vino super. A jos je i ukusno

Pozdrav, nesto sam umorna, pa hocu ranije da legnem

Meni je zbog istog razloga svaki kardiolog isto rekao da antibiotike uzimam posle svake intervencije.Garfield napisao:P.s. To sa prolapsom mitralnog zalistka i gutanjem antibiotika je stvarno besmisleno u najmanju ruku, ne znam stvarno ko ti je to i gde rekao. Izvini sto se mesam...ne znam tvoju istoriju ali ako se radi samo o prolapsu mitralke, onda stvarno ...
Apsolutno se slazem sa Vama. Pod "intervencijom" su mi objasnili da je to svaka intervencija sa, da tako kazem, otvorenom ranom, s tim da se i one razlikuju po riziku ne infekcije no sirenja infekcije. Ja sam to sasvim razumno shvatila. Znaci kada vadim zub ili usivam posekotinu, onda antibiotici, a kada radim inciziju pilonidalnog sinusa onda nema potrebe. Kada se i vrse takve intervencije ja doticnog doktora obavestim o tome i po njegovoj preporuci pijem antibiotik koji mi on prepise.Garfield napisao:Mislim, jludi moj, hemomicin se u Americi prepisuje iskljucivo pri bolnickom lecenju, a kod nas - kijavica, udri po hemomicinu. Nekriticnost u pisanju antibiotika i anksiolitika je nesto po cemu je srpska medicina nasiroko poznata u Evropi i svetu. Lekovi da - ali sa indikacijama, adekvatne doze i adekvatni lekovi!