LJUDI!!!
samo da se KONACNO javim!
pre dve nedelje sam otisla sa muzem i cerkom u Nis kod svojih,da"cuvam" deku i sestricu dok su mi tetka i teca na putu...
i...
deka je prvo vece dobio pritisak 230 sa 120,aritmiju i td..
odmah smo bili u hitnoj,sve se sredi i sutradan odemo do njegovog kardiologa koji je po nekoj analizi krvi posumljao na infarkt!
deku smestimo u bolnicu,i svakog dana peripetije oko pritiska i toga da li je bio infarkt ili ne!
uglavnom deka je sada dobro,kuci je i sutra ide na neko bitno snimanje...
ONDA...
ja zakazem biopsiju ranice grlica materice i na kolposkopskom pregledu lekar me preplasi da "vidi neke promene" i da moramo da cekamo nalaz biopsije(od petka do ponedeljka

).ja u medjuvremenu prokrvarim i ovi na GAK-u insistirali da me ostave u bolnici.ja nisam htela i potpisem da na svoju odgovornost idem kuci...
ali,rezultati u ponedeljak pokazu DA JE SVE U REDU i ja skacem od srece!!!
sledeceg meseca idem na lasersku intervenciju i necu to da odlazem kao prosli put,pa da se ovako tresem!
sve te dane deka u bolnici,ja ga lazem da je sve u redu i td...znate kako to ide...
uglavnom,preziveh ja i to,hrabro...
a,da...
deka me je naterao da radim holter i on je veooommaaa bolji nego pre skoro dve godine...:samo 34 "jednog" preskakanja(prosli put je bilo "tog istog283),10 "drugog"preskakanja(prosli put 208),i svi preskoci su pojedinacni,bez parova.blok koji je prosli put bio i prvog i drugog stepena sada je samo prvog i ja sam presrecna!!
a,minja,skacka i meni...
dosla sam kuci sinoc i msamo sam preletela preko vasih poruka...moram detallno da sve procitam...
jasna,samo da kazem:i ja sam citala u novinama za tu devojcicu i pitala mog kardiologa.on kaze da koksaki napada na cetiri nacina:prvi:bez ikakvih posledica;drugi:aritmije koje se vremenom smanjuju ili gube;treci:gde seve ide tiho pa mu na kraju posle par godina dodju pacijenti sa srcem "kao balon",i cetvrti:TAJ,koji ODMAH pokosi srce i deluje "momentalno".
nemojte paniciti jer mi je doktor veoma lepo objasnio da mi nismo bolesni i da se ponasamo normalno...
vodite cerku na redovne kontrole i ne brinite,nista ne moze da se ispusti!!
jao,udavih,ali sta cu kada nisam bila tu!!
pozdrav svima,pa se cujemo!