# Danka ja nisam sigurna da Mg šteti žuči ,ali bolje se konsultuj da ne bude '' prepisivanje leka'' ko one babe -rekla mi komšinica da može ....a i ne mora.

# Dakon, lek mi je dao jer u tom trenutku (dok nije odrađen holter) je bio broj extrasistola ogroman, beležio ga je u minuti od 3- 6 udara ali i vezanih, pa je dao to, mada mi je rekao u startu da ne očekujem mnogo od njega dok ne vidimo holterr i šta je uzrok.
E bar da sam imala u nedelju kad je bio onaj kuršlus u mom organizmu, šta li bi bilo zabeleženo

# Tarci, Majo, čitam i crkoh od smeha ,zato sam i pitala Mjju ,za ehinaceu jer sam čula da može da iritira srce i još nešto , pa ni ne smem da probam , ma mi smo čudo, - ma čim nešto čujem (ili ne daj Bože pročitam ''opreznosti'' u leku) , ma pola ih već isčekujem

# Jasna , dal da probate (ti ili neko iz familije ko je blizak sa sestrom) da izvučete kroz razgovor , možda je neki problem koji nema hrabrosti ili ne zna kako da reši , pa kroz razgovor, čisto da probate da joj date do znanja da nije ''usamljena''( naravno da nije , ali ljudi koji upadnu u takvo stanje se često osećaju sami ,iako im se poklanja veća pažnja nego drugima)

Ostali pozdrav ......
P.S.
Sećate se ziiiiimmmuuuus kad sam trebala da nagovorim MB da ode na čuveni pregled kod kardiologa, e dok su mi skidali holter ,on sedi samnom i dr. i ja onako iz čista mira naglas izgovorim,''kad ti ono reče da ćeš da zakažeš kod dr''

Mene kad nema -nema,al kad me ima, ko da pišem Rat i Mir- sve Vas pozdravljam