anksioznost posle virusa!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 10, 2006 3:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravo paničari!
Svaki dan čitam šta se dešava novo kod vas, ali me mrzi da kuckam.
Kod mene je sve po starom: učim, jurim se sa detetom, rasađujem cveće, pa mi onda malo nije dobro...
Kada mi nije dobro ja pustim muziku i pevam koliko god mogu glasnije i verujte da pomaže. Prema tome možemo da počnemo da pevamo u horu a dirigent će biti naš dragi dr. Ivica.
Mogli bi da smislimo i naziv za naš hor! Evo mog predloga " Raspevani paničari"!
Pozdrav za sve! La, la, la, la, la.................
Svaki dan čitam šta se dešava novo kod vas, ali me mrzi da kuckam.
Kod mene je sve po starom: učim, jurim se sa detetom, rasađujem cveće, pa mi onda malo nije dobro...
Kada mi nije dobro ja pustim muziku i pevam koliko god mogu glasnije i verujte da pomaže. Prema tome možemo da počnemo da pevamo u horu a dirigent će biti naš dragi dr. Ivica.
Mogli bi da smislimo i naziv za naš hor! Evo mog predloga " Raspevani paničari"!

Pozdrav za sve! La, la, la, la, la.................
cao,narode!
minja,ipak nije ispalo nista ozbiljno,zar ne?i meni je laknulo...jel si ti sada opustenija?
lana,bitno je da nalazis svoj ventil,ma koji on bio(pevanje,igranje,usisavanje kuce(kao kod mene
))..
ljudi,ja sam nadrljala..
sinoc izlazila samuzem na neki koncert,a od jutros...:temperatura,slomljena sam,sve me boli,u grlu kao da mi gori vatra,curi mi nos,kasljucam...
posto me je mrzelo da idem kod lekara(
) ja sam kupila hemomicin i pocela da ga pijem...sisam one tabletice za grlo i pijem vitamine..temperatura mi nije preko 37,1 a mene boli svaka koscica...ni febricet se nije bas pokazao..
DR.IVICE,jel dobra ova samo-inicijativna terapija?
posto sam alergicna na penicilin,a nisam skoro pila hemomicin,racunam da ce brzo da deluje..
popila sam ga jutros,i ne znam da li da ga pijem jednom(kao i uvek) ili dva puta dnevno...?
valjda su vitamini,leskarenje i antibiotik dovoljni da mi zastite srce od virusa...
koliko dana treba da se lezi?mene vec hvata dosada i nervoza...SETA MI SE!!!
setam po kuci i premestam se sa terase u krevet i tako u krug...
a tako sam se lepo provela sinoc...
sta da se radi...
moram malo da skupim snagu...pa ne mogu ni ja kao masina po celi dan da negde trcim..
a sto se tice onih projekata o kojima je DR.IVICA pricao:
ja sebi svakodnevno zadajem projekte koje moram da sprovedem u delo...nisu tako veliki kao voznja avionom,ali ja se nadam da su povoljni po mene...ustvari,tako osecam...
majjo,gde si?
dakone,ti?kako na tebe utice lepo vreme?
ljudi,odoh da kuvam caj i da "izadjem" do terase...
caos!
minja,ipak nije ispalo nista ozbiljno,zar ne?i meni je laknulo...jel si ti sada opustenija?
lana,bitno je da nalazis svoj ventil,ma koji on bio(pevanje,igranje,usisavanje kuce(kao kod mene

ljudi,ja sam nadrljala..
sinoc izlazila samuzem na neki koncert,a od jutros...:temperatura,slomljena sam,sve me boli,u grlu kao da mi gori vatra,curi mi nos,kasljucam...
posto me je mrzelo da idem kod lekara(

DR.IVICE,jel dobra ova samo-inicijativna terapija?

posto sam alergicna na penicilin,a nisam skoro pila hemomicin,racunam da ce brzo da deluje..

popila sam ga jutros,i ne znam da li da ga pijem jednom(kao i uvek) ili dva puta dnevno...?
valjda su vitamini,leskarenje i antibiotik dovoljni da mi zastite srce od virusa...

koliko dana treba da se lezi?mene vec hvata dosada i nervoza...SETA MI SE!!!
setam po kuci i premestam se sa terase u krevet i tako u krug...
a tako sam se lepo provela sinoc...

sta da se radi...
moram malo da skupim snagu...pa ne mogu ni ja kao masina po celi dan da negde trcim..
a sto se tice onih projekata o kojima je DR.IVICA pricao:
ja sebi svakodnevno zadajem projekte koje moram da sprovedem u delo...nisu tako veliki kao voznja avionom,ali ja se nadam da su povoljni po mene...ustvari,tako osecam...

majjo,gde si?
dakone,ti?kako na tebe utice lepo vreme?
ljudi,odoh da kuvam caj i da "izadjem" do terase...

caos!

Vrijeme ahhhh, slomilo me jedno tri četiri dana, danas sam ok
Minja vidim imaš opet aritmije, nedaj se samo probaj da ne paničiš(vidi kojoj kaže
)
Ali idi doktoru obavezno bilo kad, ebemu(izvinite na izrazu) pa zar nema neka efikasna terapija za te aritmije????
I ovi dani djeluju majkemi, meni se i mantalo i bacalome omaglice, ma slomilo me, samo sad sam svjestan da je to samo što smo hipersenzitivni, ma ko leptiri( ja više kao bumbar, jer nimalo neličim na leptira
)

Minja vidim imaš opet aritmije, nedaj se samo probaj da ne paničiš(vidi kojoj kaže

Ali idi doktoru obavezno bilo kad, ebemu(izvinite na izrazu) pa zar nema neka efikasna terapija za te aritmije????

I ovi dani djeluju majkemi, meni se i mantalo i bacalome omaglice, ma slomilo me, samo sad sam svjestan da je to samo što smo hipersenzitivni, ma ko leptiri( ja više kao bumbar, jer nimalo neličim na leptira

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Minjab, sutra je petak...........
Kako se sada osecas, ajde kucni neko slovce, uopste ne volim kad te ne vidim ovde!!
Kod mene je IDENTICNO stanje kao kod Tarcike, sve je pocelo kasno nocas, i u dlaku je isto, ali ja ne pijem antibiotik, samo puuunooo caja od lipe, kapi ehinacee sa propolisom, ispiram grlo komovicom i 3% hidrogenom, koristim Neoangin............grlo me rastura, ali vazno je da ja pusim!!
I isto tako, red posla, red kreveta, pa u krug...........danas sam malo izasla na sunce i bas mi je prijalo...........lepo greje
, a ja mislim da sam danas bila osoba sa najvise garderobe na sebi, ali nije mi smetalo. Stalno mi je hladno, valjda od temperature??
Pozz svima, majja

Kako se sada osecas, ajde kucni neko slovce, uopste ne volim kad te ne vidim ovde!!

Kod mene je IDENTICNO stanje kao kod Tarcike, sve je pocelo kasno nocas, i u dlaku je isto, ali ja ne pijem antibiotik, samo puuunooo caja od lipe, kapi ehinacee sa propolisom, ispiram grlo komovicom i 3% hidrogenom, koristim Neoangin............grlo me rastura, ali vazno je da ja pusim!!

I isto tako, red posla, red kreveta, pa u krug...........danas sam malo izasla na sunce i bas mi je prijalo...........lepo greje

Pozz svima, majja

Dobro vece drustvo, Bas je bio lep dan. Cak sam i terasu spremila i ocistila.
#Tarci, hemomicin se uzima prvi dan 2 kapsule, a ostale po jednu dnevno, ja sam ga pila nedavno, pa mi je doktorica tako rekla.
#Lana, pevanje je bilo i moja terapija. Ranije sam radila u jednom mestu blizu nas, tamo smo imali istureno odeljenje, pa sam isla kolima.
Pustim muziku do daske, i onda celim putem pevam na sav glas. Kad sam to pricala drugarici rekla je da sam luda i sta ako me neko vidi. Ma nije me bilo briga, to mi je bila jedna vrsta praznjenja.
A nekad i zaigram kod kuce, dok me klinci ne snime i puknu od smeha.
Ma za sve - bitno je uraditi ono za cim osecas potrebu (sad sam bas pogodila - bas smo mi takvi). Ali nekad covek mora da se otkaci
#Minja, samo se nemoj brinuti, bice to OK. Sad vec i ja sa nestrpljenjem cekam taj Holter.
Sad sa oprala prozore i zavese, tako lepo mirise, mogla bi da legne jedna kafica i to ness. Mislim na vas

#Tarci, hemomicin se uzima prvi dan 2 kapsule, a ostale po jednu dnevno, ja sam ga pila nedavno, pa mi je doktorica tako rekla.
#Lana, pevanje je bilo i moja terapija. Ranije sam radila u jednom mestu blizu nas, tamo smo imali istureno odeljenje, pa sam isla kolima.
Pustim muziku do daske, i onda celim putem pevam na sav glas. Kad sam to pricala drugarici rekla je da sam luda i sta ako me neko vidi. Ma nije me bilo briga, to mi je bila jedna vrsta praznjenja.
A nekad i zaigram kod kuce, dok me klinci ne snime i puknu od smeha.
Ma za sve - bitno je uraditi ono za cim osecas potrebu (sad sam bas pogodila - bas smo mi takvi). Ali nekad covek mora da se otkaci

#Minja, samo se nemoj brinuti, bice to OK. Sad vec i ja sa nestrpljenjem cekam taj Holter.
Sad sa oprala prozore i zavese, tako lepo mirise, mogla bi da legne jedna kafica i to ness. Mislim na vas

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Joj , Dakone akoto nisam milion puta pomislila,dakon napisao:
Minja vidim imaš opet aritmije, nedaj se samo probaj da ne paničiš(vidi kojoj kaže)
Ali idi doktoru obavezno bilo kad, ebemu(izvinite na izrazu) pa zar nema neka efikasna terapija za te aritmije????![]()
)

Danas tj. od predveče sam opet nadrljala ,drma me jedna za drugom , izgleda da je dr.Ivica kao i obično bio u pravu ,da mi nije dobra terapija tj.da nema efekta lek koji pijem.A to mi je dao moj doktor, pa ne znajući za taj lek kad sam otišla dva dana posle toga u urgentni isto mi to rekli da pijem.
Ma stvarno mi dođe da poludim, ma toliko me poremeti da ne mogu da živim normalno.
Pokušavam da ih ne primećujem ,ali ne vredi toliko su česte da je to

Nadam se da ću se sutra ''nakačiti '' na holter (tj.on na mene) nije MB zvao dr. nismo hteli ,ali sam se večeras pokajala.
Javiću Vam se- ako ne šiznem,posle 11 dana muke(pre nije bilo tako ,drmaju pa stanu, a ovo sada i noću i danju

Pozdrav družinice.
- minjab
- Stalni član
Joj, Majjo, nisam videla da smo sve tri (i ti i ja i Jasna) poslale skoro u isto vreme porukice.
Jasna kako lepo zvuči posle kućnih aktivnosti popiti kaficu ,to mi je nekad bio omiljeni ritual ,a od kad ne pijem kafice nemam više ni tog rituala, nego se izrmbačim ,istuširam i skljokam ko pokošena.
Majjo samo pozdrav i kako je kod tebe kući?
Ljubim Vas sve i nadam se (ko što rekoh gore)da ću se sutra ''holterisati'' kad ne rezervisah danas, ma budala
Evo Vam svima jedan osmehić za laku noć

Jasna kako lepo zvuči posle kućnih aktivnosti popiti kaficu ,to mi je nekad bio omiljeni ritual ,a od kad ne pijem kafice nemam više ni tog rituala, nego se izrmbačim ,istuširam i skljokam ko pokošena.
Majjo samo pozdrav i kako je kod tebe kući?
Ljubim Vas sve i nadam se (ko što rekoh gore)da ću se sutra ''holterisati'' kad ne rezervisah danas, ma budala

Evo Vam svima jedan osmehić za laku noć

- minjab
- Stalni član
Ljudi samo da Vam se pohvalim imala sam više sreće nego pameti, danas su mi stavili holter , ali je MB u minuti našao dr. inače je ceo dan u hotelu Mladost gde se održava direktan prenos ,iz kliničkog centra ''prenos operacija na srcu''(ko ne zna -došli su u Beograd silni neki doktori iz inostranstva i ne znam koliko će dnevno vršiti operacija ,a sve se to prenosi video bimom na drugi ekran u hotelu Mladost)... došao je samo na pola sata da obavi nešto u klinici .........i eto mene.Vidim ja mnogo je doktora odjednom danas u 13h bilo i to svi u odelima ipak je to privatna klinika ,a nikad takva gužva nije bila, i onda mi sestra ispriča šta se događa-taman sam mogla nekog od tih strendžera da uhvatim i pitam za mišljenje , ma MB bi pao pod sto da sam to uradila
.....Tako da ja sutra skidam holter i videćemo.
A znate što mi je još smešno od svih 10 dana koliko ispuštam dušu, danas sam imala najmanji broj aritmija , meni skoro bezznačajan , jer sam otupela na one jake.
Što kaže moj tata, podsećam ga na onaj crtać sa žabom operskim pevačem , kad je sama peva ko Pavaroti , a kad je iznesu pred publiku ona samo krekne.
Tako i ja on mi meri broj udara 10 dana a danas, jedva da ću imati 50 tak ukupno, i na kraju ,ako ne ispadnem blesava,.......
Ma bar kad bi mi onda potrajalo ovakvo stanje.
Sve Vas pozdravljam do sutra, i čuvajte se.

.....Tako da ja sutra skidam holter i videćemo.
A znate što mi je još smešno od svih 10 dana koliko ispuštam dušu, danas sam imala najmanji broj aritmija , meni skoro bezznačajan , jer sam otupela na one jake.
Što kaže moj tata, podsećam ga na onaj crtać sa žabom operskim pevačem , kad je sama peva ko Pavaroti , a kad je iznesu pred publiku ona samo krekne.
Tako i ja on mi meri broj udara 10 dana a danas, jedva da ću imati 50 tak ukupno, i na kraju ,ako ne ispadnem blesava,.......

Ma bar kad bi mi onda potrajalo ovakvo stanje.
Sve Vas pozdravljam do sutra, i čuvajte se.

minja,drzi se,sve ce to da bude u redu,sigurna sam!
a ti i sama znas da se nama aritmije povecavaju kada smo u strahu i napete.ja sam prosli put kada sam bila bolesna toliko bila napeta jer mi je srce veoma cesto preskakalo,otisla sam na kontrolu kod mog kardiologa i kada je on rekao da je stanje nepromenjeno i da je sve ok i da se ne brinem,VERUJ MI da sam od tog dana pocela da mnogo manje primecujem aritmije,pa cak i da ih ne primecujem..
ja mislim da ako smo opustenije i ne obracamo paznju na kucanje srca(
) da se i mnogo bolje osecamo.
naravno,da i meni preskace i kada sam smirena ali je to mnoooogooo redje nego kada sam pod pritiskom!
bice sve ok,videces!
majjo,kako je tebi?
meni se malo zapusilo desno plucno krilo,pa se inhaliram sa svojim inhalatorom(njega zovem "moja pluca" kada sam bolesna),a od malena ga imam,zbog cestih bronhitisa.doduse,nisam imala potere da ga koristim par godina,ali sada mi je bas pomoglo...
pozdrav svima,danas mozda i izadjem malo u setnju jer ne mogu vise da se premestam sa kreveta na krevet,jer MRZIM kada sam bolesna!
caos!
a ti i sama znas da se nama aritmije povecavaju kada smo u strahu i napete.ja sam prosli put kada sam bila bolesna toliko bila napeta jer mi je srce veoma cesto preskakalo,otisla sam na kontrolu kod mog kardiologa i kada je on rekao da je stanje nepromenjeno i da je sve ok i da se ne brinem,VERUJ MI da sam od tog dana pocela da mnogo manje primecujem aritmije,pa cak i da ih ne primecujem..

ja mislim da ako smo opustenije i ne obracamo paznju na kucanje srca(

naravno,da i meni preskace i kada sam smirena ali je to mnoooogooo redje nego kada sam pod pritiskom!
bice sve ok,videces!
majjo,kako je tebi?
meni se malo zapusilo desno plucno krilo,pa se inhaliram sa svojim inhalatorom(njega zovem "moja pluca" kada sam bolesna),a od malena ga imam,zbog cestih bronhitisa.doduse,nisam imala potere da ga koristim par godina,ali sada mi je bas pomoglo...
pozdrav svima,danas mozda i izadjem malo u setnju jer ne mogu vise da se premestam sa kreveta na krevet,jer MRZIM kada sam bolesna!

caos!