Ma Majjo tačno tako i bi

, kad su mi u subotu skinuli holter ,- ja odmah naglasila da je taj dan najmanje se osetilo , (naravno do danas su skoro i uminule), i dr. je pogledao , nema onih opasnih ,što je najbitnije, tih 24h zabeleženo je samo 90 ekstrasistola, i najviši puls 123.
Tako da mi je ukinuo lek ponovo , vidim da svo vreme beži od toga da mi da bilo štra da se ne trujem .
Drago mi je jer se potpuno poklopilo mišljenje sa lekarom iz Uregentnog, i dijagnoze su im identične - oštećen perikard i dijagnoza , aritmija ventrikul. -posle ''preležanog '' mioperikarditisa- što znači (tako kažu dr. nema nekog značajnog poboljšanja, ceo život ću imati ovakve epizode samo treba da ih prihvatim , i kad me ''spopadnu -te jake da se umirim i odmaram-
A da, još mi je bilo to 2 ned. pred ciklus - kod nekih žena hoće takva reakcija pred , ali ipak je 2 ned. mnogo daleko da bi možda bilo i od toga.
Ma ljudi meni je sada skoro, ok.

I ja sam presrećna, danas sam bila u zoo vrtu, među mojim '' najboljim drugarima'' životinjama.

( da me neki ne razumeju pogrešno- šta ću kad životinje
obožavam)
Sve VAs puno ljubim , i znate , mnogo mi je značilo kad god sam pogledala ovde Vi ste brinuli, ipak lepo je znati da se neko ko te skoro upoznao, toliko interesuje -
Hvala Vam svima , i čujemo se .
P.S.
A, ja zaboravih , pa gde ste se Vas dve ( Tarci i Maja) razbolele po ovako lepom vremenu? Jel ide nabolje?
Majjo, kako podnosiš ehinaceu, i kako ili gde si je uzela u kom stanju- kažu da hoće da ''uzbudi'' srce , zato te to pitam?
Još jedan pozdrav i javite se -