Drage moje devuske, nedostajale ste mi!!!!
Drago mi je da vidim da ima akcije, bice tu i reakcije - jedva cekam da se ova tema "zatrese" od skandiranja i radovanja!!!
Srecan pocetak svima koji su krenuli, vidim ja, bockate se vec od 5. maja negde jel? To mu dodje nekih nedelju dana - vecinom, jel da? Lepo, neka je srecno i PLODNO!
Ja se odmorila, naspavala, juce popila (madam se poslednji) Mikroginon, kako je lepo pocelo - 10 dana bez ikakvih simptoma - tako je lose zavrsilo - ostatak - mucnine, povracanje po nekad, nervoza i suze (bez razloga?!)... A sve vreme pri tom - od 9.dc braon iscedak u smenjivanju sa blagim krvarenjem - sve do danas - sad cekam da dobijem, pa kod Goce - sve se mislim produzice mi pilule zbog tog krvarenja - mozda je to pokazatelj da ne reagujem dobro na njih i da mi nisu delovale kako treba...?!
Kako god bilo, Goca ce presuditi... Eto, jutros je jos jedna njena pacijentkinja dobila DVE CRTICE!!!! Bogu hvala!!!
Brisevi su mi ok, imam samo neki laktobacil, ali cim me dr nije zvala da mi da terapiju, znaci da to ne smeta, novina je da je mm "spao" na 6 miliona... Nikad gore...Najmanje do sad je imao 12, a eto, sad pola i od toga najgoreg do sad... Mislila sam da su pogresili u pisanju.
Pokretljivost je malo bolja, pa se za to "drzimo"...
Eto, to bi bio moj izvestaj, za sad...
Mislim na sve vas, bez prestanka!
NADA je kao ptica koja oseća svetlost i peva dok je zora još uvek mračna. Rabindranat Tagora