Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 29, 2008 11:27 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm
-
- Novi član
- rikikiki
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Holly, žao mi je
Zaista mislim da je vrijeme da netko i ovdje objavi veselu vijest, zato cure, na posao, lijepo vrijeme dolazi, a s njime i bolje raspoloženje što sigurno pomaže kod postizanja našeg cilja!
Svima zagrljaji i poljupci!!!

Zaista mislim da je vrijeme da netko i ovdje objavi veselu vijest, zato cure, na posao, lijepo vrijeme dolazi, a s njime i bolje raspoloženje što sigurno pomaže kod postizanja našeg cilja!
Svima zagrljaji i poljupci!!!
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Holly,
Jedva cekam dan kad cemo skakati od veselja, jer posle svih ovih muka to ce biti urnebes!
Kakvi su ti sad planovi?
Ja sam pocela malo da se informisem o dr Zadoriju u Segedinu, a intenzivno razmisljam i o dr. Radoncicu. Videcu prvo sta mi je s hormonima i sta ce Vuja da kaze, pa onda lomim!
Vago, dokle si ti dogurala?

Jedva cekam dan kad cemo skakati od veselja, jer posle svih ovih muka to ce biti urnebes!
Kakvi su ti sad planovi?
Ja sam pocela malo da se informisem o dr Zadoriju u Segedinu, a intenzivno razmisljam i o dr. Radoncicu. Videcu prvo sta mi je s hormonima i sta ce Vuja da kaze, pa onda lomim!
Vago, dokle si ti dogurala?
Holly - nadam se da imas plan kako dalje
Cao svima... Nadam se da ste dobro...
Nabla - dobro je razmisliti o svim opcijama... a ti si on the ball sto vele ovde...
Vago - sta se desava kod tebe..
Rikikiki- sa srecom sa prirodnjacima... Blaga stimulacija bi mogla biti korisna takodje... ie. dve /tri folikle umesto jedne ...
Kikice - nadam se da ces uskoro u akciju...
Jeso - sta se desava s tobom...?
Ja sam prestala da radim cikluse... Ne mogu vise...
Sad je samo pitanje da li cu ici na donor jaja ili ne...
Cao svima... Nadam se da ste dobro...
Nabla - dobro je razmisliti o svim opcijama... a ti si on the ball sto vele ovde...
Vago - sta se desava kod tebe..
Rikikiki- sa srecom sa prirodnjacima... Blaga stimulacija bi mogla biti korisna takodje... ie. dve /tri folikle umesto jedne ...
Kikice - nadam se da ces uskoro u akciju...
Jeso - sta se desava s tobom...?
Ja sam prestala da radim cikluse... Ne mogu vise...
Sad je samo pitanje da li cu ici na donor jaja ili ne...
Mini, sreacan ti praznik, ha, ha, ti rece da si ex komunjara, pa evo stig'o i tvoj praznik. Salim se, ista smo generacija, i ja sam bila Titov pionir.
Zao mi je sto si odustala, ipak od bebe ne odustaj.
Ja sutra radim LH, E i Prog, pa kontrola(3. dan c.). Verovatno ce biti jos neka kontrola do pocetka stimulacije, kod mene to malo kasnije krece-duzi ciklus.
Jeso, Kikice, idemo li zajedno?
Nabla, o dr Zadoriju mi je pricala i dr Ljilja (ona sto bocka) kao o najboljem strucnjaku u regionu, a cula sam o drugih sa foruma sve naj. Mislim da si u pravu za njega, a Radoncica si vec i upoznala, pa koga izaberes.
Rkikiki, Holly, Sanjalice
Zao mi je sto si odustala, ipak od bebe ne odustaj.
Ja sutra radim LH, E i Prog, pa kontrola(3. dan c.). Verovatno ce biti jos neka kontrola do pocetka stimulacije, kod mene to malo kasnije krece-duzi ciklus.
Jeso, Kikice, idemo li zajedno?
Nabla, o dr Zadoriju mi je pricala i dr Ljilja (ona sto bocka) kao o najboljem strucnjaku u regionu, a cula sam o drugih sa foruma sve naj. Mislim da si u pravu za njega, a Radoncica si vec i upoznala, pa koga izaberes.

Rkikiki, Holly, Sanjalice

-
- Novi član
Cure samo da vas pozdravim i da vam pozelim dobar maj.
kod mene se nista ne desava. Jos uvijek cekam da se sve malo slegne pa da ponovo mogu da popricam sa mm o donaciji. Znate sta mi je prolazilo kroz glavu. Ako on ne pristane onda cu da se razvedem. Medjutim moje prijateljice mi kazu da sam luda jer imam divan brak. A ja nesto mislim, pa ako me voli mora valjda da se povinuje mojim zeljama, zar ne.
Ako ikada dobijem dijete pa kojim slicajem bude curica reci cu joj da odmah sa 20 radja. Da ne ceka ni da zavrsi fakultet, ni posao ni nista. Ja dok sam sve to docekala prosao voz za radjanje djece. Ali sta je tu je. Iz ove koze nemogu. Molim se Bogu da mi podari dijete kao i svima nama. Samo da mu ne postanem dosadna.
Radilicama puno srece, a onima koji cekaju nesto, kao ja, zelim puno strpljenja.
Boze pomozi nam svima da dobijemo bebu. Amin.
Sve vas ljubim.
kod mene se nista ne desava. Jos uvijek cekam da se sve malo slegne pa da ponovo mogu da popricam sa mm o donaciji. Znate sta mi je prolazilo kroz glavu. Ako on ne pristane onda cu da se razvedem. Medjutim moje prijateljice mi kazu da sam luda jer imam divan brak. A ja nesto mislim, pa ako me voli mora valjda da se povinuje mojim zeljama, zar ne.
Ako ikada dobijem dijete pa kojim slicajem bude curica reci cu joj da odmah sa 20 radja. Da ne ceka ni da zavrsi fakultet, ni posao ni nista. Ja dok sam sve to docekala prosao voz za radjanje djece. Ali sta je tu je. Iz ove koze nemogu. Molim se Bogu da mi podari dijete kao i svima nama. Samo da mu ne postanem dosadna.
Radilicama puno srece, a onima koji cekaju nesto, kao ja, zelim puno strpljenja.
Boze pomozi nam svima da dobijemo bebu. Amin.
Sve vas ljubim.
- rikikiki
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm
Cure moje, bila sam za vikend malo na moru, a kad tamo brdo roditelja s malom dječicom .... na sve strane kolica, bebe koje su tek prohodale, sretne mame, ponosni tate ... ah!
Danas mi je 1. dan ciklusa i čekam svoj jubilarni (deseti) postupak! Opet će biti prirodnjak!
Držite mi fige!
Vaga, držim fige!
Sanjalice,
Svima puse!
Danas mi je 1. dan ciklusa i čekam svoj jubilarni (deseti) postupak! Opet će biti prirodnjak!
Držite mi fige!
Vaga, držim fige!
Sanjalice,

Svima puse!
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.