Lilihip, hvala za podrsku- citala sam tvoju pricu, i cestitam ti na dve male smizle

. Razmisljas li o jos par komada?
Vago, napisala sam ti o omegi 3 na Rodi (zaobidji ga dok si na ovoj terapiji!). Pretpostavljam da bi doca mozda cak i odreagovao u fazonu "moze, ne smeta", ali s obzirom da se vec kljukas s jakim razredjivacima (hahahahah) nije na odmet da budes malo opreznija. Ja sam Nablonji davala kombinaciju antikoagulanasa i omege al nisam primetila da mu je INR bio veci no sto bi trebalo, mada njemu to seta cesto i zbog nekih drugih faktora- tipa ishrane u odredjenom periodu i kolicine unete vode.
Sacuvaj to za period kad ti smanje terapiju, ili za posle porodjaja
Sto se tice Dragana, vodila sam pre 6 meseci jednu nasu forumasicu kod njega na konslutacije- pa sam iskoristila priliku da ga pitam nesto sto me zanima- zaustavila sam se kod tog jednog pitanja jer me je njegov pasivno agresivni pristup potpuno oduzeo! Verujem da su super klinika, pogotovo Goca, ali ja sa svojom potrebom da postavim milijardu pitanja nisam dobar pacijent za njih! Veruj mi da imam strah da recimo odem kod Goce na konslultacije!
Kikice, bravo za kontraceptive, a za fsh NO COMMENT

Jos neki dan sam ga snimila, al nisam imala vremena da vam se javim.
Nisam ni krenula na kurs, a kamoli otputovala, posao mi ne da da danem dusom!
Dobila sam nalaze kariotipa. Ukratko kod mene postoji mozaicizam broja kopija gena p53. Taj gen je inace tumor supresor i preko 50% kancera nastaje kao posledica samo jedne kopije tog gena ili njegove mutacije. Ja imam 50% celija s 2 kopije (to je normalan signal), 48% celija s 3 kopije i 1% celija s 4 kopije. Zakljucak nalaza jeste da nisu poznate fenotipske posledice tog mozaicizma.
Sinoc sam izvukla info- pretpostavku da povecanje broja kopija dovodi do PREURANJENOG STARENJA, jer je normalna sekvenca odgovorna za odumiranje ostecenih celija. Pa se pretpostavlja da veci broj tih sekvenci uzrokuje brze odumiranje.
Eto to bi mozda moglo da bude objasnjenje za moj povisen fsh. Videcu sta docovi misle.
Pusa svima, i u letecem startu bacam se nazad na pos'o