Kikice, zivot me naucio da za takve stvari stvarno nije vredno sekirati se. Najbitnije u celoj situaciji je da si ti bila dovoljno trezvena da TM nisi dozvolila da pojuri provalnika. Nazalost, ja nikako jos uvek da se osvestim gde zivim...kad sam odrastala (van Bg-a) nismo ni zakljucavali vrata, pa cak ni onda kad sam odlazila u prodavnicu a nikog u stanu nije bilo. Nikako da shvatim Nablonju koji nece da otvori vrata dok ne pita ko stoji ispred, obavezna je i spijunka. Prosto mi je smesno sto je toliko oprezan, ali on je odrastao u Bg-u i nazalost 4 puta su njegovu porodicu ojadili. Verovatno, dok to neko ne oseti na svojoj kozi ne moze da pojmi znacaj opreza.
Probaj celu situaciju da sagledas s pozitivne strane i da se ne sekiras- vi ste heroji situacije, imali ste "bliski susret" s "drugom vrstom" i uspeli ste da iz cele te situacije izadjete nepovredjeni. I jos ste naucili lekciju i znate sta vam je ciniti.
Rikikiki, ti znas da jedan ciklus mora da upali. Samo treba biti strpljiv i dovoljno snazan pregurati sva razocarenja. Ono sto je dobro za psihu to je da vec imas razradjen plan za nekoliko meseci unapred. Mene (i Kikicu) po malo rastura neizvesnost iz meseca u mesec. Verujem da nasi docovi imaju neku strategiju u glavi koju nam nisu saopstili i koja mozda jos nije ni operacionalizovana u njihovoj glavi. To nas trenira da se naucimo strpljenju u zivotu.
Sanjalice,

I moj Nablonja je u situacijama kad sam pravila planove za dogadjaje udaljene nekoliko svetlosnih godina i zahtevala odmah odgovor reagovao kao i TM. Cak je izjavio da hoce i da se razvede (sram ga bilo) jer ga posmatram samo kao "rasplodnog bika", rekao je i da ne zeli decu u uslovima presije. I sve to ima smisla. Mi smo te koje smo se promenile i to rapidno i drasticno. Treba biti samo strpljiv i sacekati da i kod njih kroz pricu sazre ideja o daljnjim pokusavanjima i na kraju, i drugim opcijama.
Tu smo mi- tvoje sajber tetke-za razvijanje strategije i mudrovanje...

Vago, ti si ekspresni voz...bravo za startovanje

Ja na kraju nisam stigla da nazovem Miljica- radila ove nedelje po 12 h pa posle vodila neke strance po vecerama i na kraju sinoc kad sam dosla kuci oko 22 h- temperatura 38 C. Lomilo me ceo dan i zeludac me rasturao i pored 2 ranisana tako da pretpostavljam da me neki stomacni (zeludacni) virus zakacio. Evo danas vec bez temp

Kissa za sve u iscekivanju lepih vesti posle ispunjene kvote od 3 bedaka.