Evo..bolje nego što mislila..za prvi dan, nakon puta...
Filippa, sigurno ti je Tanja sve objasnila na pp

hihihihihi
E, moram reci da su, kako to Nablota vel,i sve cake bile na "ON"..hihih...
ljubičasti detalji na brusu, majica sa ljubičastom dominantnom bojom...to je ono za šta se ja pobrinula, a u vikendici napisah..klinika se pobrinula za ostalo....hihihii...
Lila naslon od kreveta u sobi za pripremu za transfer, lila natkazna ...Da, da...
Ješo,
molim te, molim, znam da nema pravila....ali može koja reč o simptomima...
Kod mene , čini mi se, krajnje čudnovati bol u stomaku...koji nije jak..već na jednom mestu..onako, tinja...stalno...posebno prva dva dana?
Sve se vrti oko stomaka..više centralnog dela, ne jajnika, ne donjeg stomaka...
Najpre, ta bol, na istom mestu, kao parče da su taknuli, kao da sam imala biopsiju, pa osećam da fali komadić...bezveze, ali takav subjektivni osećaj...
A sada, stomak...ja sam pokretna, ali...ne mogu dugo presavijena, ne mogu da se okrenem bez boli u krevetu, ne mogu da se istegnem, propnem da nešto uzemem npr. iz kuhinjskih elemenata, teško mi pada, tj.,odmah nešto preseče-kratkotrajno kroz stomak- i levo, i desno...ako bih otvorila vrata lifta..svaki fizički napor koji angažuje trbušne mišiće ..tu i tada dolazi do reakcije....I, imam pritisak na bešiku,što i nije neka novost...usput pijem ogromne količine tečnosti....
Tvrdim da mi je u roku od jednog sata, od tranansfera, krenulo to boluckanje...
Ono što me potpuno smiruje da nema ni u najavi nikavih tragova krvarenja..kuc-kuc...
Juče je bio treći dan...a ja...na putu oko sveta...imala utisak...
Tamo napisala za traumu iz mašine zvane "kapsula", tako je ja nazvala...
Minika, bre, čekam na tebe...gdi si ti?
Lisy,dođi nam tamo...............opuštenije....a to nam treba............i vama....
Eto, samo da znate da sam ok....nisam postala nikakav pekmez...najteže mi da gledam haos po kući i da kontrolišem spontane reakcije..da nešto podignem...