Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ja sam tu.Malo sam vezbala,pripremam se da pocnem i smokvama,to do sada nisam probala,a i med i polen da pocnem ponovo.Inace sam strasno lenja kada je u pitanju uzimanje bilo kakve terapije,osim folne kiseline i nekog kompleksa silnih vitamina koje pijem vec dve godine redovno.
Saznah malopre najlepsu vest.Moj bata ce postati TATA
Mladji od mene cetiri godine i vec 6 meseci su pokusavali,ali ja sam im bila talicna,dado im maybe baby proslog meseca i ubodose ga iz prve
Inace vec su se zabrinuli i hteli da idu kod dr!!!!!!!!
Postacu tetka!!!!!!!
BMW sjajne vesti, cestitam, tetke se posebno vole
Sad ces i ti za njima pa ce vam decica biti vrsnjaci, to je tako lepo. Ja sam tetka odavno, vec 13 godina, a dvostruka 9 godina i bas sam tuzna sto ce biti tako velika razlika u godinama izmedju njih i moje decice.
EJ bre evo i mene!!! BMW pa to su super vesti, tetka
Razlika ce biti zanemarljiva ali ipak dovoljna da paze na mladjeg batu ili seku
Sad mi nesto pade na pamet kad ti pomenu maybe baby ja nesto ne znam gde je moj .
Odoh da ga trazim a ako me nema nocas u vikendici to znaci da sam ga nasla
Evo me jos jednom ove sedmice,naravno sa debelim razlogom...da ne kazem DUPLIM!
Jasno je onda da nisam mogla da svratim bez dva gnezda...vec ce ih popuniti ko treba u ovom izvlacenju...
LILI,
misli su mi s tobom svo ovo vrijeme ,a jutros probudila se malo ranije i da ne opisujem koliko sam htjela da osjetis sve sto ti zelim i koliko zelim da uspijes..............tebi i tm velika pusa
[color=violet[b]]"2 miss blastice! Cekam instrukcije za davanje injekcija. Smrznuto 2 embriona u morula stage. U sredu bilo 8, al ostalo 4 danas. Proslo, ja sam "hodajuca"! A ruski zakon- obavezno bolovanje do testa! a joj...."[/b][/color]
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
"2 miss blastice! Cekam instrukcije za davanje injekcija. Smrznuto 2 embriona u morula stage. U sredu bilo 8, al ostalo 4 danas. Proslo, ja sam "hodajuca"! A ruski zakon- obavezno bolovanje do testa! a joj...."
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0