Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Evo jos malo vesti
"...donor navodno ima 11 folikula. Pomera se sve za 2 dana, kao nece da je forsiraju sa stimulacijom. Zaklela bih se da smo je videli- nisam luda, MM obratio paznju, slozili kockice...ne znam...IMA SISKE"
Liki i-ma vrtic, Liki i-ma vrtic

"...donor navodno ima 11 folikula. Pomera se sve za 2 dana, kao nece da je forsiraju sa stimulacijom. Zaklela bih se da smo je videli- nisam luda, MM obratio paznju, slozili kockice...ne znam...IMA SISKE"

Liki i-ma vrtic, Liki i-ma vrtic

-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
-
- Aktivan član
Raport za danas
"...od juce nemamo toplu vodu, a ladna je, "ruski ladna". Zbog toga nismo otisli od internet cafea, samo jutros na vadjenje krvi! Sve drugo je OK, valjda ostane tako!...
Olga juce rekla: "donor bila jutros na UZ", al mi mislimo da je neubedljivo slagala....ubedjeni smo da je donor bila pre nas...mnogo toga se uklapa, a voleli bi da jeste bas ta!"
Nju bolje da zadrze tamo, bila bi idealna za KGB- hihihihihihiihhiihhi

"...od juce nemamo toplu vodu, a ladna je, "ruski ladna". Zbog toga nismo otisli od internet cafea, samo jutros na vadjenje krvi! Sve drugo je OK, valjda ostane tako!...
Olga juce rekla: "donor bila jutros na UZ", al mi mislimo da je neubedljivo slagala....ubedjeni smo da je donor bila pre nas...mnogo toga se uklapa, a voleli bi da jeste bas ta!"
Nju bolje da zadrze tamo, bila bi idealna za KGB- hihihihihihiihhiihhi

-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
-
- Aktivan član
Ima, ima, ja zaspala- hihihihihiihihih
Evogac:
"Na sve strane ruskinjice, u zenskom drustvu, nacifrane, na njihov nacin , smeh, nose pice, puse, sede po trotoarima, ma jedna cak i spava!
Na SP TV-u pokazuju kako ih vade pijane iz kalcica (ovo nisam razumela, mozda kanala)! Kakav osecaj slobode. Apartman na 2 pasaza od glavne dzade, a ja se smuckam u iscekivanju, nadanju, a pocela i da verujem!"
Bogme, nije joj dosadno tamo
Ajmo, Lily, buduca mamo! Sad ti je prilika da se izludujes, dok ne zabebis. Posle u karantin do porodjaja!
Evogac:
"Na sve strane ruskinjice, u zenskom drustvu, nacifrane, na njihov nacin , smeh, nose pice, puse, sede po trotoarima, ma jedna cak i spava!
Na SP TV-u pokazuju kako ih vade pijane iz kalcica (ovo nisam razumela, mozda kanala)! Kakav osecaj slobode. Apartman na 2 pasaza od glavne dzade, a ja se smuckam u iscekivanju, nadanju, a pocela i da verujem!"
Bogme, nije joj dosadno tamo

Ajmo, Lily, buduca mamo! Sad ti je prilika da se izludujes, dok ne zabebis. Posle u karantin do porodjaja!

-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
-
- Aktivan član
E propade mi iznenadjenje (hihihihihiihihihihihihihhi)jesa71 napisao:Uzgred,cini li se to meni ili neki fostimoncic vuce na embrioncic...pa na baloncic...pu,pu......

Ljub, ljub, ljub

Verujem da smo se svi uzeleli tvog i Kikicinog nicka na ovim stranama

-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
evo stize i od mene izv estaj...
Lilika ima hladnu vodu...jopet... pa je malo iznervirana al drzi se dobro....
- parafrazirano....
Pojavice se Nablicak ovde pa ce ona to da reportira onako stalozeno i 'citirano'....
Ovde prelepo sunce... Pijuckam vince u basti.... cekam drugaricu da me pokupi posto nemam vise auto.... ####
nadam se da ste sve ok...
Lilika ima hladnu vodu...jopet... pa je malo iznervirana al drzi se dobro....
- parafrazirano....
Pojavice se Nablicak ovde pa ce ona to da reportira onako stalozeno i 'citirano'....
Ovde prelepo sunce... Pijuckam vince u basti.... cekam drugaricu da me pokupi posto nemam vise auto.... ####
nadam se da ste sve ok...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm