Sve ja to kontrolišem i nadzirem..pa, ako misli da time što je nema samo kod nas...da to znači i da je kao "nema", e, MInika, njet, njet
Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
pa, malko čudno..u poslednje vreme....hmmm,hmm...Minika se krije od nassssss!!!!!!!!!
Da, i čestitamo , po treći put!RIKI TRUDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Filippa, znaš da moraš prvo da prođeš brifing u vikendici, pre nego te pošaljemo kod Marčeka, tako li beše ..........lepi Steva?
Još se nisi tamo registrovala?
Približava se.Još par meseci, dok trepneš!
Ja, sada skroz ok..za razliku od jutros...
-
jesa71
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jao sto me obradova RIKIKIKI!!!DIVNO,DIVNO,PREDIVNO...CESTITAM RIKIIIII!!!!!
Cekaj,a sta je sa Holly?Pa neki su blizanci tu zaceti,ako se ne varam...Nablic?Znas nesto?Pisacu joj pp...bas me zanima...
Zapravo,vec su uspele,zakacile su se one jos na putu ovamo...
Svima jubac...i veliki za nestalu Mini...
Nablic?Moze li se?

Cekaj,a sta je sa Holly?Pa neki su blizanci tu zaceti,ako se ne varam...Nablic?Znas nesto?Pisacu joj pp...bas me zanima...
Ah,draga moja,najteze pitanje-naravno bez odgovora...pogotovu sto je meni uspelo iz stimulisanog ciklusa,jajnici su mi bili kao karfiol,veci od materice na prvom UZ...vise ni ne znam sta me je ziguckalo,boluckalo,nadimalo...Ipak,svidja mi se to sto si opisala,ja sam tada prvi put imala bas nekako takav osecaj kako i ti opisujes,kao da me nesto gricnulo i ne pusta...i to na tri mesta,tada je beta 7 dana nakon transfera blastica bila 108...pa smo videli dva srca...pa je ostalo jedno...ali ne mogu o tome sada...drugi put...Drzim ti fige draga moja!Blaste su to,nego sta nego ce uspeti!Lily-an napisao:Ješo,
molim te, molim, znam da nema pravila....ali može koja reč o simptomima...
Zapravo,vec su uspele,zakacile su se one jos na putu ovamo...
Svima jubac...i veliki za nestalu Mini...
Nablic?Moze li se?
-
jesa71
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa ne daj da te lomi nego uradi betu!Ja nisam zastupnik cekanja do 14. dana jer se beta u krvi nadje mnogo ranije.Kada blasta udje u sesti dan postojanja (trofoblast),ona vec ima venac koji se ponasa kao posteljica,iz koga se hrani do implantacije.Ako do implantacije dodje,beta HCG iz "prave"posteljice vec ulazi u krv.Dakle,tvoje blaste danas,ako dobro racunam,imaju 13 dana a u tebi su vec deveti!Implantacija se obicno zavrsi izmedju 6. i 12. dana...Sve ti to znas,samo da te podsetim i ohrabrim...
Mozes prekratiti sebi nerviranje i uraditi betu!
I ja sam pukla bas u nedelju,sedam dana nakon ETa i otisla u dezurnu apoteku na Slaviji...sve je bilo jasno za dva sata...i opet bih tako,cekanje je najgore!
Kissic za tebe,znam kako ti je!
Mozes prekratiti sebi nerviranje i uraditi betu!
I ja sam pukla bas u nedelju,sedam dana nakon ETa i otisla u dezurnu apoteku na Slaviji...sve je bilo jasno za dva sata...i opet bih tako,cekanje je najgore!
Kissic za tebe,znam kako ti je!
ma, imaju već 14 dana,ako računam dan Et-a, u meni su već 10.ti dan..od dana Et..tvoje blaste danas,ako dobro racunam,imaju 13 dana a u tebi su vec deveti!
Dr. rekla sutra da uradim betu..mm je sve sčuo, i on se protivi da bilo šta radim pre vremena, naravno, i on se boji...misli da sve treba uraditi, prema datumu kako su rekli...
Punkcija je bila 31.maja i davanje sperm. ..spajanje je bilo..sigurno oko 14h..već sutradan, u 10.30h imali smo tačan broj oplođenih..
kako misliš išla su u nedelju u apot. Sv. Sava?Po kućni test?Imam ih u kraju koje rade ceo dan, iako je nedelja...Ali, zar ne rizikujem sa testom, jer sam odocnila..nije jutarnji urin??Ili, može u toku dana??kako si ti?
Mislim da forum lab radi nedeljom..nisam baš sigurna..
Od svih simptoma, sada imam samo tešku depresiju!
Jedna devojka radila blasto transfer, dva dana pre mene, sa Kutka, njoj je jutros pozitivan test.
-
kristina33
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am