Bokice, sva skontala...
Ješo,
prvo, baš ti hvala što se uključuješ ovih dana, ovde kod nas..
Juče sam se malo uznemirila, sada već imam neke info, pa ću polako...
mm upravo otvorio-bez mene čak, komisijsko bolovanje, čak su mu rekli da se ne pojavljujem ni sledećeg meseca..
Fasciniralo ih je uputstvo i svi papiri koje je mm odneo,iz Ave...
ja se sada osećam prilično nesigurno, šta dalje, kod koga dalje,...
Principijelni stavovi u pogledu US, amniocinteze i ko zna još čega se razlikuju,u odnosu na praksu naših dr...Znam to i iz pisanja Obgyn..Ivaninog iskustva..ostalo...Rusa.,...
Meni bi odlazak na posao povećao određene rizike, bar kako kažeš, za prvo tromesečje...Zato, bih na Bo!Za posle, videćemo..
Osim tebe, ne sećam se da je ma ko iz Srbije, išao na 5.dan transfera...To mi uliva poverenje u Kop. i Trnin....a i iskustva drugih devojaka sa našeg chata..
Osim toga, Genesis je inteligentno prepoznao trenutak i značaj povezivaja sa Pronatalom...to mi je razlog dodatnog respekta..
Zato, molim te, reci mi nešto:
1. Sve vreme trudnoće, nastavila kod njih praćenje?
2.BG-N. Sad?
3.Koga ima još tamo?Od dr. ?
4.Jesi li se "obezbedila"ovde, za porođaj?kako biraš lekara?
5.Kada si otišla na prvi US?
6. Kako se uopšte računa nedelja trudnće?U odnosu na ciklus? Kod mene je to bilo temprirano..prdužavano..Pojma nemam..završen ciklus 16. maja, a transfer bio 5.juna...
7.Da li su te slali na amniocintezu?Zbog "godina"?
Drugim rečima, šta mi predlažeš , šta treba da bude moj sledeći korak?
Olga je rekla da imam oprez i narednih 10 dana , od pozitivnog testa....Za slučaj mogućeg krvarenja..
Nisam još njih ništa kontaktirala, oko svih ovih detalja, mislim da je prerano,imam nameru...ali, da sačekam novi nalaz bete...
zapravo, posle priča ljudi koji se trude " da mi obezbede najbolje" tek tada je porastao moj strah i nesigurnost...
Osoba koja radi u bolnici, kaže : pa , moraš da koristiš UTRAGestan, ako to naš dr. kaže...A, ja neću, jer mi je Olga rekla-Ne, samo Crinone!Tj, utrgestan, tek kasnije...ja moram biti na dodatnoj th...sve vreme trudnoće, i to onoj koju mi je dala dr. iz Rusije..do kraja...Kako da se izborim oko toga...
Eto, to su mi trileme...
nisam čitala ništa u vezi trudnoće....i bojim se svog neznanja...u odnosu na "znanje" naših dr....Da ne budu sujetni u odnsou na ruse...
Da li me razumeš?
Imaš kakv savet?
kakvi su sa cenama u Genesisu?
Ni meni ne bi bio problem odlazak tamo...Samo da imam poverenje u dr...a ne da ih sumnjičim..to me izjeda...
HVala.
ps. I mi smo maštali o devojčici, ranije...možda se i obistini, no, naravno, da ništa manje nećemo biti srećni ni sa dečakom..ili...ko zna, videćemo...
Tvoja beta je bila 187, kada si objavila, ako se dobro sećam....moja je 357,1.

???