Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

:wink: Evo - obisla sam sve gajbe... nigde nikoga... Gde ste se sakrile...
danijela9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 2:23 pm

Post od danijela9 »

dugo me nije bilo htela sam da budem 100%sigurna i ja sam TRUDNA ulazim u cetvrti mesec.Trudnoca se desila kad sam vise poludela sa doticnom Gordanom Ivanovic,koja je sve vreme tvrdila da mi je endo tanak i da mi nece pomoci ni insiminacija ni vto!Kod njih sam izgubila godinu i vise vremena sramota ali nema veze ima Boga,i Jevremove iz prve insiminacije sam ostala trudna.Dali zbog pozitivnosti dr Zorana Stankovica ili neceg drugog nemam pojma vazno je da je sad sve u redu,drago mi je da nas ima ove godine svima cestitam od srca,i zelim i ostalima sa foruma da nam se pridruze sto pre!!!
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am

Post od jesa71 »

Danijela Slika

Pu,pu,ovde bas krenulo...samo neka tako nastavi...
ANIBLA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 2:28 pm

Post od ANIBLA »

LILY,DANIJELA, RIKI-CEEESTIIIIITAAAAM!!!!!!
KAKVE DIVNE VESTI!!!VELIKI POLJUBAC ZA BUDUCE MAME!
filippa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 12:33 pm

Post od filippa »

ANIBLA napisao:LILY,DANIJELA, RIKI-CEEESTIIIIITAAAAM!!!!!!
KAKVE DIVNE VESTI!!!VELIKI POLJUBAC ZA BUDUCE MAME!
Posebno tebi, draga miss MAMA.Pametna, lepa i dobra mama.
nevena50
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 13, 2008 11:21 am

Post od nevena50 »

Danijela imas PP!
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

KAKVA VEST :D :D :D :D :D :D :D

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DANIJELA
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
danijela9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 12, 2008 2:23 pm

Post od danijela9 »

Hvala vam svima,i ja vama zelim sve najbolje!!!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Zdravo devojke,
hvala vam svima na čestitkama i lepim željama!Danijela, a gde si ti nestala? :wink: Sa srećom!Kako si?

Ješo, Filippa, Nabličak, :D

Filippa,
predlažem ti da se registruješ na K, čini mi se da donosi neku sreću......................
Gviraš češće, sada kako se približava, a?Imaš neki kontakt sa Stevom?kada počinje priprema?jel , malo radiš na sebi..ili..onako opušteno..možda to najbolje!!
Počeli da razmišljate o smeštaju?
Ajde, javi nam sve detalje!
jel nas čitaš tamo?Bude često mnogo pozitivnih i opuštajućih momenata u vikendici
:wink:

BMW kaže, da će K postati forum trudnica, dok nam se ona vrati...bogme,...kuc-kuc :D :oops: 8)

Ja čas ok, čas ...neka drhtavica....Poslala danas mm do ginekologa,....da vidimo šta ćemo dalje....mislim da je najbolje bolovanje....
Ješo, jesi li ti na bolovanju?Koji si sada mesec?
Dobro se osećaš, zar ne?
Ništa ne znam o trudnoći :oops: Ne mogu na netu ...baš ovih dana da provodim duže vremena..pa...možda krenem od časopisa..ali, polako....prvo čekam aber od dr.....

Pozz svima, srećno, srećno!!!! :D :oops:
ovaj stidljivko, znate da je crvena boja-za radost :wink:
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am

Post od jesa71 »

Lily-an napisao: Ješo, jesi li ti na bolovanju?Koji si sada mesec?
Dobro se osećaš, zar ne?
Hvala na pitanju,dobro sam,od danas u 8.mesecu i jos uvek radim! :D
Ali necu jos dugo...

Na bolovanju sam bila samo par dana,zimus,u jednom danu se desilo da saznam da je jedna beba ostala, i da mi na istom tom pregledu pukne kapilar...prokrvarila sam i zavrsila u 'Frontu' par dana,opreza radi...Ipak,sve se dobro zavrsilo i moja devojcica uveliko plese ispod mog srca...
Slika
Iskoristi leto da ne radis,bar taj prvi trimestar,dok su vrucine...a onda ce ti mozda i prijati da raducnes nesto...ne znam,ja sam taj tip,a imam i podrsku moje dr kojoj je termin dva dana pre mog i jos uvek radi...
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 6:19 pm

Post od dr bokica »

Ništa ne znam o trudnoći

verujem ti potpuno
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član

Post od dr bokica »

al sam zabrljala sa ovim citatima, umesto tebe ja citirah sebe
a valjda si shvatila
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Bokice, sva skontala... :wink:

Ješo,
prvo, baš ti hvala što se uključuješ ovih dana, ovde kod nas..
Juče sam se malo uznemirila, sada već imam neke info, pa ću polako...
mm upravo otvorio-bez mene čak, komisijsko bolovanje, čak su mu rekli da se ne pojavljujem ni sledećeg meseca..
Fasciniralo ih je uputstvo i svi papiri koje je mm odneo,iz Ave...
ja se sada osećam prilično nesigurno, šta dalje, kod koga dalje,...
Principijelni stavovi u pogledu US, amniocinteze i ko zna još čega se razlikuju,u odnosu na praksu naših dr...Znam to i iz pisanja Obgyn..Ivaninog iskustva..ostalo...Rusa.,...
Meni bi odlazak na posao povećao određene rizike, bar kako kažeš, za prvo tromesečje...Zato, bih na Bo!Za posle, videćemo..

Osim tebe, ne sećam se da je ma ko iz Srbije, išao na 5.dan transfera...To mi uliva poverenje u Kop. i Trnin....a i iskustva drugih devojaka sa našeg chata..
Osim toga, Genesis je inteligentno prepoznao trenutak i značaj povezivaja sa Pronatalom...to mi je razlog dodatnog respekta..
Zato, molim te, reci mi nešto:
1. Sve vreme trudnoće, nastavila kod njih praćenje?
2.BG-N. Sad?
3.Koga ima još tamo?Od dr. ?
4.Jesi li se "obezbedila"ovde, za porođaj?kako biraš lekara?
5.Kada si otišla na prvi US?
6. Kako se uopšte računa nedelja trudnće?U odnosu na ciklus? Kod mene je to bilo temprirano..prdužavano..Pojma nemam..završen ciklus 16. maja, a transfer bio 5.juna...
7.Da li su te slali na amniocintezu?Zbog "godina"?

Drugim rečima, šta mi predlažeš , šta treba da bude moj sledeći korak?
Olga je rekla da imam oprez i narednih 10 dana , od pozitivnog testa....Za slučaj mogućeg krvarenja..
Nisam još njih ništa kontaktirala, oko svih ovih detalja, mislim da je prerano,imam nameru...ali, da sačekam novi nalaz bete...

zapravo, posle priča ljudi koji se trude " da mi obezbede najbolje" tek tada je porastao moj strah i nesigurnost...
Osoba koja radi u bolnici, kaže : pa , moraš da koristiš UTRAGestan, ako to naš dr. kaže...A, ja neću, jer mi je Olga rekla-Ne, samo Crinone!Tj, utrgestan, tek kasnije...ja moram biti na dodatnoj th...sve vreme trudnoće, i to onoj koju mi je dala dr. iz Rusije..do kraja...Kako da se izborim oko toga...
Eto, to su mi trileme...
nisam čitala ništa u vezi trudnoće....i bojim se svog neznanja...u odnosu na "znanje" naših dr....Da ne budu sujetni u odnsou na ruse...
Da li me razumeš?

Imaš kakv savet?
kakvi su sa cenama u Genesisu?
Ni meni ne bi bio problem odlazak tamo...Samo da imam poverenje u dr...a ne da ih sumnjičim..to me izjeda...

HVala.
ps. I mi smo maštali o devojčici, ranije...možda se i obistini, no, naravno, da ništa manje nećemo biti srećni ni sa dečakom..ili...ko zna, videćemo...
Tvoja beta je bila 187, kada si objavila, ako se dobro sećam....moja je 357,1. :D ???
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član

Post od dr bokica »

Lily nije taj Genesis u saradnji sa Pronatalom, nego druga klinika sa istim imenom u Beogradu ciji je vlasnik neki dr Antic, mozda je to onaj iz Misovica.
Odgovori