Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Negde oko 20 Jula... Ne xnam tacno, nisam radila u skolama pre... Na colledgima je oko 10 ali' skole traju malo duze.
Kako ste sve>
Ja imala sudar danas ... Posla kod drugarice na caj i bang... zakuco' se batic u mene...onako head on... Doduse ja sam bila na sred ulice ali imala sam parkirana auta sa obe strane i bez izbora da se sklonim. Stala sam i on se zakuco u mene bukvalno... Jos van veliki ....dobro sam prosla...
Eto ebiga... Dok platim popravku...bas mi nije trebalo... Auto je krs, ali nemam pare za bolje...
Kako ste sve>
Ja imala sudar danas ... Posla kod drugarice na caj i bang... zakuco' se batic u mene...onako head on... Doduse ja sam bila na sred ulice ali imala sam parkirana auta sa obe strane i bez izbora da se sklonim. Stala sam i on se zakuco u mene bukvalno... Jos van veliki ....dobro sam prosla...
Eto ebiga... Dok platim popravku...bas mi nije trebalo... Auto je krs, ali nemam pare za bolje...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sta je to danas, a ja kao pesak udarila u kola!
(hahahahhaha). Nisam ih videla!
Mini, pa valjda ce ti taj tip, odnosno njegovo osiguranje platiti odstetu!
Pa kad pocinje naredna skolska godina kad se tako kasno raspustate?
Kristina, nije valjda neka velika steta?
Stigle poruke od Lily
1)
"Sve je kao na traci! Stigli u Moskvu! Cekamo let za SP! Jedva ugrabih mesto za 1 cigar, kad ovaj moj napravi dramu, nema pusenja-jednostavno!Uf!"
2)
"U apartmanu u SP...Smestaj-onako. U Nevski bulevaru. Sutra ce sve biti bolje!Kiss!"

Mini, pa valjda ce ti taj tip, odnosno njegovo osiguranje platiti odstetu!

Pa kad pocinje naredna skolska godina kad se tako kasno raspustate?
Kristina, nije valjda neka velika steta?

Stigle poruke od Lily
1)
"Sve je kao na traci! Stigli u Moskvu! Cekamo let za SP! Jedva ugrabih mesto za 1 cigar, kad ovaj moj napravi dramu, nema pusenja-jednostavno!Uf!"
2)
"U apartmanu u SP...Smestaj-onako. U Nevski bulevaru. Sutra ce sve biti bolje!Kiss!"
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am
-
- Aktivan član
Stigle vesti od Lily
"Ovde ce uskoro ponoc, a obdanica, pocinju bele noci! Carobno! Vozili se citybrodom petogradskim kanalima, velicanstveno, upijam svu lepotu. Apartman je oko 100m, ali rujke ne bas cistunci.
Temp. je oko 20 C! Ruskinje polugole, sevaju minici! 30.-31. 05. proslava dana grada! NEVSKI day! Nasli internet cafe, sutra se javljam posle odlaska na kliniku, u 16:30!
Tek sad vidim, ovde svako moze naci adekvatnog donora! Kiss Kuti i DR!"

"Ovde ce uskoro ponoc, a obdanica, pocinju bele noci! Carobno! Vozili se citybrodom petogradskim kanalima, velicanstveno, upijam svu lepotu. Apartman je oko 100m, ali rujke ne bas cistunci.
Temp. je oko 20 C! Ruskinje polugole, sevaju minici! 30.-31. 05. proslava dana grada! NEVSKI day! Nasli internet cafe, sutra se javljam posle odlaska na kliniku, u 16:30!
Tek sad vidim, ovde svako moze naci adekvatnog donora! Kiss Kuti i DR!"
-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
Moj auto otpisan. Ne moze da se popravi... Moram da kupim neku novu krntiju...Ebiga... 'When the proverbial *hit hits the fan."
Ja mislim da sam due neke dobre vesti... Come on LIli....
Anyhooo.... DH - sinoc se nacvrcao, ljut je na mene mili boze... Seli se ove nedelje...I reako da ce da da otkaz danas... Ja samo pijem zeleni caj za smirenje... i pokusavam da si ne pokvarim half term hols... Sredjujem papire i tako to...
Nisam dobila pare za pola stanarine a bogme ni za racune... Nesto mi ne ide zadnjih dana...
Ja mislim da sam due neke dobre vesti... Come on LIli....

Anyhooo.... DH - sinoc se nacvrcao, ljut je na mene mili boze... Seli se ove nedelje...I reako da ce da da otkaz danas... Ja samo pijem zeleni caj za smirenje... i pokusavam da si ne pokvarim half term hols... Sredjujem papire i tako to...
Nisam dobila pare za pola stanarine a bogme ni za racune... Nesto mi ne ide zadnjih dana...
-
- Aktivan član
Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mini, uh, bas nekad krene nizbrdo. Kako se osecas povodom iseljenja, emotivno?

Mini, uh, bas nekad krene nizbrdo. Kako se osecas povodom iseljenja, emotivno?
-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana
Lilika - Lilika - cekamo dobre vesti.... za puno jajca i lots of malih potencijalnih bebica.... i onda naravno dvojke....
Ja - emotivno... zvecim ko' kantica....
Nije mi svejedno... i malo zazirem od usamljenosti nakon 15 god kao par ... ali nesto se moralo promeniti... Status quo je bio damaging...
Vrteli smo se u krug... stalo oko proslosti sto nije bilo produktivno...blame game i tako to...Mene brine kako sad doci do onog sto bih zelela...kako sve uklopiti i kako move on...
kako si ti i Nablonja? Sta se desava? Kakvi su vam planovi? Ja bih savetovala neku akciju... NO stvarno, da znas na cemu si, da znas alternative, nasta si spremna i nasta nisi....
Ajd' pa javi... nemoj ti samo da se brigas za druge - ajd da cujemo sta je s tobom...
Ja - emotivno... zvecim ko' kantica....

Nije mi svejedno... i malo zazirem od usamljenosti nakon 15 god kao par ... ali nesto se moralo promeniti... Status quo je bio damaging...
Vrteli smo se u krug... stalo oko proslosti sto nije bilo produktivno...blame game i tako to...Mene brine kako sad doci do onog sto bih zelela...kako sve uklopiti i kako move on...
kako si ti i Nablonja? Sta se desava? Kakvi su vam planovi? Ja bih savetovala neku akciju... NO stvarno, da znas na cemu si, da znas alternative, nasta si spremna i nasta nisi....
Ajd' pa javi... nemoj ti samo da se brigas za druge - ajd da cujemo sta je s tobom...
-
- Aktivan član
Razumem taj strah i nelagodu. ne znam sta da ti kazem, drzi se! uskoro ce biti bolje, videces!
heheheh, promaklo ti na odbrojavanju! Rokam se trenutno fostimonom 6 ampula dnevno. Al sam zamolila curetke na Kutku da me niko nista ne pita. Tako mi lakse. Plasim se navijanja, a onda strmoglavog pada ako beta bude negativna!

heheheh, promaklo ti na odbrojavanju! Rokam se trenutno fostimonom 6 ampula dnevno. Al sam zamolila curetke na Kutku da me niko nista ne pita. Tako mi lakse. Plasim se navijanja, a onda strmoglavog pada ako beta bude negativna!
-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana