Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kristina33
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am

Post od kristina33 »

Lily evo i mene da ti pozelim srecan put.
Drzim fige jako, jako...
Opusti se, uzivaj i pokreni zeleni talas, vreme je :D
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Lilika - odgovorila na poruku... Poslala dvaput just in case....

Ic se ne brigaj i pokusaj da se opustis i budes stress free koliko god mozes... TM je sad pod velikim pritiskom... valja perfomirati pod stresom tako da nemoj da ga zaboravis u celoj frci...

Kristina... gde si nam ti... Nema te nesto... STa radis?

Ja bila na izletu danas ...bilo super.... Ne kupih karte... izgleda sam tu preko hols... Probacu da sredim kucu i organisujem stvari... as hubby treba da se seli do 10 ...mislim...
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Nabla - jesi se spremila da budes dezurna... Mislim sa izvestajima i to...
:D
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

hihhhi...kada joj pustim sms u ranu zoru.... :o

Minika,stiglo ono, hvala ti, ako mi ne bude šta jasno, ma, pitam ih na licu mesta..Da, da, hoću da idem na opciju da bez mm mogu da uradim , kuc-kuc 8) FET!

Nablota,puštam, puštam...Joj, kada bi znala kako lepo izgledaju isprintano tvoja srculenca...i sve..sve sam sebi napravila...Da, da.
kristina, ..ljubičasto..a :D Hvala ti , draga..
Devojke, bila u vikendici, zaključala vrata :wink: malo da još provetrim kuću, i sutra u 14.30h...odoh ja....kada budete uveče chatovale..ja ću čekati let za SP!

Mini, javi kad rešiš pitanje telefona!Ah, pa moja gnjavaža mora da se rasporedi :wink: pravilno..ne sve na Nablina pleća...I, ej, nemo da me nešto Z...sve se kontroliše :wink: Aha, aha... :wink:
Raspoloženje je ok, čak sam neočekivano mirna...više umorna..malo popušta koncetracija..počinjem sve da zapisujem...dok zujim po stanu......aj....svratim noćas...
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Samo tako Lilika.... Samo mirno... Bice sve to OK....

Sredicu telefon uskoro pa javljam....

Pozz svima...
kristina33
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am

Post od kristina33 »

Mini napisao: Kristina... gde si nam ti... Nema te nesto... STa radis?
Kopiram Nablu :roll:
Korisnikov avatar
orline
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 07, 2007 3:35 pm

Post od orline »

Morala sam da gvirnem kod vas u potrazi za lily :D
Kopiracu svoj post sa kutka, za slucaj da ona ne svrati u vikendicu, posto rece da je zakljucala :)

Lily, mila, nadam se da si vec spakovana uveliko, i da si odlepila ruku od pegle, mislim da ti je u ovih nekoliko dana srasla za ruku :lol: :lol: :P :D
SREĆNO LILY, zelim ti da u ovom putovanju uzivas maksimalno, u svakom segmentu...
da zeleni talas ide bez ijednog zaustavljanja, i da u povratku ne skidas osmeh sa lica...
I puno, puno, puno ljubavi...jer bez nje sve ovo ne bi imalo smisla...
( sad dodajte boje i smajlice u ovo)

Svim ostalim devojkama puno pozdrava, nije vam lose ovde u vasoj kućici :lol:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:D :oops: 8)

:D ( :D ) :roll:
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Eto ne stigoh od jutarnjeg smaranja po sastancima da pozelim nasoj niss " svega i svacega" srecan put.
Ustvari vise mi je zao sto i ovog puta propustih njenog muza.Stvarno sam bila neuvidjajna,pa njega zaboravih u svojoj poruci koju ostavih na vikendici,ali sludese me misli o titulama...koju najpre da preotmem :oops: :lol:

Tokom vikenda bila u haos guzvi,dosla muzevljeva familija.Brat,zena,deca i deca mi potrosise sve sate na netu.Poludeh naravno.U subotu isli svi zajedno na punoletstvo(opet kod muzevljeve rodbine) i tamo se izdjipa ja uz raznorazna kola i pesme.Bas mi je prijalo.
Ne bi mi prijatno kada moju jetrvu,koja se ugojila jedno 15-tak kg i ima vec dvoje velike dece,pitase da nije trudna :roll:
Od mene kao da su vec svi digli ruke,nije im ni na kraj pameti,doduse kada vide moje idealne mere,obime i tanak struk,ravan stomak...nije ni cudo. :wink:

Eto otputova nam masa Lily,vec mi nedostaje...jedva cekam da nam se vrati sa lepim vestima :lol:

Pozdrav i ljubac vama ostalima,ali da znate....Lily mi je u pp predala sve titule,rece da sam joj samo ja dostojna protivnica :P :lol: :D

Ljubac svima
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

BMW - ne moze to tako sa titulama... To je onda cisti nepotizam... Nije fer :roll: :wink:
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Pa Mini,sta da ti kazem.....moze mi se :lol:
vremejezabebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm

Post od vremejezabebe »

bmw vidim da si na doktoru imas moju poruku na pp
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

black magic woman napisao:ali sludese me misli o titulama...koju najpre da preotmem :oops: :lol:

ali da znate....Lily mi je u pp predala sve titule,rece da sam joj samo ja dostojna protivnica :P :lol: :D
To se ne vazi, gde ti je to napismeno- aj cik pokazi ako smes! hihihihiihhihihihiihihihihihih

Mini, kako bre halfterm sada? Pa kad je njima kraj godine?
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Zene Lilika odnela kljuc od vikendice :wink: :wink: :wink:
Odgovori