jedno crveno,protiv uroka...znas vec sve....
Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
black magic woman
- Aktivan član

- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
iiiihhhhhhhihhhhihihihihiiiblack magic woman napisao:Koga zanima sta ja mislim o ovoj temi nek skokne na vikendicu
A ko je tvorac "vikendice"?????
...Još samo 2 večeri....
Gde si, bre, Minika, pijuckam vince sama?A?
Tanja, ovde ne da je šljusnuo bokal vode,već je potop...
Glorija, da, crveno..jeste, dobro si se setila...protiv
Drage moje, odoh na spavanjac....
do nedelje se pišemo, još malkice
Dobri pokloni Lilika.... Zvuci sve super posh!
Kad krecete? Nesto ne kapiram... Bosanski geni...alright?
Sledece nedelje half term. Nisam bookirala let... Keva nije bas dobro... Ebiga...
Bila sa dh na veceri, posto je bio prazan frizider... Ucctivi smo, spavamo odvojeno jos od januara, februara, izgubila count... On se seli, ne znam kad tacno, a i ne pitam...
Na poslu shit..., sto se veli po srpskom, jer nista nisu uradili po pitanju kradje mog novcanika, kredit, debit kartica i mobilnog telefona..., klince iskljucili iz skole na par dana.. that'#s it....
Anyhoooo..... Treba da vidim sta cu preko leta...Kopka me da uradim nesto, a s druge strane trtarim, i bojim se....
Ebiga...
No Lilika ce nam uskoro doneti dobre, super vesti..... Cekamo bepce ovde na forumu, pa slavimo.... Hik....
Kako ste sve? Nesto nasto tajac, kad Lilika ode bice mrtvo more...
Tanjuska, kako ti?
Nina - gde si? Sta se desava?
BMW? =- pada p[rozivka....
Ebiga --- popila sam dve case vina, pa mi ne ide kucanje.....

Kad krecete? Nesto ne kapiram... Bosanski geni...alright?
Sledece nedelje half term. Nisam bookirala let... Keva nije bas dobro... Ebiga...
Bila sa dh na veceri, posto je bio prazan frizider... Ucctivi smo, spavamo odvojeno jos od januara, februara, izgubila count... On se seli, ne znam kad tacno, a i ne pitam...
Na poslu shit..., sto se veli po srpskom, jer nista nisu uradili po pitanju kradje mog novcanika, kredit, debit kartica i mobilnog telefona..., klince iskljucili iz skole na par dana.. that'#s it....
Anyhoooo..... Treba da vidim sta cu preko leta...Kopka me da uradim nesto, a s druge strane trtarim, i bojim se....
Ebiga...
No Lilika ce nam uskoro doneti dobre, super vesti..... Cekamo bepce ovde na forumu, pa slavimo.... Hik....
Kako ste sve? Nesto nasto tajac, kad Lilika ode bice mrtvo more...
Tanjuska, kako ti?
Nina - gde si? Sta se desava?
BMW? =- pada p[rozivka....
Ebiga --- popila sam dve case vina, pa mi ne ide kucanje.....
-
hunter
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Sapica stavljena (samo ne znam gde )
Imas PM!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
...ej, narode...probudio me jedan grozan san....kao neko nam obija stan...te pokazuje preko špijunke, na vratima, neki tekst...a ja kao hoću da pročtam poruku...iako znam da je taj neko, opasan, tik iza vrata...zatim, pokušava nasilno, na kraju, da uđe u stan...
ufff, baš bezveze...........Ali, kao na kraju,policija stiže na vreme....
Grozno...
Pa, da,........ nije vino "za pred spavanje"....Samo omamljuje, a ne opušta...ne uspavljuje...
Brrrrrrr....bezveze....Ali, znam šta ću da uradim danas....................................
Hunter,
šapica je tamo gde treba!
Samo, ja ću biti u Petrovgradu- Sankt Peterburgu.U Moskvi, samo u tranzitu.
Ipak, hvala!Spasiba
ufff, baš bezveze...........Ali, kao na kraju,policija stiže na vreme....
Grozno...
Pa, da,........ nije vino "za pred spavanje"....Samo omamljuje, a ne opušta...ne uspavljuje...
Brrrrrrr....bezveze....Ali, znam šta ću da uradim danas....................................
Hunter,
šapica je tamo gde treba!
Samo, ja ću biti u Petrovgradu- Sankt Peterburgu.U Moskvi, samo u tranzitu.
Ipak, hvala!Spasiba
-
hunter
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Ok, ako tranzit potraje, imas instrukcije ili u Tigrisu, potrazi Cebu i pozovi se na Mauzera!
Elem, nisam pruzio support samo za MOW, vec za RF i rekao ti decidno da mi das detalje gde sta i kako ako zaskripi. Naravno da i tamo imamo konje za trku!
Pozz i srecno! Mislim da ces biti u najlepsem gradu starog kontinenta, te da ce ti njegov duh utociti srecu! Imas mail i moju dobru volju, a ja imam tamo support! Javljaj se!
Elem, nisam pruzio support samo za MOW, vec za RF i rekao ti decidno da mi das detalje gde sta i kako ako zaskripi. Naravno da i tamo imamo konje za trku!
Pozz i srecno! Mislim da ces biti u najlepsem gradu starog kontinenta, te da ce ti njegov duh utociti srecu! Imas mail i moju dobru volju, a ja imam tamo support! Javljaj se!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
Evo , ulećem, na kratko...
Da, transfer je predviđen za 3.jun, ali može biti i dan-dva ranije, a i kasnije...Ide se na 5.dan...miss blasticu
Mini, poslaću ti pp, večeras...ostavljam ti jedan broj..pa, ako ti te imperijaliste britanske
ipak, vrate mob...javi samo da si umrežena...
Nabla, Mini, ne opterećujte se sms-ovima...da mi uzvratite, meni je dovoljno da vam ih ja pošaljem, to će mi mnoogooo značiti, inače, primam izveštaj o isporuci, tako da mi je dovoljno da znam da ste primile...Sms je znatno jeftiniji iz R, no npr. iz neke EU...ali, ne opterećujte se , molim vas, odgovorima
....Ja ću ih slati kada budem mogla....Samo da znate, vremenska razlika je +2 sata u odnosu na Srbiju...znači,
za bosanske gene:
ako je ovde 22h, tamo je ponoć!
Hunter, sve utefterisano!
Nemam vremena za još, pakovanje krenulo...sutra imamo još nešto van stana....
Devojke,
bokice, Rolnice, Filippa,/ništa ne brini, ide dovoljno ljubičastog sa mnom/
Glorija, Tanjuška, Nabla, BMW,hvala vam, naravno da mi je tako potrebno i ohrabrenja i podrške,jer ovaj optimizam ne sme da padne,!!!!!!!!!!!!!
Potrudiću se da napravim za sve nas, jednu porukicu, neposredno, pred put!Tamo, sa smajama
..........
Ovo nam je kuća, tamo vikendica...a vikend počeo....

Svrnem još ovde...
naravno... 
Da, transfer je predviđen za 3.jun, ali može biti i dan-dva ranije, a i kasnije...Ide se na 5.dan...miss blasticu
Mini, poslaću ti pp, večeras...ostavljam ti jedan broj..pa, ako ti te imperijaliste britanske
Nabla, Mini, ne opterećujte se sms-ovima...da mi uzvratite, meni je dovoljno da vam ih ja pošaljem, to će mi mnoogooo značiti, inače, primam izveštaj o isporuci, tako da mi je dovoljno da znam da ste primile...Sms je znatno jeftiniji iz R, no npr. iz neke EU...ali, ne opterećujte se , molim vas, odgovorima
....Ja ću ih slati kada budem mogla....Samo da znate, vremenska razlika je +2 sata u odnosu na Srbiju...znači,
ako je ovde 22h, tamo je ponoć!
Hunter, sve utefterisano!
Nemam vremena za još, pakovanje krenulo...sutra imamo još nešto van stana....
Devojke,
bokice, Rolnice, Filippa,/ništa ne brini, ide dovoljno ljubičastog sa mnom/
Potrudiću se da napravim za sve nas, jednu porukicu, neposredno, pred put!Tamo, sa smajama
Ovo nam je kuća, tamo vikendica...a vikend počeo....
Svrnem još ovde...