sanjala sam da se ObGyn javila na nasoj tem Nadam se da to ima neku simboliku
Stvarno, baš interesantno..otkud ti ona dođe na san

U "prolazu" kroz stan.....došla , mali predah, pa odoh kod gin. na UZ....od jurnjave, ali, bogme, i sada već sasvim pristiglog uzbuđenja, od cimanja...skitnje...žigucka ispod rebara, samo tako...ali, to je samo fizički napor...ovako sam OK!
E, devojke,na poklone stavljena tačka!
Za neverovatnih sat-dva sve završili u D.City-ju...a, nismo imali pojma..šta, šta...
Uglavnom, evo da znate:
Za G smo naišli na par sitnica, Berg Hoff-manovih...Stanite, stop!Nije nikakvo ludilo...Košta oko 1300,oo dindži...Uh, bio problem..šta uzeti nekom koga nisi ni video???Elem, to je kao neka pljoskica i hemijska olovka...ali, kako decento, sve je na prljvo-belo-sivom satenu...sa diskretnim detaljima...koji podsećaju na cirkone i opal...O, tome da je belosvetski upakovano..ne treba da vam pričamo...Ukrasni papir sa njihovim logom...itd...Zamišljajte...Plus jedna knjiga!
Za K....jedna duguljasta kutija dim.40X20X22 otprilike...kao od mahagoni boje drveta, sa pravagouanim otvorom, na vrhu, gde se kroz neki providni otvor vidi komplet set za otvaranje boce vina...do toplomera

, a zatim se otvara "drugi" nivo iste drvene kutije, gde je obložen crvenim satenom prostor u koji staje boca vina..koju smo mi kupili, ubacili, a prodavačica sve, opet, belosvetski upakovala...Sve nas koštalo to oko 2500, din!Plus će do
Osetila olakšanje...što ovo završismo....Uff...
Znam da sam potpuno otišla u off..ali, ovo je deo celog mog tretman plana za DEIVF!
Eto, da vam javim...
jedva čekam da se sutra ujutro naspavam..pa polako...slaganje...
ali, ima još za uraditi...a neke stvari samo za našu dušu...