evo, tu sam i ja...spavala danas..čudo ...4 sata...užas!Baš sam ljuta na mm što me ne probudi!!!
Interesantno, nemam još nikakav zent, što se približio odlazak...toliko su mi dominantna dešavanja na poslu,no, trebalo bi da radim do petka, a posle može svet da se ruši, ne postojim više ni za koga od njih...Jer imam samo još 2 petka do odlaska

I, to je to!
Treba pogledam neki mali present za tog novog G, pa i za K...ne znam šta ću??!
Ajd, ako neka ima neku ideju, pomagajte..
Mini, ovlašćujem te, evo, javno, da mi budeš PR, na Doktoru, dok sam tamo...javljaću ti se sms-om...a nastojaću da nađem neki internet-cafe...ne znam gde ćemo biti smešteni, ovog puta, to smo uzeli preko K, tj. agencije koja njih servisira, već godinama...za najam apartmana...Valjda će biti nešto ok...
Sutra podižem neke rezultate krvi, utorak briseve...valjda sve bude ok...
Od dr. nema ič abera, a niti se ja javljam, a niti ima potrebe...sve ide kako treba...mnogo je hvale one sa ff...I znaš šta, stvarno mislim da je njen uspeh tako veliki, upravo što ima specifkaciju tretmana za svakog pacijenta poselbno...a, ne po sistemu..ako si u POF-u...svi listom na istu terapiju..već, krajnja idividualizacija...
ne znam Mini, koliko god da su rigidni, mora da se ona , lično-moja dr. posmatra odvojeno od same klinike, zemlje,...a, ona ti je vrlo "proevropski" rekla bih orjentisana..I, ako misliš na neku embrio adopciju, dobro bih razmislila,eto, baš i o Avi...Ima mnogo razloga "ZA"...
I mislim da treba da to planiraš, čim ti se ukaže prilika, a ne da limitiraš sebe za neko vreme...Kakva 45.godina?Pa ti sve požuruješ, a tako da odugovlačiš?Nemoj!
Ili, sledeće leto?zašto?
U Avi bi mogla to sve završiti u roku-Odmah!
Kada sve sumiram, osim ako ne bude,nekih neprijatnih iznenađenja, hmmm....puno povereenje bih poklonila ovoj mojoj dr...Naravno, to ne znači da mi od nje zavisi hoću li se trudna vratiti, ali mi daje veliku šansu da bi tako moglo biti...
Mm je ok!Evo, sada sam ga spakoval na spavanje
Stvarno , bre, ne mogu da shvatim da se rastajate samo zato što neće da pristane bar da još jednom probate...Ovo sa stanom, da, baš je ozbiljno ovoga puta....Nije lako.Nije.
Ajd, hrabro, ako si dovde dogurala, prebrodićeš i ostalo...kao sve u životu!