Mini,
ma, htela ja da ti pustim u par navrata sms..al`predomislila se, sve kao ne znam gde će te poruka zateći, a ja bahanalujem tamo...Pa, kao, ajd, da ne budem smarač...Hotel je imao free bežičnu mrežu, ali nisam htela prilaziti...Mali predah.No, to ne važi za Rusiju!
Tako mi je drago, ovo sve u vezi posla!Iskreno, kada god sam čitala o tim tvojim intervjuima povodom posla,bila srećan što ja nisam u tvojoj koži!Eto, sad mogu da ti kažem.Naravno da ćeš polagati taj ispit.Sa dodatnim-konstantim usavršavanjem mora da se pomiri ne samo onaj ko je završio faks, već i ostali...turbolentna vremena...Ovde bi rekli-tranzicija...Zato, oberučke prihvataj to.. bolja plata...i tebi trebaju mala zadovoljstva...Razbiraš?
...e, ostalo....
I molim te, malo vise pisuvaj o tom Englezu i Istoricaru. Znatizelja ubijaaaaa!!!
I mene

Samo, kako sad 2 komada?

Zar istoričar nije , zapravo, "jedan englez" onaj isti kojeg Mini maniše po pitanju zuba?A?
e, još...
Zar nije Mini pisala"nice gesture" kada nm kupio losion, kremicu...Pa, išli na piće, pa na večeru...Te da je sve ona( Minika) "nice" "kada ga zamoli" da se odseli??!Znate šta, meni ovde nedostaje komadić za mozaik?

to sad ja malo karikiram...
A za ozbiljno....Može i ovako da se postavi:
ionako nisi imala stalan contract, od avgusta prošle god. do sada, zar ne?U ovom međuvremenu baš nisi bila spremna za konkretnu akciju...rekla bih...
A što se tiče planova,posla...ispita... pa, Mini, većina nas/ mada ima i jedan broj onih drugih, kojima ja iskreno zavidim/ isto tako pravi kalkulacije..planove...Ja sam prvi put u životu, rekla već, odlučila da tučem na paralelnim kolosecima..pa, šta bude...
Možemo mi tebi iznositi svoja viđenja tvoje situacije, ali, meni se čini, sve ti to čuješ, ali guraš nekako, polako, na svoj način...ne znam, neke stvari valja kratkim rezom preseći, a ponekad ...možda "tiha voda breg roni"...
Sve bi bilo jednostavnije, kad bi bio onaj malecki kamenčić

na svom mestu...Da, da...Hmm..biću optužena, opet, da imam razumevanje za tm...ali, Mini, ne zaboravi, ja sam te videla...Nisi ti ni ogorčena , ni besna, na tm..i dalje se izražavaš o vama, kao množini, kao paru....
Nemoj ovo da te iole pokoleba, potpuno sam sigurna da ćeš ti imati konačnu, ispravnu odluku, kakva god!
Ono što ti mogu kategorično reći, ti moraš da pokušaš još jednom...jednostavno, kao da si nedorečena, i da si na pola....Ti se ne miriš nikako sa odustajanjem...Onda, bar još jednom, čim definišeš konačno situaciju u školi!
I, to što nisam iskomentarisala neke druge momente, ne znači da ih nemam u vidu ....
Ajd, pa da bla-bla.....