Tako je BMW!Vala si ga rekla...Ovo u vezi posla!
Ja sutra krećem na posao..Na kraće.Inače, dobila sam plaćenu toleranaciju od šefa na čak mesec dana..U međuvremenu koristila odmor.
Posle jutarne terapije, kao sat da se navija, krene mi pospanost.I, probudih se, uključim mob, a ono sms...Inače, sam izričito mojim najbližim saradnicima zabranila da me obaveštavaju o poslu, dok sam bila na god.Nisam mogla više da izdržim.A i pre odmora sam se povlačila, sve kao da se ne rasipam,Znaju se prioriteti!I bila sam veoma krhka i ranjiva..ma pokidana...skroz!
Onaj kolega što sam vam ga spominjala..hahaha..očito nije dobio "crno na belo" rešenje, te je tako moj "nestimulisani"klolega digao sidro i otišao na odmor, te on odredio novog zamenika...???Žensko!E, tek je sada krenula igranka!A, mene niko ne očekuje.Otišla na odmor u teškoj ilegali!
No, i pored sve tolerancije mog šefa, ni meni nije ništa zagarantovano!Zato sam oprezna, koliko je to moguće!
Nema te hormonske terapije koja te može učiniti "blaženom"!Ne!Odmah krene talas vrućine! U trenutku!Od stresa!Tvrdim!
E,a kako su meni osnažila krilca, sada, možemo i na neki drugi način...

Naravno, moram voditi računa o sebi!Kada se svakim danom približava!Ali, ni ja nisam neki pasivni lik!
Želim da vam kažem da me je ovaj tronedeljni odmor vratio u život!Revitalizovao i mozak i telo!
Nemojte planirati odustvovanje na po par dana...ne daje rezultate, ipak, treba jedan kontinuitet.Bar je kod mene tako!
Ajd, kaži koliko su uopšte te konsultacije kod Vujović?Po ovim belosvetksim, napucanim klinikama idu od 80-120evra, sa UZ!
Mini, sigurna sam da ti je lepše sa malo kraćom kosom,kao i da te čini mlađom!Veruj mi, inače ti ja to ne bih kazala!Nemoj menjati oblik!Mada, bih ja nešto drugo promenila, all,ne znam...ne umem ja da ti velim to"na po neutralno, na po engleski"
Mishesa, ma shala...Nabla je sjajan čovek!Ponekad joj zavidim, kako tako mlađa od mene, a bude joj svaka na mestu!!
Ćao devojčice,ja ću pokušati da malo pauziram sa kompom...
Sve vas volim, ali stvarno!I nedostajete mi.Kada vas nema!Iskreno.