Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Uuu, Minika, pa lik me je fascinirao svojim IQ Bože, tim se fazonima naši muškarci ne služe već stolećima

Pametni Englezi... sta ces....

...Ili, ti stvarno misliš da ćeš uvek uz "osmeh" da ga ubediš da se preokrene u svoj svojoj izričitosti?!

Nikad ne treba osmeh podceniti :wink:

Le-le...ženo,pa posle ovih svih mudrovanja, mora nešto biti, kako valja!!!

Au Lili mora padne neki zeleni talas.... Posle nasih tete a tete....

Podsisala sam se i sad izgledam jedno 5 god mladja... Bas... Idem sad da se skockam pa u shopping... Sutra idem na izlet sa klincima... treba me neki leisure clothes da izgledam COOOOLLL....

Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

aU - NESTO mi ne leze citati.... Ovo ispade ko' Lili kad je ucila da koristi boje sa crno-belom tehnologijom.... :wink: :wink:
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Mishesa :D

anibla :P

Kristina :)

BMW :P

Filipa :wink:

Ajd treba nam jedan update ovde na forumu, da znamo jeste zive.... :lol:
Mishesa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 8:53 pm

Post od Mishesa »

Zive, zive, tj bar ja:)

Ne mogu da verujem da je Lili upamtila da mi je Nabla idol;) Secam se da je tad Nabla nesto pricala u cemu sam se totalno pronasla, sto mi se desilo i par puta pre toga, nekako dosta svog sam prepoznala kod nje, pa je odmah proglasih za idola;)

Inace sam trenutno u drugom pokusaju sa injekcijama estradiola kod Vujovicke, rece da ima smisla pokusati triput za redom, pa videti sta dalje, tj da li je donacija jedina opcija.
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Mishesa,

Lili ti je ko slonce ovde na forumu.... Pamti cak i stvari koje se ti vise ne secas da si rekla.... Ne stvarno.... :roll: :wink: :lol:

Jedini konkurent joj je moja mama... Ali njoj sad vrisnula memorija, tako da je Lili ubedljivi pobednik.... :wink:

good luck sa tretmanom... Podseti me, radis li stimulisani ili prirodnjak i kakav stav ima tm prema eventualnoj donaciji?
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Zdravo devojke :lol:

I ja bila par dana malo u prirodi...bas mi je prijalo, ali cim se vratih na posao iznervirah se.Sta cete kad nas ima svakakvih,nekima je bas stalo da pokvare tudje raspolozenje i prosto su ljubomorni na osmehe i pozitivnost.Koliko god ih ja zaobilazila u sirokom luku,ima ih previse.

Na zapadu nista novo.Pokusala tri puta prirodno uz Vujine konsultacije,pa to ti je kao da placas ratu za stan od 100 m2 :evil:

Uglavnom,njen zakljucak je da mi je donacija jedina alternativa,mozda je malo pozurila sa zakluckom jer sam je ja poterala,ma sve mi vise dozlogrdilo,svi su u sustini isti,samo pare,pare.....pare!!!!

Uglavnom sada planiram odmor,red planine,red mora....punim baterije za tamo neki novi pokusaj u bliskoj buducnosti.

Ne pogledah u kuglu da vidim kada je to....javi cu vam.

Ajd ljubac svima.
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Tako je BMW!Vala si ga rekla...Ovo u vezi posla!
Ja sutra krećem na posao..Na kraće.Inače, dobila sam plaćenu toleranaciju od šefa na čak mesec dana..U međuvremenu koristila odmor.
Posle jutarne terapije, kao sat da se navija, krene mi pospanost.I, probudih se, uključim mob, a ono sms...Inače, sam izričito mojim najbližim saradnicima zabranila da me obaveštavaju o poslu, dok sam bila na god.Nisam mogla više da izdržim.A i pre odmora sam se povlačila, sve kao da se ne rasipam,Znaju se prioriteti!I bila sam veoma krhka i ranjiva..ma pokidana...skroz!
Onaj kolega što sam vam ga spominjala..hahaha..očito nije dobio "crno na belo" rešenje, te je tako moj "nestimulisani"klolega digao sidro i otišao na odmor, te on odredio novog zamenika...???Žensko!E, tek je sada krenula igranka!A, mene niko ne očekuje.Otišla na odmor u teškoj ilegali!
No, i pored sve tolerancije mog šefa, ni meni nije ništa zagarantovano!Zato sam oprezna, koliko je to moguće!

Nema te hormonske terapije koja te može učiniti "blaženom"!Ne!Odmah krene talas vrućine! U trenutku!Od stresa!Tvrdim!
E,a kako su meni osnažila krilca, sada, možemo i na neki drugi način... :x Naravno, moram voditi računa o sebi!Kada se svakim danom približava!Ali, ni ja nisam neki pasivni lik!
Želim da vam kažem da me je ovaj tronedeljni odmor vratio u život!Revitalizovao i mozak i telo!
Nemojte planirati odustvovanje na po par dana...ne daje rezultate, ipak, treba jedan kontinuitet.Bar je kod mene tako!

Ajd, kaži koliko su uopšte te konsultacije kod Vujović?Po ovim belosvetksim, napucanim klinikama idu od 80-120evra, sa UZ!

Mini, sigurna sam da ti je lepše sa malo kraćom kosom,kao i da te čini mlađom!Veruj mi, inače ti ja to ne bih kazala!Nemoj menjati oblik!Mada, bih ja nešto drugo promenila, all,ne znam...ne umem ja da ti velim to"na po neutralno, na po engleski" :wink:
Mishesa, ma shala...Nabla je sjajan čovek!Ponekad joj zavidim, kako tako mlađa od mene, a bude joj svaka na mestu!!

Ćao devojčice,ja ću pokušati da malo pauziram sa kompom...

Sve vas volim, ali stvarno!I nedostajete mi.Kada vas nema!Iskreno.
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Lili - aberisi ti to... Ne mozes tako da nacnes, pa nista.... :roll: :lol: :o :wink:

BMW- dobra ideja sa odmorom i stresom... apsolutno....

Lilika... neces ti moci da odolis a da ne zaviris...

Kako je resto drustva?

Vratila se sa school tripa.... Exhausted....
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Joj, Mini,hoću, hoću, puca mi glava....

Ajd, čujemo se...

Baš imam veliko S na poslu...
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Izes S... Lilika.... :wink: :lol:
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Sta je ovo,kakva učmalost :o

Gde ste sve?

Ajd da ne vršim prozivku,javljajte se same.
:wink:
rolnica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 2:20 pm

Post od rolnica »

Evo i mene, nisam se dugo javljala :)
I mene je Vujovicka ubacila u krug zvani "hajde da probamo prvo sest meseci prirodno da pratimo ciklus" , a to sve zbog onog dominantnog folikula od pre dva meseca koji se nicim izazvan pojavio :) Tako da sam prosli mesec bila na UZ i imala dva folikula koja su rasla i rasla i na kraju ni jedan nije napravio nista :) Tako da sad krecem ispocetka.
Osim, sto CP pocinjem da pijem drugog dana ciklusa.
To je jos jedan primer, kako ja pojma nista nisam imala o ovoj temi, pa se tako ispsotavilo da 6 meseci pijem CP 21 dan, sedam dana pauze, pa pocinjem novi krug ispocetka. Bez obzira na menstruaciju! Procitala u uputstvu :)
To se sasavim spontano ispostavilo, kad doktorka i ja pola sata pokusavamo da uskladimo koji mi je dan ciklusa sa brojem tableta CP koje imam na raspolaganju. Onda pozovem Vujovicku da joj ispricam, smeje se zena :) Kaze, ajde sad probajte da pocnete da pijete drugi dan ciklusa.
Inace nisam bas najsrecnija ni sa CP. Pocela sam da se gojim, i imam utisak da sam propilicno naduta od njih. BMW, ti rece da ih pijes dve godine? Nemas ni jedan propratni simtom? Blago tebi.
Takođe, u ponedeljak idem ponovo da vadim FSh, interesuje me da li i dalje ima tendenciju pada, od koje ja nemam nista sve dok je preko 10 :)
Eto devojke, to je "kratak" report od mene, pozdravljam vas sve :)
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Ja danas 'off sick' .... Nesto me spopala migrena juce na poslu, povracala ...cudo jedno....tako da danas odmaram.... Sefica mi rekla da probam ozdraviti :roll: :roll: do ponedeljk zbog nasih maturanata... Kako to da probam ozdraviti...kao da ja to namerno se pa razbolela.... :roll: :roll:

Javicu se kad budem u boljoj formi.... Veliki ljubac svima....
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Mini,
sklanjaj se od kompa dok imaš migrenu!!!
Mrak,apsolutna tišina,dosta tečnosti, ja stavljam i vunenu kapu na glavu!Primiri se!Proveravaj pritisak!

Rolnicice :D

Kod mene...na poslu ništa dobro... ...prepoznala sam kod sebe tugu koja je nadjačala bes... neka, neka ih.....
Kristina, primila tvoj pp,..Mislim da devojke sa Doktora, nisu ni znale kakvo si ti veliko srce!

Ajd, drage moje...doći će bolji dani!
Korisnikov avatar
dr bokica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 6:19 pm

Post od dr bokica »

Lily bas me nasmeja sa ovom vunenom kapom. Pokusavam da te zamislim.
Jel bar pomaze?
Odgovori