hmm...evo, upravo mi stigao mail iz sekretarijata klinike, ..kažu, primili uplatu, i da li potvrđujem tretman plan?Ne vidoh nikakvu izmenu, u odnosu na već poslati od strane dr...te i ne znam šta više pitaju i šta bi više da confirmujem...no, više i ne zentam od svakog njihovog mail-a...Ajd, dosta, više...potvrđujem, po 100. put, te se nadam da iza toga ne sledi opet drama neka...a, vala, što god...Sve sada lakše podnosim jer sam se pošteno ispavala, ovih dana!
U vezi Mini...baš mi je drago da sam je upoznala!E, da nisam čitala između redova, tj. sms-ova...možda se i ne bi videle...A, ja bih sebi prebacivala da je nisam dobro razumela...To su detalji, nisu ni bitni!
Znate, Mini je jedna prava nežnica, umiljata...Jel da, ko bi rekao?Po njenim postovima?Deluje kao džambas biće, švrćnuto načisto....No, to je jedna od razlika virtuelnog i stvarnog...
Takođe, iz njenih postova ne bi mogli zaključiti koliko i u kojoj meri je Minika poprimila British manire( naravno, pod uslovom da ih oni- englezi..britanci imaju)

Šta ću Mini, od svih Evropskih država njih baš nikakao ne podnosim.....
Hmm, da nisam bila u prilici da posetim Darbyshire..valjda se tako piše...i da mi nisu ostala u trajnom sećanju

slike, ljudi...događaji, čak od pre 20 i više godina...itd...možda bi i moja percepcija bila malo drugačija,možda bih te doživela kao jednog "tipičnog njihovog primerka", uprkos svim komunikacijama ovde na forumu...
No, jedno je sigurno, Mini je zadržala dobru stranu našeg Balkanskog duha, i rekla bih,i našu Balkansku trezvenost....Nemoj, Mini, molim te, da te vreme pregazi tamo i da se utopiš!
No, ja bi Mini te njene ingliš

manire, časkom, za tri dana, ispeglala!
E, sada, pošto mi je dosadilo sms-ovanje...okrenula sam je na tel...Joj, vrisnula bih od smeha...Možete misliti koliko se ona zbunila, koliko se odvikla od te naše neposrednosti/ koja nije uvek na mestu/, i pored činjenice da smo ovde lalalaalala o čemu , mnoge od nas, nisu ni sa svojima najbližima...kada mi je se obratila sa :"Vi"????!!!!!! Ej, bre, sa VI?!!Ona toga nije svesna, verovatno

Tada sam shvatila da ma kako situacija bila neobična, i koliko god da sam ja "Drvena Marija"u realnom životu, da je na meni da "prevaziđem" taj prvi kontakt...
Mini, bre, nabila si mi tremu veću nego kada sam se viđala sa nekim frajerom!!!
Ali, stvarno!
na stranu okolnost da je Minika zentovala i u smislu bezbednosti...
Bre, Mini, ko će vas engleze da spopada, pa vi ste , bre, prezadužena nacija...Evo, kažu na TV-u, dugujete na kred,karticama 2 hiljade milijardi evra!!!!
Shalu na stranu, ni meni ne bi bilo svejedno da sednem u potpuno tuđ auto, sa nepoznatim ljudima...Kako te mama učila, devojko?Tako, sa nepoznatima?Ha?
Da, čak joj i boja glasa sliči englezima...Znate ono , kada oni u "visokom" tonu akcentuju neke slogove, samoglasnike?Da, da...
E, dalje, kada je raspalila po cigarama, zajedno sa mm...došlo mi je da je spakujem na pogrešni terminal, i pošaljem u Škotsku!YES!
E, da, da se vratim na Minin komentar, prilikom našeg susreta, kako na ff.." ne vole da se priča-piše ništa negativno, kao sve mislimo i osećamo pozitivno..bla-bla.."Ku-ku, šta bi rekli da su nas ovde čitali...Pa, to bejahu pravcate drame!!!
No, Minika, iako nemam magistraturu iz sociologije, da ti ja "svojim rečima" to interpretiram....Oni-tvoji englezi...na taj način, oni zapravo "ulepšavaju stvarnost"!
U tome je razlika između našeg chatovanja ovde, i tamo...Zbog toga, ti i pripadaš ovde!!!
Da dodam još nešto,...Mom izneđanju i mom shoku nije bilo kraja, kada sam saznala jedan lični "detaljčić" o Mini...čudo..čudo...e, to vam neću kasti....Ih, šta ti je sudbina!
Rusi bi rekli-sudba! Englezi - destiny!
Stvarno, ima li slučajnosti u životu, ili je, ipak, sve to posloženo....na "neslučajan" način...
Mini, imaš neku repliku?
Kazah li ga ispravno?
Toliko, za sada. Dovoljno....za čitalice...
...sada, odoh na lagano pakovanje i pripremanje....