Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
vremejezabebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm

Post od vremejezabebe »

hvala ti puno na odgovoru ,moj amh je o,oo2 ako mislis da si najgora varas se .i ja sam ga radila tek ovog meseca posle 2 godine lecenja kod ivanovica ,idem cim dobijem gore mislim da ce goca biti iznenadjena .ima 27 godina ali fol svakog meseca raste puca na 22 ili 23 sve igleda ok ,jedino sto su bili u decembru prazni to mi je prvi pokusaj vto pre toga inseminacije uz stimulaciju na koju ocajno reagujem po 2 fol .
ANIBLA puno pozdrava to ti je ukratko o meni
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Mishesa, jos mi se dr nije javila,ali kada se bude javila imam ja podosta pitanja za nju.U svakom slucaju,mozda pokusam jos jednom ( to bi bilo 4. put),dosta za " umirenje savesti" sa moje strane, iako je ona rekla od 3-6 meseci pokusaja za pravu sliku.

Nista nije menjala u odnosu na prvi put,osim sto mi je estradio ukljucivala 3.dc,a cikloproginovu od 2dc.

Dodje mi da sama probam u sledecem ciklusu,ali sta ako uspe,a ja ne znam sta dalje? A kod mene se samo nepredvidive stvari dogadjaju, tako da ni ova solucija ne bi bila iskljucena.

Kada ti treba da ides ponovo kod nje?Sta je tebi rekla...?
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

cao svima.... E Lili - lepo si ti to sve poslozila...

Evo da prokomentarisem....

Nisam imala pojma da sam te persirala.... To pokazuje koliko sam tripovala .... bogme... Ono kao pred autoritetom... Ocekivala sam i nekog od 180 cm posle svih diskusija o visini i nogama... al dobro je sto nisam bas morala toliko da skakucem i gledam sve vreme na gore....

To za akcenat.... interesantno.... Znaci ja postadoh stranac i tamo i ovde ...

Obradova me bar za nase lepe balkanske osobine....

Da... sto se tice prezaduzenosti... i nismo neki catch...dobro kazes... dzabe sam tripovala, Hha? Zvanicno smo bankrot... Zar nije to super kad odes iz bankrot zemlje u drugu novopecenu bankrot zemlju za bolji zivot ? U pravu si ....nismo vise interesantni....Imam ja bosanske krvi... sta reci... Ne moze se od korena pobeci... Kud svi tu i mali... Mujo...
Dzebiga...

Po pitanju... kao fina, ....lepo vaspitana... No, no... ja jos uvek imam 'ratnicku reputaciju' ovde u skoli ... i obicno nisam bas bogobojazljiva al' sam od tebe utripovala skroz naskroz... Lilika, Lilika... Opasna si... opasnija mnogo uzivo nego ovde na forumu... Ja sam jos virtuelno utripovala... a face to face ...totalno... Jos kad mi rece...nemoj da se plasis... ja manja od makovog zrna... Trta, mrta... :lol: :lol:

Nadam se da si se sad popakovala lepo...Zelim vam oboma da se lepo provedete i odmorite...pa drzimo palceve...i slavimo bepce u Junu....

Sta bi sa cigaretama? Nadam se da radis na tome da postanes savrsena... Lili....nemoj bre da odradjujes polovicno.... :wink: :D Zelim ti puno lepih i dramaticnih trenutaka u Tunisu...tako da nam se vratis iscoolirana i smirena... ko' spricer.. :wink: :wink: .

Cao celom drustvu....

drzim vam palceve u novim pokusajima... Vreme za neke lepe vesti na forumu....Lilika ce da predvodi... naravno....
Mishesa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 29, 2009 8:53 pm

Post od Mishesa »

ANIBLA da li se donacija u Visegradskoj placa? A jos bitnije, sta saznas o donoru, ako uopste nesto saznas?

BMW vidi da li ti je stigla pp.
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Mishesa poslala sam ti pp
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Cao drustvo...

Samo da vam pozelim good luck i da vidim kako ste...

Ja malo u temama i dilemama oko posla... Bas me stisle nedoumice...umesto da se radujem...

eto cuvajte se svi... Big pozz i ljubac....
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nina68 »

Mini, citala sam na kutku za posao. Nekako mislim da se sve ponasamo pogresno, uvek odbacimo ono sto nam zivot daje i odemo da jurimo vetrenjace. Pusti da te zivot vodi ovog puta. Prihvati stalan posao, makar morala sa stomakom do zuba kasnije da polazes drzavni. Nekad to zivot sam najlepse organizuje. Nismo mi reziseri, iako mislimo da jesmo, valjda je to i najveca zabluda. Novac je uvek problem, ali kako bi kad bi prirodno ostala trudna, i dalje bi imala ratu za stan i sve ostale obaveze. Tad bi prosto moralo nesto da se resi. Idi jedno po jedno.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

nina68 napisao:Mini, citala sam na kutku za posao. Nekako mislim da se sve ponasamo pogresno, uvek odbacimo ono sto nam zivot daje i odemo da jurimo vetrenjace. Pusti da te zivot vodi ovog puta. Prihvati stalan posao, makar morala sa stomakom do zuba kasnije da polazes drzavni. Nekad to zivot sam najlepse organizuje. Nismo mi reziseri, iako mislimo da jesmo, valjda je to i najveca zabluda. Novac je uvek problem, ali kako bi kad bi prirodno ostala trudna, i dalje bi imala ratu za stan i sve ostale obaveze. Tad bi prosto moralo nesto da se resi. Idi jedno po jedno.

Za ovo imas pice!
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Ma upravu si ti Nina....Znam ja to sve... Ali covek uvek tako nesto mozga i kreira sebi frku...Meni je dosadilo da se kvalifikujem stalno...i malo postaje tragi-komicno. Ali ponuda je dobra svakako...

Kako si ti sad? Kako se osecas? Da li ima honorarnog posla da malo zaokupis misli. Znam i da je tesko da se radi kad covek prolazi kroz tretmane.... To je nocna mora, sto znaju samo oni koji su kroz to i sami prosli....

Probaj da se pazis i da se malo oporavis od svega...
nina68
Stalni član
Stalni  član

Post od nina68 »

Kad se cita ono sto pisem, covek bi mislio da sam grozno, ali zapravo ovi dani nekako lagano prolaze. Odlazimo na neka lepa mesta po Beogradu, kafica, sokic, blejanje u zelenilo,...bez posebnih zelja. Znas, ta potreba da se kontrolise sopstveni zivot nije uvek dobra, prosto ne mozemo imati kontrolu, da je tako sve bismo imale savrsene zivote. Znam da je uzasno stalno se kvalifikovati za nesto i meni je to kamen spoticanja. U onome cime se bavim covek stalno mora da konkurise i dokazuje se, ali valjda je to manji problem. Sigurnost puno znaci.
Tuzno mi je kad pomislim da mi citav jedan kosmos verovatno nece biti dostupan u zivotu. Kupovina decijih kolica, malecnih odelaca, miris bebi kozmetike, male rucice oko vrata...to me saceka svako jutro kad otvorim oci, bas sam pateticna...s druge strane ni kosmonaut necu biti, pa se ne zalim...
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

A sto nece Nina? Imate jos uvek opcije da imate porodicu...Zasto bi proprustila sve to za cim ceznes?

No tako to mozda sad izgleda... Al daj si malo vremena i pokusaj da imas open mind ka nekim drugim opcijama, dok si jos u procesu sa tretmanima...
TM je ipak uz tebe i dobro je sto pokusavate da malo uzivate u svim tim stvarima koje si nabrojala...dobro je to...odmara dusu, sto vam je oboma sad potrebno...

Big hug...
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Nema Lilike ovde pa zatisje... Evo da dignem temu... Vec smo presli na drugu stranu...TCCCC

Kako ekipa? Sta se desava?

Tanjuska sta je s tobom? Imas ti neke planove?

Ja nesto mozgam kud i kako dalje... Verovatno u verziji osloni se sam na sebe....
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Mini pa naravno da je zatisje kad se Lili kupa a ja samo virim :wink: .

Meni je sada verovatno najbolje da malo stanem na loptu. Suvise stresa,drame i znas vec cega, me umorilo pa ovih dana i ne razmisljam o tome. Zato ovde i ne komentarisem nista jer se opustam.... od svega :wink:

Kazes verzija osloni se sam na sebe..... :o . Meni se to bas dopada mada me malo iznenadjuje,jer kad pogledas iza sebe koliko si i do sada mogla da se oslonis bar u poslednje vreme.

Ja opet pricam gluposti ali znas vec moje misljenje o svemu. :D :D :D

Ajde pozdrav pa se sretnemo sigurno i tamo.
Mini
Aktivan član
Aktivan član

Post od Mini »

Tanja, Tanja...ti si nam bas neki filozof.... Kako se opustas?

Lilika -0 zaviris li ti u neki inernet cafe ? ili si samo na plazi.... Bas ti zavidim...
nina68
Stalni član
Stalni  član

Post od nina68 »

Tanja, ti si sad u slicnoj fazi kao i ja. Ovo sve toliko iscrpi coveka. Vec u 9 uvece mi se spava, ujutro mi se ne ustaje, volela bih da nesto drugo radim, a nekako kao da jos uvek cekam rezultate. Rekla sam to mm, a on ima isti osecaj, kao da nesto cekamo, besciljno...Treba da se odmorimo, KAKO? Treba otici nekud, S CIM?
Javio mi se neki covek za privatan poslic, jednokratna stvar(bilo bi lakse kad bi se znalo cime se bavim, ali nekako ipak smo ovde odvec izlozeni...)
platice u septembru, da ne poverujes, ali daj sta das, da zamajem misli...
Mini, pominjes tm na kutku, cini mi se da si rekla da radi, ako radi onda nije vise tako zavistan od tebe, pa bez grize savesti mozes da rscistis tu situaciju, a pominje se i neki Englez...Sta to bi?
Ne znam za dalje, za sad citam, gledam neke filmove...videcemo...
Odgovori