Svi smo mi razliciti, svaka je zena za sebe i ne mozemo se svi svrstati u isti kos. Tako da ja nijedan komentar necu shvatiti zdravo za gotovo, samo bih zelela nesto vise da saznam na ovu temu.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ja tu ne vidim nista cudno. Lily je nekih 10-tak strana unazad postirala text na nasem o POF-u. Sustina je u tome da se POF ne moze izjednacavati s klasicnom menopauzom, da za razliku od klasicne menopauze, kod POF jos uvek postoji povremeno izdvajanje folikula, a kod menopauze ne (a ako i postoji, velika je razlika u oplodnoj moci jc kod POF-ovke u odnosu na zenu u 50-tim godinama).secam se da je dr. na UV-u video poprilican folikul sto mu se "nije uklapalo" u izmerenu vrednost FSH(oko 47).
al me razgali s ovimLovely, jobely!
Ne mislim da su analize koje radis nepotrebne za odlucivanje sta dalje u tvom slucaju. Znaci, analize koje placas su ti neophodne da se dokaze (sa svezim rezultatima) da ti je neophodna donacija. A analize koje ces raditi, a koje su Vuji potrebne za istrazivanje, radices besplatno.ANIBLA napisao:mi Vujovicki sluzimo kao "materijal" za naucno-istrazivacki rad.