Lily, sta spominjes Nablonju, mislis on je zasluzan za moje dizanje ili...ga spominjes u nekom drugom kontekstu?
Nisam ga spomenula u kontekstu "tvog dizanja"

, ali, draga, , ako si tako ti shvatila i prvo pomislila, hmmm...onda, baš lepo

...ja mislila na onu priču o monitoru..ekranu...
....Moje iskustvo je vrlo slično, tj. isotvetno...kao i Aniblino..u pokušaju da se spasi fsh..koji je padao, nikada dovoljno...i nikada nije dolazilo do spontanog ciklusa...bez upotrebe CP...sve je bitno, za uspešan tretman...ali kvalitet jc..je valjda najbitniji!ova moja, eto, imala već dve uspešne donacije, pa plus dvoje dece...kuc-kuc...
Lili - sto bre ne kazes kad ides...
ne znam tačno kada krećemo...da ne kažem da se po malo i oko toga nerviruckam...trudim se da ignorišem tu činjenicu..iako mi je neophodno i zbog posla i svega...još...
Ono što vam sigurno mogu reći : Zakazano: 8.aprila...u 12h!Ne bi trebalo ništa tada da radimo, i uopšte se pitam zašto dolazak..tako tek...No, ona je napomenula da se može računati +- par dana...
Definitivno smo tamo do 17-18 aprila....Napisala da bi mogli putovati nazad 17 aprila, ali je dodala
"or later"
2.aprila radim poslednji UZ i to joj šaljem mail-om..navela baš: samo debljinu!Iako ćemo za koji dan već biti tamo....Inače, drugi april mu dođe 12.dan ciklusa...
Eto,. devojke, ...to je to...
ja ću se povući...malo, ali sada za ozbiljno...pa se pišemo ...kada iznavatam ove rezultate...jer sam ušla u rok, za traženu važnost istih...
I, na kraju,onako počela neka laka tremica... ....

a, imam i toliko drugih nekih sitnica da obavim...spopalo me či
šćenje kuće...kao da od toga zavisi sve...bezveze...ali, sve ko velim...a šta ako ne budem mogla kasnije....
Klopam povrće...samo tako...Čokoladu nisam okusila danima....niti ću...Čak mislim da sam i smršala ..u odnosu na dodatih 4 kg!U međuvremenu!
Sledeći put pišem o onoj intuiciji..koju smo više puta spominjale..i neobičnim koencidencijama...
Bila je u subotu , oko ponoći, veoma neobična emisija na Avali..Opra show...tema: "ciljana vizija"...baš i kada smo pričale o ovim našim kolegama i njihovim akcijama da nas " nezamenljive"

eto...zamene...
Ćaos, drage moje!
Ivana, često pomislim na tebe...
Ajd, pričajte i bez mene...lepo vam ide

ps. Lisy, jel se to meni učini ili ti nekog savetova da pohita?Ne moraš ni ti na prvi avion, ali daj sebi neki rok, evo ja sam ordinarni primer...odugovlačenja...ako krenemo od 2006.godine....prvi mail za donaciju poslala decembra 2007....Koji je danas datum??
Nina, samo hrabro!
Kristina, ma uživaj u Dubaji...hmmm...
Tanja, ja bih ipak dodala malo estradiola...
e, nekog ću izostaviti...ali, sve vas držim u glavi....Čujemo se...