Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 8:26 pm
Pozdrav korisnicima foruma! Ja dosla malo kod vas posto me je uputila NABLA sa foruma *HORMONI LUDILO* na vas forum za pomoc. Ukratko cu da neponavljam po ko zna koji put sa foruma na forum. Do nove godine sam se lecila kod dr.Svetlane Vujovic na privatnoj klinici u mom gradu. Lecenje je trajalo unazad 8 godina upocetku od prevremenog ulaska u klimaks a posle par godina ukaci me i stitna zlezda. Sada sam na dve hormonalne terapije letroks i trisekvens ali mi sledi kontrola. U privatnoj klinici me obavestise da dr.Vujovic nedolazi vise nego ce doci dr.Vircburger Miroslav sa KBC Zvezdara. Ima li neko iskustva sta da radim: nastaviti lecenje kod dr.Vujovic molim adresu ako neko zna privatnu kliniku u BG ili da predjem na lecenje kod dr.Vircburgera. Inace dr.Vujovic je svetska zena i doktor svaka joj cast. Unapred hvala za pomoc.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ekaterina, nikog ne mrzi da ti da podatak o Vujovicki. Tanja te je dobro uputila, ali izgleda da se ne snalazis u internet komunikaciji.
Evo podatak o Vujov. koji si previdela na temi "Hormoni ludilo", a nalazi se na 1. strani (ti si pisala na 2. strani!)
Evo podatak o Vujov. koji si previdela na temi "Hormoni ludilo", a nalazi se na 1. strani (ti si pisala na 2. strani!)
privatno radi u Polimedic tel. 011/2084123 ili 011/2084124 Cvijiceva 24.
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Nego, BMW imam jedno ozbiljnije zapazanje. Jel si ti, prvi put kad si isla kod dr. Vujovicke radila nalaze i tada ti FSH bio oko 40, pa ti ona trazila da ponovis, uz dodatak ovih drugih, i on se sam od sebe (za to kratko vreme izmedju dve posete dr.) spustio na 8 i nesto? Ili si joj ipak nosila raniji nalaz FSH?
Odnosno, moje pitanje je, u kom roku ti je FSH sa 40 dosao na 8, i uz pomoc cega? Samo Cyclo - Progynove?
Pozz.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
Rilnice, ja sam otisla kod Vujovicke sa nalazima uradjenim 2dc poslednje menstruacije.
Dogovorile sno se da startujemo od narednog ciklusa i da 2dc izvadim onih 5 hormona,javim joj rezultate i pocnemo sa terapijom.
Dkle odgovor je da se fsh smanjio od jenog ciklusa do drugog sam po sebi, inace poslednjih godinu dana fsh mi se vrti od 40-48.
Zato i kazem da sam bila, u najmanju ruku, u soku.Sve ovo vreme( 3 godine) pijem cikloproginovu,nista specijlno nisam radila,osim sto sam pred poslednju vto u novembru isla na 10 tretmana od po sat vremena u hiperbaricnu komoru. Dakle moguce je da sam se podmladila
Dogovorile sno se da startujemo od narednog ciklusa i da 2dc izvadim onih 5 hormona,javim joj rezultate i pocnemo sa terapijom.
Dkle odgovor je da se fsh smanjio od jenog ciklusa do drugog sam po sebi, inace poslednjih godinu dana fsh mi se vrti od 40-48.
Zato i kazem da sam bila, u najmanju ruku, u soku.Sve ovo vreme( 3 godine) pijem cikloproginovu,nista specijlno nisam radila,osim sto sam pred poslednju vto u novembru isla na 10 tretmana od po sat vremena u hiperbaricnu komoru. Dakle moguce je da sam se podmladila