Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
ekaterina94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 04, 2009 8:26 pm

Post od ekaterina94 »

Pozdrav korisnicima foruma! Ja dosla malo kod vas posto me je uputila NABLA sa foruma *HORMONI LUDILO* na vas forum za pomoc. Ukratko cu da neponavljam po ko zna koji put sa foruma na forum. Do nove godine sam se lecila kod dr.Svetlane Vujovic na privatnoj klinici u mom gradu. Lecenje je trajalo unazad 8 godina upocetku od prevremenog ulaska u klimaks a posle par godina ukaci me i stitna zlezda. Sada sam na dve hormonalne terapije letroks i trisekvens ali mi sledi kontrola. U privatnoj klinici me obavestise da dr.Vujovic nedolazi vise nego ce doci dr.Vircburger Miroslav sa KBC Zvezdara. Ima li neko iskustva sta da radim: nastaviti lecenje kod dr.Vujovic molim adresu ako neko zna privatnu kliniku u BG ili da predjem na lecenje kod dr.Vircburgera. Inace dr.Vujovic je svetska zena i doktor svaka joj cast. Unapred hvala za pomoc.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Na onoj predhodnoj temi imas na prvoj strani broj tel i ordinaciju gde radi dr. Vujovic pa pogledaj . Nije mi tesko da ponovo napisem ali ne bih da ispadne kao neka reklama. Pozdrav.
vremejezabebe
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm

Post od vremejezabebe »

lily-an citam ,citam ali cekam vesticu pa da krenem ,bila mi je dr na odmor tako da se nista nije desavalo ......... :cry: pa nemam o cemu da pisem
ljubim vas i javljam se sa rezultatima za nekoliko dana
da vidimo ciji je fsh veci :wink: :wink: :wink: :wink:
ekaterina94
Novi član
Novi član

Post od ekaterina94 »

IZGUBIH OCI TRAZECI U OVEKASNE SATE. Nemogu naci po prethodnoj temi telefon i adresu za dr.Vujovic. Posto TANJU68 mrzi da pise ja bih zamolila BLAK MAGIC WOMAN posto vidim da se i ona leci kod dr.Vujovic da mi ona da adresu i tel. klinike gde mogu naci dr.Vujovic.HVALA UNAPRED![/b]
ekaterina94
Novi član
Novi član

Post od ekaterina94 »

IZGUBIH OCI TRAZECI U OVEKASNE SATE. Nemogu naci po prethodnoj temi telefon i adresu za dr.Vujovic. Posto TANJU68 mrzi da pise ja bih zamolila BLAK MAGIC WOMAN posto vidim da se i ona leci kod dr.Vujovic da mi ona da adresu i tel. klinike gde mogu naci dr.Vujovic.HVALA UNAPRED!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Evo da ne bude da me MRZI napisacu ponovo. 011/2084123 i 011/2084124 Polimedic Cvijiceva 24. Nadam se da sam ti pomogla. Pozdrav. :wink:
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Ekaterina, nikog ne mrzi da ti da podatak o Vujovicki. Tanja te je dobro uputila, ali izgleda da se ne snalazis u internet komunikaciji.
Evo podatak o Vujov. koji si previdela na temi "Hormoni ludilo", a nalazi se na 1. strani (ti si pisala na 2. strani!)
privatno radi u Polimedic tel. 011/2084123 ili 011/2084124 Cvijiceva 24.
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

hahaha, veceras smo Tanja i ja dezurne :wink:
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
ekaterina94
Novi član
Novi član

Post od ekaterina94 »

Hvala Tanja68. Nisam mislila nista lose nego sam stvarno umorna. Pomogla si mi itekako. Niko mi se nejavi za dr.Vircburgera. Ako je neko cuo za njega moze li mi reci. Jos jednom HVALA.
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Kad smo vec kod dezurstva Nabla sta li radi LILY u ove kasne sate? Mene proziva da me nema a onda lukavo nestane :wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

rolnica napisao::( Nije mi TM bio pri ruci tih dana :)
Kako, kako?
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

e pa Lily ti sve primetis!!!!

Ja taman htela da precutim.Izgleda da me muz vara :evil:
rolnica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 2:20 pm

Post od rolnica »

:P To mi je ostala fora sa jednog drugog sajta, smesno mi to menjanje MM u TM u zavisnosti od toga ko pise o partneru :) I onda smo napravile salu, da se o njemu uvek pise kao TM... nadam se da nema ljutnje :oops:

Nego, BMW imam jedno ozbiljnije zapazanje. Jel si ti, prvi put kad si isla kod dr. Vujovicke radila nalaze i tada ti FSH bio oko 40, pa ti ona trazila da ponovis, uz dodatak ovih drugih, i on se sam od sebe (za to kratko vreme izmedju dve posete dr.) spustio na 8 i nesto? Ili si joj ipak nosila raniji nalaz FSH?
Odnosno, moje pitanje je, u kom roku ti je FSH sa 40 dosao na 8, i uz pomoc cega? Samo Cyclo - Progynove?

Pozz.
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Gde je ex komunjara, da čestita praznik? :wink:
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Rilnice, ja sam otisla kod Vujovicke sa nalazima uradjenim 2dc poslednje menstruacije.

Dogovorile sno se da startujemo od narednog ciklusa i da 2dc izvadim onih 5 hormona,javim joj rezultate i pocnemo sa terapijom.

Dkle odgovor je da se fsh smanjio od jenog ciklusa do drugog sam po sebi, inace poslednjih godinu dana fsh mi se vrti od 40-48.

Zato i kazem da sam bila, u najmanju ruku, u soku.Sve ovo vreme( 3 godine) pijem cikloproginovu,nista specijlno nisam radila,osim sto sam pred poslednju vto u novembru isla na 10 tretmana od po sat vremena u hiperbaricnu komoru. Dakle moguce je da sam se podmladila :lol:
Odgovori