Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Idite na temu "malo o fsh"..nalazi se među izdvojenim temama na Serbian Cafe-u, Tamo je naša draga Nabla postirala, poodavno, suvo zlato od informacija, od fsh, AF,AMH, UZ praćenje, po danima, o Inhibinu B...
vrednostima...
Da ne prebacujem ovde i ne opterećujem post,pre svega za Aniblu i Lisy,:tamo je bukvalno azbuka-Bukvar!!!Čitajte početak, sve do prvog javljanja nekog drugog!

Naravno,ja idem putem ...koji samo što nije, to mi je savršeno jasno...BMW, setila se tvog komentara, nešto ovako: " da možda nije dolazilo do implantacije,jer se podsvest razlikovala od realnih dešavanja"...Mogu da kažem da sam ja počela nekako da gajim simpatije prema toj ženi-mom donoru...Kako da vam to kažem .....I, da li je pa i to baš normalno...
Samo, kao i mnogima od nas, akumulacija događaja mi naišla, hronologija dešavanja,....Nešto sam samo malo bila starija od tebe, kada sam 2006. želela da reaktiviram priču o donaciji....Sa nadom da se nešto promenilo...u pristupu...inovacija u medicini..u moju korist...No, niko mi nije ni spomenuo inhibine...itd....Niko.Baš niko.A znate i sami da sam kontol frik...proveravala...Moj rezon je npr. bio: zašto mi Vlaisavljević, ne bi, makar i iz komercijalnog razloga dao nadu...pa , eto, kazao da ima nade...Ali, ne i njegova je bila konačna-donacija...I tako redom...
Na donaciju me uputio dr.koji je pionir u donacijama u Češkoj...ma,...........
Poenta onoga što želim da kažem je da je u životu, u ma čemu veoma važan: pravi trenutak!Pored informacija, naravno.A, ni toga nije bilo...Tema na SC je prilično tanka...Relativno sveža...Mini je postavila temu ..krajem 2007...
Nisam ni ja danas baš u nekom top raspoloženju...Želim vam svima koje čitate, koje ste sa nama, ovde, da iskoristite blagodeti, ove naše komunikacije....Ukratko.
.....Mene , inače, čitav dan drži neki teški-najteži sentiment...Koliko sam puta danas htela da zaplačem...ne pamtim...Nisam laka na suzama..takva sam...a, ovo sada...mlati....vilicima mi se trese...nemam pojma , konkretno, šta mi je...Razlog:nema ga ...vidljivog..a, ja ko kišna godina......ne daj bože da se ovako pekmezim do polaska...Setila se i cveća iz onog posta...e, i to mi je nekako bolno...2 biljke se posle 7 godina...osušile , načisto!A tako bogate krošnje...bile...
MM pustio muzikicu......zna da od detinjstva volim Demisa Rousoss-a...i tako sva sam plačljiva...Iako znam da će to brzo proći...Hoće?
Hoće...
Nabla,ja ću da se rasplačem kada vidim da ni ti nisi u high raspoloženju!Ne znamo te takvu!Ajd, valjda prođe ovo "žlj" stanje..pa da se blesavimo..opet...
ja sam naletala na Društvo genetičara Srbije...tako bazajući po netu...tada sam se e-mailom obratila red. prof Jeleni Milašin, da da svoj sud o PGD metodi...Sećate se da mi je poslala jedan vrlo solidno opširan post?Možeš li tamo naći to što te zanima?Iskreno, ne znam da postoji onkogen?Ispitivanje predispozicija na kanc.?Mogu da proverim na VMA..ima li takvog kadra tamo...
Ivana, daj koju reč ohrabrenja, ajde, znaš ti to...Mi smo tamo ..gde si ti već prošla....

I,
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Idite na temu "malo o fsh"..nalazi se među izdvojenim temama na Serbian Cafe-u, Tamo je naša draga Nabla postirala, poodavno, suvo zlato od informacija, od fsh, AF,AMH, UZ praćenje, po danima, o Inhibinu B...
vrednostima...
Da ne prebacujem ovde i ne opterećujem post,pre svega za Aniblu i Lisy,:tamo je bukvalno azbuka-Bukvar!!!Čitajte početak, sve do prvog javljanja nekog drugog!

Naravno,ja idem putem ...koji samo što nije, to mi je savršeno jasno...BMW, setila se tvog komentara, nešto ovako: " da možda nije dolazilo do implantacije,jer se podsvest razlikovala od realnih dešavanja"...Mogu da kažem da sam ja počela nekako da gajim simpatije prema toj ženi-mom donoru...Kako da vam to kažem .....I, da li je pa i to baš normalno...
Samo, kao i mnogima od nas, akumulacija događaja mi naišla, hronologija dešavanja,....Nešto sam samo malo bila starija od tebe, kada sam 2006. želela da reaktiviram priču o donaciji....Sa nadom da se nešto promenilo...u pristupu...inovacija u medicini..u moju korist...No, niko mi nije ni spomenuo inhibine...itd....Niko.Baš niko.A znate i sami da sam kontol frik...proveravala...Moj rezon je npr. bio: zašto mi Vlaisavljević, ne bi, makar i iz komercijalnog razloga dao nadu...pa , eto, kazao da ima nade...Ali, ne i njegova je bila konačna-donacija...I tako redom...
Na donaciju me uputio dr.koji je pionir u donacijama u Češkoj...ma,...........
Poenta onoga što želim da kažem je da je u životu, u ma čemu veoma važan: pravi trenutak!Pored informacija, naravno.A, ni toga nije bilo...Tema na SC je prilično tanka...Relativno sveža...Mini je postavila temu ..krajem 2007...
Nisam ni ja danas baš u nekom top raspoloženju...Želim vam svima koje čitate, koje ste sa nama, ovde, da iskoristite blagodeti, ove naše komunikacije....Ukratko.
.....Mene , inače, čitav dan drži neki teški-najteži sentiment...Koliko sam puta danas htela da zaplačem...ne pamtim...Nisam laka na suzama..takva sam...a, ovo sada...mlati....vilicima mi se trese...nemam pojma , konkretno, šta mi je...Razlog:nema ga ...vidljivog..a, ja ko kišna godina......ne daj bože da se ovako pekmezim do polaska...Setila se i cveća iz onog posta...e, i to mi je nekako bolno...2 biljke se posle 7 godina...osušile , načisto!A tako bogate krošnje...bile...
MM pustio muzikicu......zna da od detinjstva volim Demisa Rousoss-a...i tako sva sam plačljiva...Iako znam da će to brzo proći...Hoće?
Hoće...
Nabla,ja ću da se rasplačem kada vidim da ni ti nisi u high raspoloženju!Ne znamo te takvu!Ajd, valjda prođe ovo "žlj" stanje..pa da se blesavimo..opet...
ja sam naletala na Društvo genetičara Srbije...tako bazajući po netu...tada sam se e-mailom obratila red. prof Jeleni Milašin, da da svoj sud o PGD metodi...Sećate se da mi je poslala jedan vrlo solidno opširan post?Možeš li tamo naći to što te zanima?Iskreno, ne znam da postoji onkogen?Ispitivanje predispozicija na kanc.?Mogu da proverim na VMA..ima li takvog kadra tamo...
Ivana, daj koju reč ohrabrenja, ajde, znaš ti to...Mi smo tamo ..gde si ti već prošla....

I,
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

da pokusam iopet,ako nekima nije bilo jasno.....pre odlaska kod Vujovicke,zahvaljujuci informacijama odavde.povadila sam pored onih osnovnih polnih hormona( fsh.lh i e2) jos i kortizol,prolaktin ,T3,T4 ultra TSH,kortizol,dhea-s,17OHP, amh i inhibin B jer sam znala da dr trazi sve to.Kada je videla nalaze pored fsh koji je bio 48 i lh od 17,65 svi ostali hormoni su bili dobri,a narocito joj je paznju privukao rezultat inhibina b i amh hormona koji su govorili da sa mojim jajnicima nije jos uvek gotovo. Trazila mi je da 2dc ponovim u konzilijumu fsh,lh,e2,inhibin i amh.Kao i neke imunoloske parametre kao antiovarijalna antitela,ACA-IgM-At,ACA-IgG-At,AMC-At(TPO) i PTH i da sa tim analizama dodjem kod nje da mi pre uvodjenja terapije uradi uz dojki,abdomena,male karlice i stitne zlezde kako bi proverila moje zdravstveno stanje i mogucnosti za uvodjenje terapije.

Svi imunoloski parametri su bili dobri-znaci u mom organizmu nema nicega sto sprecava zacece,rezultate onih pet hormona sam vec navela...bio je to sok cak i dr.

Od 2.dc cujem se svakodnevno sa dr,vadim fsh i e2 kad mi kaze,idem na folikulometriju kad mi kaze,primam injekciju estradiola 2dc, pa onda kad mi na osnovu hormona i uz kaze i sve to vreme pijem pocev od 3dc cikloproginovu.

Rekoh bele tablete,jer sam do 13dc, kada se zavrsila moja druga terapija samo njih pila,normalno je da sam nastavila da pijem po redu i dosla i do braon.Ostalo je jos da odem na kontrolni uz oko 20dc i da posle odem do dr.na dalje dogovore.

Eto,Lisy nadam se da sam pomogla.Koliko sam shvatila ti nisi iz Srbije,zasto nisi pokusala da stupis u kontakt sa Vujovickom,privatno,naravno i dodjes na razgovor i budes nacisto...vidim da te sve ovo jako izjeda,kao uostalom i sve nas.

Lily,tacno si me citirala, i sto je najgore ja zaista mislim da psiha jako utice,evo i sada se to pokazalo,jako sam zelela da mi dr kaze da ima nade.Cak sam i moj prvi IVf kod Radulovica bila dozivela kao nesto sto je vec uspelo i uspelo je,doduse vanmatericno.

Ponekad pomislim za sebe da sam neka baba Vanga,ili neko cije se misli zaista ostvaruju,znam da imam jaku intuiciju,oduvek sam je imala, cak i kada sam odlazila na ispite, tacno sam znala kada cu proci, a kada ne.

Zato sada zelim i trudim se da samo lepo mislim,da ne pomisljam ni jedno a sta ako? MA SVE CE BITI DOBRO,eto samo tako da mislimo i stvarno ce tako i biti.

Pozdravljam vas sve i ajde malo vise raspolozenja stvarno :lol:
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nina68 »

Oprostite sto me nema. Sad sam iscitala sve propusteno.
Imala sam ogromnih problema sa mamom, hronicni je bolesnik od astme, a ima i opstrukciju pluca. Imala je uzasan period, pa jurcanje po lekarima, pa stres oko toga, pa primanje terapije,...ufff. Problem je sto nikome iz porodice nisam htela da pricam da ponovo idemo u postupak, a onda nikome nije jasno sto histerisem kad nemam posao, nemam decu, pa mogu valjda o majci da brinem. Kako objasniti ljudima, samo zelim da mirno prodjem kroz sve, a neda mi se. Kao da neke nevidljive sile uvek upute sve nevolje na moju adresu kad udjem u frku sa postupkom.
Sutra zadnji kontraceptiv, u sredu kontrolni estradiol i uz. Pa krecemo polako...Pitam se zasto meni niko nije predlagao prirodnjak. Sa obicnim klomifenom imala bih par folikula i visok estradiol, sto ce reci da je nesto u njima i bilo. Ovako primim konjsku dozu i izvuku isto toliko. Moracu da pitam dr. Mini izvini, nikako da ispisem onu pp ponovo.
A, da, neko je pominjao pivo i eurokrem za debljanje materice. I meni to rekose, bas u Jevremovoj. Zvucalo mi je bezveze, ali ipak cepam kremice. A bogami cu i pivo, previse je stresno. Uzimam jos B komplex, folnu, gvozdje, smokvice(jos par dana), c vitamin, pa vala dosta je, kad krenem da gutam hocu da povratim od silnih tableta.
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

black magic woman napisao:
Ponekad pomislim za sebe da sam neka baba Vanga,ili neko cije se misli zaista ostvaruju,znam da imam jaku intuiciju,oduvek sam je imala, cak i kada sam odlazila na ispite, tacno sam znala kada cu proci, a kada ne.

Zato sada zelim i trudim se da samo lepo mislim,da ne pomisljam ni jedno a sta ako? MA SVE CE BITI DOBRO,eto samo tako da mislimo i stvarno ce tako i
Ne mogu da odolim...no, ajd da podignem malo raspoloženje..Svedoci ste mi da sam pre 2 dana, na onoj temi stavila ***tamo, kod priče o poslu...sve po sistemu:"nema me samo kada sam na godišnjem"..."zna se da sam tu"ako se i ne kaže...zna se...lebdi...kod onih-većine sa kojima sam isključivo na profi komunikaciji...
......I, šta sam ja preksinoć tamo izdvojila, kao meni upadljivo...
U tom trenutku...(srecom, pa nisam svadljiva na poslu, ne vidi se nikakav bes i sl..jer, i nema ga,...više sam krhka...kada sam naročito osetljiva...)
Uglavnom, pazite sada situaciju...Hmm...da li sluti...malo mi je i komična...a, nije mi danas bilo svejedno...
Moj šef,mi je prilikom dogovaranja mog odustva, rekao da "odredim sama" ko će me menjati...To zvanje nije plaćeno, pusta obaveza...ali, iskreno jeste afirmativno- statusno...onako za profi imidž...bilo plaćeno, do pre nekog vremena..dok se neko nije setio da uvodi pravnu državu na boraniji...:x
I, ja ovako rasuta, u mislima oko odlaska..dekoncesntrisana..napravim grešku u koraku...Na kolegijumu pitam kolege ko bi hteo da me menja...Pri tom se ne izjašanjavam ni o čemu/kada, gde, koliko../e, tu se zeznem...Oberučke se prihvati jedan znatno stariji kolega, inače, svojevremeno "sedeo u mojoj stolici"...O njegovom štreberstvu, neću vam pričati, treba samo da mi verujete- da je baš tako...Uglavnom, čovek razglašava svud okolo kako je on sada to i to...Čovek se zajapurio...Usta od uha do uha...vidim ja to, ali , ko velim..pusti to...A, kažu mi službenici...da maše krilcima..Uveliko...
Danas, čujem ja njega kako na mob. kaže glavnom šefu "kako nema nikoga od kolega, pa eto on dežura"! Ju!E, tu poludim!Al, on se zeznuo-zaboravio da zidovi stvarno imaju uši!!!Čula sam ga, preko zida!U sekudni skontala sa kim priča!Naravno, pljuno sve nas, uključujući i mene, a afirmativno za sebe..."čovek na koga se ima računati"...posle mene!Jer, čovek sebe već vidi u mom ofisu, na mojoj stolici, i sa svim pride sitnim pratećim detaljima...koji bi samo njemu bili komfor..meni su opterećenje..jer sam savesna..odgvorna...Čemu bi bio okrenut čovek-žena bez deteta, inače?
Dakle, on je mene ispratio već na put od najmanje 9 meseci...I, svojski se nada da se ja neću vraćati na posao, jer toliko glup nije da ne ukapira koji bi to mogao "biti razlog odsustvovanja"!
Vidite, sada pa to!
Inače, ne prođe dan od kako sam tražila zamenu, da me ne pita, ili moje mlađe saradnike, " kada idem" I , sav se prži kada će "carstvom " zavladati, u nadi da će to ispsati mnogo duže od mog planiranog odustva!
ha, šta kažete na to?
a, ja predhodnih dana rekla glavnom šefu, da je tako ispalo, da nije najbolje rešenje...da on nje baš zasluživao poverenje ranijih šefova...Moj bos veli: pa, kao dobro, važno da odgvori zadacima"..Ja progutam knedlicu.Oćutim.
Danas, čim sam čula bestijalnu laž, sopstvenim ušima, u roku-5sec..okrenem šef, koji je prema fixnom tel. shvatio da sam i te kako na poslu!!!!!
Ne pada mi na pamet da zloupotrebljavam tu toleranciju koju imam od glavnog šefa, da tražim izgovore za odsustvovanje itd..zato , sam ga pozvala,da moj komentar od predhodnog dana, nije bio ogovarački, već vrlo smislen...Eto,baš sam ga off topicovala...ali, sve je u neposrednoj i posrednoj vezi....sa tim odlaskom...ne zamerite!
:P Nisam odavno .... :roll: :lol: :lol: :lol:
Al, eto,....ko zna...I K sam sanjala noćas...I nigde mi se ne ide...i najlepše mi je u kućici mojoj...da je sredim, ..za povratak...
ako izađem van, odmah troškarrim po sistemu: priprema.... :wink:
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član

Neverovatno!!!! Pa kod mene ista situacija,ovi moji kao lesinari oblecu oko mene kao zrtve....jos nisam ni otisla,a oni vec prave planove ko ce na koje mesto kad ja odem, jer i ja sam na nekom rukovodecem mestu.

Bas juce mi dodje jedna koleginica da me obavesti kako joj je jedan drugi kolega rekao da ce ona da me menja (po nalogu direktora) kad odem na trudnicko!!!!! A on ce da dodje na njeno mesto i pitao je kad ce da se seli u moju kancelariju,inace direktorski sprat,ful opremljen :evil:

Neverovatni ljudi...ali neka ih...samo ja da odem na to trudnicko,nek vode kolo,ali samo dok se macka ne vrati, a onda is u svoje rupe. :evil:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Hihhihhihiii,BMW, pa i ti si lucidna, ha?

A, kako se to mi sastavismo...takve?

A, vi ostale, šta je sada, ove večeri smo BMW i ja na reportoaru?! :lol: :lol: :lol:

...ovde tuče kiša...i uopšte mi ne smeta...

Tanja?Mini?Nabla, ajde lutko, stavi šapicu..Nemoj, bre, noćom da pajaš!
/ ne mogu da verujem da ja to nekom drugom kažem/
Ja već bolje...tako mu to dođe..."nekad bila mada i luda, sada samo luda"
Lisy, ti se javljaš samo tokom dana?? :o
Ivana...
Vremejezabebe, čitaš nas?
Nina,opusti se malo....kako misliš tako..i, nije smak sveta...
Eh, danas cvilela...a sad sam pametna :roll: :wink: :oops:
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nina68 »

Nije da sam bas totalno odlepila, vise tako kataklizmicno zvucim. A vi, cure moje drage, batalite sekiraciju oko posla. Ma nek pikiraju radna mesta. Ako bude sve u redu, vi cete na trudnicko i bice vas briga za sve. A posle kad se vratite, letece perje, naravno. Lily, misli na predstojeci put, spremaj se polako, batali matorog kolegu, nek se siri dok moze.
BMW, tvoja je prica bas cudna i ohrabrujuca. Sta se tebi u stvari predlaze? Pracenje i prirodni pokusaji ili lagana stimulacija. Koliko je medicina zapravo nepoznanica. Vidim to i po mami, sad su joj odredili terapiju koja se kosi sa knjiskim pristupom, a njoj je od toga bolje, Dr je sam rekao, medicina nije dva i dva. Uf samo nek potraje, da se ne sekiram i oko toga.
Inace ovih dana u Jevremovoj sve vidjam neke zene iz prosle ture, valjda svima treba godinu dana da se finansijski i psihicki oporave. samo pitam se, kad su sve tu, pa kome je majku mu uspelo?
rolnica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 2:20 pm

Post od rolnica »

Pozdrav svim devojkama,

I mene nije bilo dugo, morala sam od svega ovog malo da odmorim. Tu sam, poslednjih par dana, citam vas redovno i radujem se svim lepim vestima. BMW, go girl! I ostale naravno :)

Elem, evo sta se kod mene u medjuvremenu izdesavalo. Btw. ja sam ona sa FSH 159,7! 3 meseca sam pila Cyclo-Progynova i otisla po nove nalaze 2 dc. FSH je 43,9. Svi ostali nalazi u redu (LH 11,4, Prolaktin 181, Estradiol 51,3), u granicama referentnih vrednosti (za razliku od proslog puta kada ni jedan nije bio) plus uradim i kortizol (59,6 vecernje merenje), dhea so4 (151), Inhibin b (13.55), AMH (0,006), Free testosteron (1,2) i 17-OH progesteron (0,0).
Sa svim ovim nalazima odem kod Vujovicke. Ona mi da da radim dodatne nalaze ukljucujuci i kariotip (pa sada cekam rezultate, pre nego sto odem ponovo kod nje). Elem, ona mi kaze da joj se ne dopada kortizol, pa mi je trazila to da ponovim od svih ovih vec uradjenih nalaza. Mada me malo cudi sta ne valja sa kortizolom (i cemu on dodjavola sluzi i o cemu govori) kada za vecernje merenje daju ref. vrednosti od 55-248? I dalje nastavljam da pijem CP.

Tako da sada cekam ove dopunske nalaze, pa idem ponovo kod nje da dogovaramo dalju strategiju.
Medjutim, zainteresovala me ova prica oko folikula (sto folikula sto antralnih folikula), pa moram da vas pitam da objasnite jednoj neznalici? Poradavala sam se (volim ovaj izraz, pustite me :)), jer BMW spominje da je prvi put videla svoj folikul, ja btw. uvek na ultrazvuku imam folikule, pa se pitam jel mi to dodje kao neka "olaksavajuca" okolnost u ovoj prici? Evo, bas pre neki dan sam bila kod ginekologa, ultra zvuk 16 dc, levi folikul 18mm. Jel o tim folikulima vi pricate ili se ja radujem u prazno?

Pozz za sve hrabre zene!
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

BMW,
hvala ti malo sam sporokontajuca,ali kad sam citala tvoj post bila sam tako van sebe,samo mi se vrtio folikul pred ocima............

LILY, pa nista ne moze promaknuti...ja radim svaki drugi dan 12h,ali posto sam jos pripravnik malo mi toleriraju ranije odlaske.Samo nemoj sada da te hvata "fjaka", ne razmisljaj o drugim stvarima stavi sebe na prvo mjesto.

RIKIKIKI,nadam se da citas i mislim da ovo s estradiol injekcijama tebi sigurno poznato jer dobro poznajes sve protokole........jaaavi seeee!
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član

Rolnice, kortizol je hormon stresa,zasto jos se nije dopao,to ne znam.Cudi me ,Vujovicka ti sve lepo objasni. Da li ti je rekla nesto na osnovu inhibina b i amh.Meni je inhibin B malo veci od tvog,a a amh malo manji.

Uglavnom upravo na bazi tih nalaza rece mi da mozda imam jos koju zaostalu jc.Inace bilo je folikula i ranije,kada sam odlazila na uz,ali poslednjih par godina niko mi ih vise nije spominjao.

Ako ti imas folikul od 18mm,pa on je zreo,odnosno pred ovulacijom si,trebas taj period(do 2-3 dana da se malo vise angazujete ti i tm :P pa mozda taj folikul bude onaj pravi!!!Zar ti ginekolog nista nije rekao?
rolnica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 2:20 pm

Post od rolnica »

Hej, ovo sa kortizolom, pojma nemam o cemu se radi, mislim znam da je hormon stresa, ali ne razumem sto je problem ako je nizak, tj. na donjoj granici. Nisam je nista pitala, jer sam mislila da mi je on ispod donje granice (ali sam posle videla da sam pomesala sa 17-OH progesteronom koji je bio malo ispod donje granice, ali njega nije prokomentarisala kao loseg). Za Inhibin B i AMH nista nije htela da komentarise dok ne uradim ove dodatne analize. Rekla je, kad dobije kompletnu sliku svih nalaza, onda ce mi sve potanko objasniti. Sto je meni ok svakako.

Sto se tice ginekologa, ovo je bio neki sistematski pregled, koji nam firma svake godine organizuje, pa sam ja iskoristila jos jednu priliku da odem na UZ :) Uglavnom toj doktorki se nisam bas trudila da detaljno ispricam celu pricu i ulazim u dublje diskusije sa njom, jer i onako nije moj ginekolog. Jedino sto mi je ona rekla jeste da, sto se tice ultrazvucnog pregleda sve je savrseno, i da se ona iskreno nada da cu uspeti da ostanem u drugom stanju.

Eto ti sad, propustih priliku da probam sa ovim folikulom :( Nije mi TM bio pri ruci tih dana :)
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

U ala ste se raspricale... Ne mogu da vas pohvatam....

Sta se radi za vikend? Lilika - ti onda jos malo pa ci, ci...ha?

Ja juce isla na salsa class pa dugu setnju, sve me boli od mrdanja...

Svraticu posle... :wink: :D :lol: :lol:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Mini napisao:

Ja juce isla na salsa class pa dugu setnju, sve me boli od mrdanja...
Ali si poodavno naučila Užičko, ...ili Šumadinac, zar ne? :wink: :roll: :evil:
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Lili odmah ti se vidi raspolozenje :P drago mi je tako i treba. Nego ova nasa igracica bi mogla i nas nesto da nauci, a ne da sve cuva samo za sebe :wink:
Odgovori